Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sportifsan

Ben çok beğendim merakla fiyatını bekliyorum :) 1100TL olsuunn :D İstediğim herşey var

SGS bile o kadar ucuz değil bee naptın sen
  • Eleştiriye gerek yok, adamlar Ağır Siklet bir cihaz yapmışlar her şeyi ile mükemmele yakın, Super Amoled Plus, 32GB Dahili hafıza, 1GB RAM, 1GHZ lik Çift çekirdekli işlemci, 8MP Flaşlı, 1080p/30fps video çeken kamera vs vs. Donanım olarak hafif siklet telefonlarla karşılaştırmamak lazım. Ben size Wave den daha seri bir cihaz söyleyebilirim ama artık piyasada yok yıllar oldu yok olalı :)

Kolay Gelsin
  • Samsung gene yapacağını yaptı.Özellikler gerçekden sağlam duruyor.Zaman ne göstericek bekleyip göreceğiz.
  • hdmi yok galiba ne resmlerde gördüm ne de resmi sitelerdehttp://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html
    olsa burda yazardı diye düşünüyorum
  • 700€ gibi bir fiyattan bahsediliyordu. Sanırım Hollanda'da çıkacak olan fiyatıydı. Türkiye'ye gelmesi 1700'leri geçer gibime geliyor. 1500 altı zaten hayal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Şubat 2011; 0:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

özellikler bence çok yeterli degil.

htc nin 1.2 ghz lik işlemciyle telefon çıkaracak olması

lg nin çift çekirdekli telefon çıkarması yanında biraz sönük bence.

htcnin resmi olarak verdigi bilgi yok ayrica cikarsada snapdragon islemcili olucak samsungda ise 1ghz cift cekirdekli arrm a9 tabanli islemci (snapdragondan daha verimli ve iphone 5 dede muhtemelen kullanilacak,apple bu yakinlarda siparis verdi samsungdan) ve en kotu ihtimal beraber seviyede olurlar

valla hocam bende dh den okudum.haber editörlerimiz böyle bir haber yapmışlardı ona dayanarak söyledim.

• sitede yazan bilgilerde grafik biriminin Quad(4) GPU oldugu yaziyor oyun performansi superr olsa gerekkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 14 Şubat 2011; 0:04:04 >
  • quote:

quote:

quote:

özellikler bence çok yeterli degil.

htc nin 1.2 ghz lik işlemciyle telefon çıkaracak olması

lg nin çift çekirdekli telefon çıkarması yanında biraz sönük bence.

htcnin resmi olarak verdigi bilgi yok ayrica cikarsada snapdragon islemcili olucak samsungda ise 1ghz cift cekirdekli arrm a9 tabanli islemci (snapdragondan daha verimli ve iphone 5 dede muhtemelen kullanilacak,apple bu yakinlarda siparis verdi samsungdan) ve en kotu ihtimal beraber seviyede olurlar

valla hocam bende dh den okudum.haber editörlerimiz böyle bir haber yapmışlardı ona dayanarak söyledim.

1.2 ghz ile 1.0 ghz arasında çok büyük bir fark olacağına inanmıyorum. Lg o telefonu Türkiye ye gelmeyeceğine göre ( tabi bu bir ihtimal) sınıflandırma arasına almaya gerek yok.

• bu samsung bosuna ugrasıyor neden inatla akıllı telefon uretecem diye ugrasıyor ki beceremiyorsun bırak telefon uretmeyi tv üret buzdolabı üret
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti
    bu samsung bosuna ugrasıyor neden inatla akıllı telefon uretecem diye ugrasıyor ki beceremiyorsun bırak telefon uretmeyi tv üret buzdolabı üret

TABI CANIM SENIN OLDUGUN PIYASADA samsung telefonmu uretir,bencede mercede araba Isini biraksin gelsin telefon uretsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon özellikleri arasında bulunan full hd video çekimi ve 1 gb ram iyi gibi duruyor...Umarım hdmi çıkışlarıyla beraber bu özelliklerde üst seviye telefonlarda standart olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

sitede yazan bilgilerde grafik biriminin Quad(4) GPU oldugu yaziyor oyun performansi superr olsa gerekkk

Bu haber doğru olamaz 4 çekirdekli gpu şuan düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

sitede yazan bilgilerde grafik biriminin Quad(4) GPU oldugu yaziyor oyun performansi superr olsa gerekkk

Hangi sitede yaziyor eger boyleyse.yilin telefonu kesin galaxy 2s dir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karti
    bu samsung bosuna ugrasıyor neden inatla akıllı telefon uretecem diye ugrasıyor ki beceremiyorsun bırak telefon uretmeyi tv üret buzdolabı üret

TABI CANIM SENIN OLDUGUN PIYASADA samsung telefonmu uretir,bencede mercede araba Isini biraksin gelsin telefon uretsin

intel ile amd de araba üretsin birazda orda kapışsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

tasarım iphone a benziyor arkadaşım üçgen yapacak halleri yok telefonu, dokunmatik ekran telefonun ortasına kamera koyacak halide yok, bundan sonraki tasarımlar aşşa yukarı belli. bırakın iphone u yahu, at gözlüğü takmış herkez, youtube da izle bakalım bi karşılaştırmaları, sondan kaçıncı ayfon??

iphone 5 bunu kaça katlayacak acaba hem donanım hem yazılım açısından ?

çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit yazılım konusuna girmeye gerek bile duymuyorum ios gibi oturmuş bir işletim sistemiyle gelişmekte olan android karşılaştırılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 14 Şubat 2011; 0:22:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Hangi sitede yaziyor eger boyleyse.yilin telefonu kesin galaxy 2s dir

Evet haklısın arkadaş cevap verirse seviniriz.Kaynak neresi QUAD gpusu inanılmaz bir atak olur.Tozu dumana kadar samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

tasarım iphone a benziyor arkadaşım üçgen yapacak halleri yok telefonu, dokunmatik ekran telefonun ortasına kamera koyacak halide yok, bundan sonraki tasarımlar aşşa yukarı belli. bırakın iphone u yahu, at gözlüğü takmış herkez, youtube da izle bakalım bi karşılaştırmaları, sondan kaçıncı ayfon??

iphone 5 bunu kaça katlayacak acaba hem donanım hem yazılım açısından ?

çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit yazılım konusuna girmeye gerek bile duymuyorum ios gibi oturmuş bir işletim sistemiyle gelişmekte olan android karşılaştırılmaz

Iphone 4 donanım olarak neredeyse eşit mi? Bu akşam çok güldüm hayır olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HCT

quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

samsung galaxy s2 için encrypted hardware yapılmış (biraz araştırdım ne demek istediğini, sanırım motorola veya sony ericson da böyle yapıyormuş, custom rom yüklemek neredeyse imkansız oluyormuş)

böyle bir durumda galaxy s2 türkiye'de elde patlar. almaya değer bir telefondu. umutları tekrar bada'ya saklıyoruz

custom rom yüklemek derken nedir bu biraz açıklarmısın bilgim yokta

bir de bunu nisan ayı içerisinde sudi arabistanda bulma imkanımız olurmu? olursa fiyatı nasıl olur? yada şu anki galaxy s in sudi arabistan fiyatını söylerseniz, aşağı yukarı o fiyata yakın olacaktır.

bide bunun kontratsız sim kilitsiz halini bulmak mümkünmüdür? arabistanda

android market yok türkiyeye kapalı. türkiyeye gelen androidli telefonlarda turkcell market gibi içinde çok az app olan marketlar var eğer custom rom yüklemessende android market a ulaşamıyorsun. custom rom yüklenemessede telefonun tüm nimetlerinden yararlanmak istiyen biri için tek başına almama sebebi oluyor

• galaxy s 3gs'e benziyordu, tutunca bunda da çerçeveleri kaldırmışlar daha köşeli bi tasarım yapmışlar iphone 4 olmuş bu da. şimdi doğruya doğru. kimse her çıkana iphone çakması demeyin demesin. Xperia arc'a motorola atrix'e HTC desire HD'ye kimsenin bişey dediği yok(bunlar da aynı klasmanın telefonları olmasına rağmen) ama bu benziyor.

galaxy s kullanıcısıyım. çok memnunum. 3gs'den geçtim. evde kimse farketmedi. ama bu gerçeği değiştirmiyor. bunu da alırım ayrıca çok da umrumda değil çakma denmesi.
  • Fotoğraf çekim tuşu da varmıymış? Benim için çok önemlide.

Kesinlikle harika ötesi bir telefon. Neredeyse kusursuz bir cihaz. Ne yapar yapar SGS mi satıp alırım bunu. Yoksa geceleri rahat uyuyamam

Allah aşkına bu telefonun neresi Ayfon'a benziyor? Biri bana anlatsın. Evet Galaxy S, Iphone 3GS'yi fena halde andırıyordu. Ancak Galaxy S II resimlerde gördüğümüz kadarıyla hiçbir Ayfon modeline uzaktan, yakından benzemiyor. Ne yani uçak şeklinde telefonmu yapsaydı Samsung?
    Eminim siz ona da Boing 747 çakması bu derdiniz Valla gülüyorum size katula katula...

Neymiş efendim neden 1.2 ghz değilmiş. Allah aşkına bunu dillendiren arkadaşlara sormak istiyorum SGS'nin 1ghz lik hızını düşük bulan varmı da SGS II neden 1.2 ghz değil diyorsunuz. Bence 1 ghz hız fazlaydı bile...

Galaxy S telefonlarımızda kusursuza yakın telefonlardı. Ama bir iki eksikliği Ayfoncuların diline dolanmıştı. Şimdi onların halini merak ediyorum. Eminim ki Galaxy S II telefonu da eleştirecek birşeyler bulurlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.