Şimdi Ara

Samsung 840 Basic 120 gb ssd 160 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n11.com/samsung-840-basic-mz-7td120bw-25-120gb-sata3-ssd-disk-P13744046

Arkadaşlar ürün n11'de çok satanlarda 2. sırada. Yazma hızı düşük gibi görünse de 120 gb'lik ssd'de büyük boyutlu kopyalamalar olmayacağı aşikâr. Bilgisayarın geneline bir performans katsın istiyorsanız uygun bir ürün. Nihayatinde samsung. Üstelik eksen bilgisayar yolluyor ürünü.

Sitede 300 TL ve üzeri için 50 TL ve BKM alışverişi için 11 TL olmak üzere 61 tL. indirim var. Bende encard mevcut. Ay sonunda %20 iade de yapılacak. Yani 2 tane alınırsa ssd 158 TL'ye geliyor. 300 TL. üzeri 50 tl. indirim olacağı için 2 tane alınması gerek. Kampanyadan faydalanmak için şu an nakitim yok. Ankara'da bu ürünü almak isteyen arkadaşlar varsa bu 3 indirimden yararlanabilmek için yardımcı olurum. %20 encard iadesi için kâr elde etmeyeceğim. Yatan ücreti olduğu gibi iade edeceğim size. Amacım 300 TL. ve üzeri indirimden de yararlanabilmek.

Cebimedeğer isimli bir firma n11'de Tıkla! Adata 128 Gb SP900 ssd satıyor. 2'li alımda 3 indirimle birleşince tanesi 140 küsür TL'ye geliyor. Firmayı daha önce duymadığım için benim 1. tercihim hem marka hem de eksen bilgisayar açısından samsungtur.

6 olumlu referansım var. Şimdi burada 2'li alım için ortada tek sorun var o da "GÜVEN". Eğer düşünürseniz hem size, hem de bana yararı olması açısından PM'lerinizi bekliyorum.

Not: Tekrar bellirteyim bu işlemden kampanyalardan faydalanabilmek dışında hiçbir kârım olmayacaktır.

Düzenleme: N11'de bkm express 11 TL, 300 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim kampanyası bu gece 23:59:59'a kadardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 31 Ekim 2013; 14:06:27 >

• Yazma hızı çok düşük yani çöp.
  • 2 tane evo alın en azından
  • değmez bence. az daha verin hızlı birşey alın.
    ssdnin tadını çıkarmak için hız şart
    120 gb yeter gibi gelse de, şimdiki aklım olsa 240 gb alırdım (tabi 300-400 tl civarı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.