Şimdi Ara

Samsung A5 2016 Ekran Mor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Forumdaşlar, Cihazım 10 güne Yakındır Ekranda Morluk mevcut Neden morardığı hakkında ufak bir araştırma sonucu Sıvı veya Düşme sonucu olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Sıvı teması olmadı Düşme Konusuda şüpeliyim nedeni çok saçma gelebilir ama Yere Bile değil halıya düştü Ama cep izasından yumuşacık acaba ondan mı oldu bilemiyorum ama Bu Seride bu durum çok yaşandığını gördüm Zaten seri tamamen bozuk bataryasından tutundan daha çok şey bozuk. Morarma İnternetten araştırdım Garanti Kapsamına Girmiyormuş (Sıvı ve düşme Hariç) şimdi bu telefon Plastikten mi yapıldı Bu cihazdan dandik cihazlarda bile daha sert düşmede Böyle birşey olmuyor Samsung Tamamen Sorun Birdaha Samsung Almayacağım galiba Ekran kesin Komple değişecek Kesin 400 TL' den aşağı Olmaz. Bu Fiyatta ayrı bi durum zaten ben aldım siz almayın Samsung Şimdi bana Samsungu korayanlar gelecek düşürmeseydin diye Halıya Cep izasından düşüp bu hale gelecekse bu kadar para niye veriliyor o zaman ? Ayrıca Samsung Ekipleri Herşeyi Kullancıya Bağlamakta ısararcı herhalde Sadece Bizim Ülkede Oluyordur Kesin.Bakalım Ne olacak? Samsung Bey Bizi iyi girecek. Samsungu koruyanlara son lafım verin parasını yaptarayım.

    NOT: Ayrıca Bu duruma Galiba Mürekep Akması Deniliyor. Morarma  ise Her Geçen gün Büyüyor. Bundan Başka Sorun Yok. Samsungun Servisine götüreceğim Sonuçları Yazarım. Ayrıca bu seride Bir kaç kişide sıvı ve Darbe Olmamasına Rağmen böyle morarma yaşandığı söyleniyor.  Aynı seriye sahip kişiler böyle durum yaşadıysa ayrıca bilgi verebilirler.

    Özür: Sinirden Dolayı Acelece Yazılmıştır Çok Saçma Yazı Olmuş Olabilir Kusura Bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam iç ekran kırılmıştır.O mor murekkep buyur ve ekranı kaplar.Ekrana para odemeniz gerekebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha telefonu servise göndermemişsin boşboş konuşuyorsun. Daha önce 2 kez samsung telefonumun ekranında sıkıntı yaşadım garanti kapsamında değiştirildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeadTR

    Ayrıca Şikayetvara gidersen Para Aldıklarını görürsün, Burada Samsungu Koruyup Kolama. Biraz Araştır.

    Adam gerçekten sıvı temasına maruz bıraksa bile telefonu "acaba bedava yaptırabilir miyim?" diye yazıyor oraya. Sen daha servise göstermeden şikayetvar'ı baz alıp burda boş yapıyorsun. İnsanları yanıltma bari karşın da tecrübe var sallamıyorum ben senin gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim eniste bey ekran+kapak 750 ye yaptirdi note 5 ini.Ama arka kapak kirikti onda.Para istenip istenmemesi servise gore degisir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da dedigim gibi.Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?Son olarak teknoloji şans işi biraz da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım yani yeni telefon alabilecek imkanınız varsa tabi ki alabilirsiniz.Şu anda iyi bir telefon alayım beni götürsün derseniz en az 1400 ü çıkartmanız lazım o da orta segment için samsung'a bakarsak.İphone için en kötü 6s düşünmenizi tavsiye ederim.Ablamda 5s var ekranı bana bayağı küçük gelior.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.