Şimdi Ara

Samsung Alcaksan oku (REZİLLİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 1 hafta önce s3üm şarj almamaya başladı ve telefonu garantiye verdim ve garanti batarya ve giriş soketini değiştirmiş iyi tamam her şey normal işte bundan sonra başlıyor saçmalıklar ayrıyetten birde şarj kablosu parası ödettiler ve benim şarj makinemi garanti kapsamı dışı diye geri dönüşüme vermişler (telefonu orjinal şarj kablosuz almıyorlar) tartıştım bunlarla yarına bakarız dediler gittim bugün şarjı almaya yok dediler bende bağırdım çağırdım şarj geldi eve gittim ki şarj kablosu çalışmıyor ulan benle billurmu geçiyorsunuz

Bundan 1 yıl öncede bozuk s4 satmıştı samsung bayi 4 kere servise vermeme rağmen telefon değişmedi mahkemeyle 2500 tl aldım ama şimdiki olayda beni dellendirdi evde sövüyorum şuan.

ÖZET OLARAK SAMSUNG ALIRSANIZ GARANTİDE AŞAĞILANIRSINIZ PARANIZLA ÇİRKEF OLMAK ZORUNDA KALIRSINIZ BOZMASANIZ BİLE 3 AYA TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİ BALON OLUR KASMAYA BAŞLAR !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BENDE DE 4 AYLIK S3 MİNİ VAR AMA ÖN KAMERASI

HAFİFTEN KASIYOR VİDEO ÇEKERKEN KASMA YAPMIYOR

AMAM NORMALDE FOTOGRAF ÇEKERKEN SAĞA SOLA FALAN YAPINCA KASIYOR

NASIL ÇÖZÜCEM BU SORUNU
  • geçmiş olsun benim s4 üm geçen arızalandı. yani oyun oynarken cihaz kapandı. servise verdim. anakartı ve bataryası değişecek dediler. 3 gün sonra cihazım yapıldı diye sms aldım.

cihazı aldım anakartı bataryası bir de ekranını değiştirmişlerdi.

Bence serviste ne yapılıyor ne ediliyor tahmin edemiyoruz ama galiba bu da şans işi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.