Şimdi Ara

Samsung 870 Evo Bad Sector (Değişim Kararı Çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GÜNCELLEME: Değişim Kararı Çıktı. 05/07/2021 Tarihinde Servisi aradım. Genel merkez yenisini gönderecekmiş. Böyle bir sorun yaşayan olursa bilginiz olsun diye konuyu güncelliyorum.


    Bugün dosya taşıması yaparken bir dosyada sistem hata verip taşıyamadı dosya torrentteydi. Re-check yapıp dosya doğrulama yapınca orada da hata verdi başka dosyalarda problem yok. 16 gb lik bir film dosyasının olduğu hücre bozulunca dosyayı kurtarmadım ve dosyaı silmek zorunda kaldım. Magician programında 2 tane fail veri var. Hdd tune da ise attention olarak retired block count verisi var (bu hasar gören hücreler), sata downshift count, uncorrectable error count, harware ecc recover ve interface crc error count bölümleri normalde sıfırdı bugün burada da veri çıktı. Simdi bu disk şubat 2021 de alındı ve sadece 1.2 tb veri yazıldı. 2 TB boyutunda 5 yıl ve 1200 tbw garantisi var. Sizce bu diski yenisiyle değiştirirler mi? Veri kaybı yaşadım, smart verilerinde hata var lakin magician ile full scan yapınca tüm hücreler mavi görünüyor. Verilerimi taşımaya başladım. Canımı sıktı bu durum. Burada süreç nasıl işliyor? Daha önce bu şekilde değişim alan oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 5 Temmuz 2021; 11:50:4 >







  • Garantiye gönderin size yeni disk göndereceklerdir çünkü o hataların tamiri mümkün değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Garantiye gönderin size yeni disk göndereceklerdir çünkü o hataların tamiri mümkün değil.

    Cevap için teşekkürler. Magician da health good olarak izlense de yine magician ın Smart verilerinde iki fail var. Magician ile full scan yapın bozuk blok gözükmüyor ama var. Veri kaybı yaşadım acaba sağlık ve taramaya istinaden servis değiştirmez mi diye şüpheliyim açıkçası. Bugün kargoya verdim ürünü direk samsung un yetkili servisine yolladım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.