Şimdi Ara

Samsung'a birisi dur desin !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'a birisi dur desin !!!!

     Samsung'a birisi dur desin !!!!



    Arkadaşlar çok ilginç bir konuya değinmek istedim, Google aramaların da samsung diğer telefonlara oranla daha fazla aratılıyor tabiki iphone geçme ihtimali nedir bilemiyorum ama Samsung cep telefonlarının inanılmaz derecede popileritesi arttı ve çok ilginçtir. Nokia resmen kayıtsız kalıyor bu gidişata.


    Google da ""Samsung"" kelimesi tam tamına 151.000.000 kere aratılıyor peki bu aratılma ne demek gelin biraz gözden geçirelim ve bu sadece 1 aylık bir sonuç.

    Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) ne gariptir ilk önceleri pek bir fikir sahibi olmadığım bu konuda insanların biraz öğrendiklerinde neleri değiştirebildikleri görünce insan çok şaşırıyor.

    Neyse gelelim ""Samsung"" bu kadar büyümesinin sırrına, samsun en güzel atağını dokunmatik ekranlar sayesinde yaptı ve dokunmatik furyası başladığından bu yana Samsun firmasının çıkarttığı dokunmatik ekranlı cep telefonları kelite, sağlamlık , dizayn ve daha bir çok özellikten çok fazla tutuldu. Nokia nedense dokunmatik telefon konusunda pek başarılı olamadı.

    Tabiki kesinlikle gözden kaçırılmayacak bir mesele de iPhone telefonlarının çok pahalı olması ve alım imkanının kısıtlı olması samsung biraz daha ilgiyi artırdı.

    Gerçi samsung markası kalitesi diğer çıkarttığı ürünlerde de tartışılmaz herkesin bildiği gibi bir çok alanda ürün çeşitliği olması ve insanların hafızalarına kendilerini güzel bir isimle yazdırmaları Samsung bu kadar başarılı yapıyor.

    Bundan bir iki yıl öncesine kadar ""Samsung"" ""iPhone"" ile yarışmasına ihtimal vermez iken şimdi şüperlerim var ""Samsung"" iphone'nu geçebilir. Bu başarısına devam edecek olursa ve kalite istikrarı gün geçtikçe artar ve korur ise bu kaçınılmaz bir son olacağı kanısındayım. iPhone da bir ukalılık var iphone Ceo'suna yöneltilen bir rekabet sorusuna hiçbir rakibimizin olamaması bizi çok mutlu ediyor. iPhone tamam büyüklüğü, kalitesi, gücü tartışılmaz belki ama unutmayın ne oldum delisi olmak insanı çok çabuk bitirebilir. Bir zamanlar Microsoft da böyleydi tek patrondu, Google amca bir geldi ne oldu bütün işler değişti.

    Sözü fazla uzatmadan sizlere bir sorum olacak sizce ""Samsung"" - ""iPhone"" geçebilecek mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemler -- 2 Mayıs 2012; 10:26:16 >







  • Tabikisi de samsung bir numara olacak
  • geçebilir ama bide şöyle bi konu var apple hala cogu şeyi samsung a yaptırıyor yada ondan satın alıyor.samsung istese suanda üretimi durdurup apple i cok zor duruma düşürebilir.
  • Samsung az daha gelişir , sonra duraklama dönemi başlar.Sonrasında yeni markalar v.s ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inanc13

    geçebilir ama bide şöyle bi konu var apple hala cogu şeyi samsung a yaptırıyor yada ondan satın alıyor.samsung istese suanda üretimi durdurup apple i cok zor duruma düşürebilir.

    Yok o kadar kolay değil istese de istemese de bunu yapamaz sebebine gelince bu tür firmalar bir anlaşma yaptıkları zaman bu anlaşmaya uymadıklarında alacakları ceza servetlerinden zervet kaybettirir bu yüzden Samsung böyle bir riske giremez ki zaten girmez çünkü samsung büyük bir firma böyle bir konuda başka bir firmayı yüz üstü bırakması kendisine inanılmaz - puan getirir.
  • Microsoft ile google in ne alakasi var?

    Gecemez cok fazla androidli telefon ureten marka var htc vs samsung a izin vermezler.
  • Zamanında Mac OS'a olan(Windows,Mac OS'u geçmişti) Şimdide iOS'a olacak bence.Mac OS çok iyi bir işletim sistemiydi.Fakat Ucuz olması,esnek olması vs. derken Windows oturdu tahta.
  • dur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 50 Cent

    Microsoft ile google in ne alakasi var?

    Gecemez cok fazla androidli telefon ureten marka var htc vs samsung a izin vermezler.

    Nasıl ne alakası var önceden microsoft tek kral değilmiydi google olmadan önce Microsoft sadece işletim sistemi olarak görme adamlar resmen %95 pasta sahiplerdi google resmen ellerinden çoğu şeyi aldı örnek olarak arama motorlarının hepsi birer hiç oldu google devreye girince.

    Neyse konumuz bu değil konumuz Samsung iPhone geçer mi geçmez mi ve geçer veya geçmez diyen arkadaşlar lütfen sebeplerini de yazınız. Bence geçemez olmuyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aboxzux

    dur

    bu nedir anlamadım dur derken :) Herhalde mobilden gönderince böyle oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sistemler

    quote:

    Orijinalden alıntı: aboxzux

    dur

    bu nedir anlamadım dur derken :) Herhalde mobilden gönderince böyle oldu

    Biri dur desin dedin ben de dedim iste
  • ahahah :) güzeldi ama heeee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.