|
Samsung akıllı saatlere Maximum Kart sahipleri için saat ile ödeme özelliği geldi

-
-
Darısı yapı kredi'nin başına. Nfc ile yıllardır cüzdandan kart çıkarmıyorum. Teknolojiyi en çok kullandığım alan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanıyorum fakat şu ödeme yaparken maximum jingle müziğini kapatabilirsek iyi olur.
-
Saatten de mi çıkıyor? :/
-
Akbank'a da geldi bu özellik sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk Akbank getirmişti şimdi de iş bankasi getirmiş. İş Bankası daha önce de Samsung'la ortaklık yapıp swallet çıkarmıştı ancak kredi karti şeklinde değildi para atmamız gerekiyordu.
Yaygınlaşması güzel bir şey, darısı diğer bankaların başına. Bu iki bankayı tebrik ediyorum inovatif yaklaşımları için.
Evet. Önceden telefonla temassız ödeme yapınca da çalışıyordu fakat sonradan sesi kapatma ayarı geldi.
-
Telefon olmadan da çalışır mı? Mesela telefonu evde unuttum. Saattimde de internet yok. Kart bilgisi saate yükleniyor diye biliyorum. Deneyen oldu mu?
-
hayır ilk swallet
çalışır.
-
Swallet kredi kartı değil debit kartti
Swallet, debit kart mantığıyla çalışıyordu. Para yüklemek gerekiyordu. 1 kere kullandım denemek amaçlı. Debit kart mantığı olduğu için bana uygun değildi.
Şimdi kredi kartıyla çalışacak. Süper oldu benim için. Cebimden telefon çıkarmaya da gerek kalmayacak artık. Maşallah teknolojiyi 8-10 sene geriden takip ediyoruz.
-
eyy gidi 2007 de garanti trink saat vardı ilk o zaman kullanılıyordu
-
Darısı worldcard ve bonus card a. Yetkililere duyurulur. Ki ikisi Türkiye de en çok kullanılan iki kredi kartı
-
bu olayı akbankta yapabilen var mı. kurulum için akıllı saat ile ödeme menüsünden seçim yapmak gerektiğinden bahsediliyor ama öyle bir menü yok mobil uygulamada.
-
Ben Akbank ile kullanıyorum bir süredir , saat açık ve telefonla eşli durumda değilse Akbank mobildeki menüde saat ile öde görünmüyor , saatin açık ve telefona eşli durumda olsun...👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün denedim ama olmadı. Saatten de uygulamayı mı açmak gerekiyor yoksa direkt saati tutunca ödemeyi alıyor mu?
-
Ödeme yaparken telefon veya saatteki uygulamanın açık olma zorunluluğu yok.
Uygulama değil de ekran açık olmalıymış. OAD açıktı bugün. Ondan direkt saati tuttum ama çalışmadı. Sanırım yanlışlıkla ödemeyi engellemek için saatin ekranını açmak gerekiyor. Telefonda da kilidin açık olması lazım. Tekrar deneyeceğim o şekilde.
-
Telefonla ödeme yaparken açık olması gerekiyor, saatte de aynı mantık var. Yandaki tuşa basıp uyandırdım ekranı ödeme yaparken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X