Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.295
Cevap
118
Favori
579.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kanvesu K kullanıcısına yanıt
    selam hdmi ile bağlantı hdmi kablosunun bir ucunu soundbarın ortasındaki yer alan hdmi out yazan yere tak diğer ucunuda tv nin yanındaki arc yazan hdmi4 portuna tak gerisi otomatik hallolacak bu arada sound bardan hdmi yi seçmeyi unutma. bu kadar.

    optikle baglantı yapacaksanda hdmi baglı kalacak optik bağlantını yaptıktan sonra sesi kontrol edebilmen için evrensel kumanda tanımı yapmak gerekiyor sonrasında hızlı ses ayarlarından geçiş yapabilirsin.

    bence en kullanışlısı sadece hdmi fazlasına gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulkarneyin -- 8 Ocak 2019; 17:25:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zulkarneyin Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Eski televizyonum ile bağlantısı olduğu icin önce onu sonlandirmam gerekiyormuş. Onu kaldırdıktan sonra kolayca bağladım. Gayet keyifli bir tv deneyimi oluyor şuanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün öğleden sonra amazon.com dan 5543 tl ye aldım. Yarın gelecek diye görünüyor. Arkadaşlar ilk kurulumda nelere dikkat etmemiz gerektiğini yazmışlar. Benim sormak istediklerim;

    -Bir arkadaş yukarıda amazonun açılmış tv gönderdiğini söyledi. Var mıdır öyle birşey? Panel saati ne kadar ileri olursa değişim istememiz gerekir?

    -Bu tv ile uyumlu kablosuz klavye en iyi model hangisidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye fiyat hep yukarı gidiyor Anlamadım gitti !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbo2488 H kullanıcısına yanıt
    Oyun automotion’i kapatin.Kapatmazsaniz ornegin fifa’da duran toplarda kasma meydana gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kimsenin özelinde söylemiyorum ancak burayı okuyan herkes sanırım çok fazla pimpirikli oluyor. Sorun aramak istendiğinde mutlaka birseyler bulunabilir, hiçbir cihaz mükemmel değil sonuçta. Burayi okuyan gerçekten paranoyak olur. Ciddi sorunlar olur eyvallah, ama yok 4 kere tvyi değiştirdim, yok renkler istedigim gibi değil diye bu işi abartan yorumları çok fazla kafaya takmamanız gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten göze çarpan şeyler olmadıkca bence kafaya takmayın, sorun aramayada çalışmayın. Yoksa huzur bulmak zor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Njtymn

    Arkadaslar kimsenin özelinde söylemiyorum ancak burayı okuyan herkes sanırım çok fazla pimpirikli oluyor. Sorun aramak istendiğinde mutlaka birseyler bulunabilir, hiçbir cihaz mükemmel değil sonuçta. Burayi okuyan gerçekten paranoyak olur. Ciddi sorunlar olur eyvallah, ama yok 4 kere tvyi değiştirdim, yok renkler istedigim gibi değil diye bu işi abartan yorumları çok fazla kafaya takmamanız gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten göze çarpan şeyler olmadıkca bence kafaya takmayın, sorun aramayada çalışmayın. Yoksa huzur bulmak zor olabilir.
    Hocam çok haklısınız. Mesela benim annem babam oturular o dandik tvlerinde turk dizisi izlerler ama çok mutlu olurlar ne işık sizması bilirler nede 50 hz izlerler işte...

    Onlar için tv kendinden uyduluysa olay tamamdır keşke keşke bende onlar gibi olabilsem turk dizisi izleyebilsem Ma nerde bana game of thrones olacak bana 4k olacak amerikan dizisi olacak ses sistemi olacak geliyorlar benim evime diyorlar sen delisin gercekten biraz öyle her deli üstünü başını yırtamazmış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bilgiler için teşekkür ederim. Benim pazar günü amazondan indirimden aldığım tv bugün MNG kargo tarafından teslim edildi. Kurulum için servisi hafta sonuna planladım.
    Kutuya dışarıdan bakınca sıfır ürün gibi duruyor. resimleri ekledim.

    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARISAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 9 Ocak 2019; 6:56:44 >




  • mrb hocalarım 55nu8000 de en iyi maç izleme ayarı nasıl olmalı spor modu falan ben göremedim menüde ?
  • mekmaster M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yeni tv niz hayırlı olsun. Kablosuz klavye olarak Logitech K400 kablosuz klavye gayet makul ve ergonomik. şöyleki sağında bulunan touch pad i sayesinde fareye de gerek kalmıyor.



    https://m.n11.com/logitech-k400-plus-black-keyboard-920-007149-P87991595?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI9p6_1-je3wIVS7XtCh2z2A9AEAQYBSABEgLFOPD_BwE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon ile görüştüm ve iade edilen ürünlerin kendi depolarına değil üretici firmaya gönderildiğini bu sebeple kullanılmış yada iade ürünleri göndermek gibi bir durum olmadığını belirttiler. Ancak yinede bu tip bir ürün denk gelirse 30 gün içerisinde iade hakkınız bulunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voles2003

    Öncelikle yeni tv niz hayırlı olsun. Kablosuz klavye olarak Logitech K400 kablosuz klavye gayet makul ve ergonomik. şöyleki sağında bulunan touch pad i sayesinde fareye de gerek kalmıyor.



    https://m.n11.com/logitech-k400-plus-black-keyboard-920-007149-P87991595?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI9p6_1-je3wIVS7XtCh2z2A9AEAQYBSABEgLFOPD_BwE
    Teşekkür ederim :) Bazı klavyeler samsung tvlerle uyumlu olmayabiliyormuş. Hepsiburadada microsoft all in one klavye ye yapılan yorumlardan biri mu8000 e uymadığını söylemişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mekmaster

    Teşekkür ederim :) Bazı klavyeler samsung tvlerle uyumlu olmayabiliyormuş. Hepsiburadada microsoft all in one klavye ye yapılan yorumlardan biri mu8000 e uymadığını söylemişti.

    logitech ürünlerinin çoğu uyumludur gibime geliyor. Çünkü ben steam link ile pcden oyunu stream edip tv'nin usbsine f710 logitech marka kontrolcümü bağladığımda sıkıntısız kullanabiliyorum. Hatta tv'nin menülerinde de kullanabiliyorumkumanda gibi f710'u. Ki f710 çıktığında akıllı tv ancak hayal ürünüydü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeyi fikir vermek açısından bu tv de denediğimde,



    -Web tarayıcısında sorunsuz tüm fonksiyonları çalışıyor,



    -Netflix ve Spotfy gibi güncel uygulamalarda kullanmaya çalıştığımda touch pad kısmı çalışmıyor ancak klavye kısmındaki harfler çalışıyor.



    -Youtube kısmında ise klavyenin sadece yön tuşları çalışıyor. Yani birşeyler yazmak istediğinizde TV nin kumandasından bir farkı kalmıyor.



    Bu bilgiler ışığında tarayıcı dışındaki yerlerde de çalışabilen bir klavye varsa ona bakmak daha mantıklı gibi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürk kullanıp aynı zamanda tv uydusunu kullanan var mı.(merkezi sistem kullanıyorum)
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Kata kadar çıkarıyorlar mı ? yoksa bina önü teslim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Njtymn

    Amazon ile görüştüm ve iade edilen ürünlerin kendi depolarına değil üretici firmaya gönderildiğini bu sebeple kullanılmış yada iade ürünleri göndermek gibi bir durum olmadığını belirttiler. Ancak yinede bu tip bir ürün denk gelirse 30 gün içerisinde iade hakkınız bulunuyor.
    iyide gördüğüm kadarıyla zaten satıcı amazon değil ki amazom aracılık etmiş satanda samsung yetkili satıcısı. amazon kendi direk satış yapsa bu açıklamayı anlarım ama aracılık yaptığı için kimin ne gönderdiğini bilemez. ben bu olaya şüpheli bakıyorum. çünkü iade edilen televizyonlar zorunlu olarak servis görüp tekrar paketendikten sonra piyasaya sürülüyor. geri gönderip imha etme gibi bir durumları varmı dersini... ever tahmin ettiğiniz gibi yok. tekrar güzelce poşetleyip aynen satışa koyulur ürünler. bu konuda ne yazıkkı garanti yok. bildiğim kadarıyla panel saati servis tarafıından sıfırlanabiliyor. servisin yapamayacağı birşey yok. ürün çıkış tarihinden nekadar daha sonra tv talep ederseniz iade ve açılmış ürün gelme olasılığı artacaktır. KISACASI BİRAZ KABULLENME, BİRAZDA ŞANS İŞİ...

    ben mesela NU serisi değilde MU serisi tercih edeceğim abi bulabilirsem. evet eski ürün olduğu için bulursam iade ürün olma ihtimali yüksek olacak ama araştırdığımda mu serisi renk doygunluğu ve verdiği siyah beyaz dengesi nu ya göre daha iyi. bunu canlı gözle aynı ayarlarda gördüm. bu durum paneldenmidir ışıklandırmadanmıdır bilmiyorum. ama kesinlikle ikisini aynı ayarlarda yan yana koyun MU nun renkleri çok daha doygun ve etkileyici. kendim ısrarla aynıdır fark yoktur diyerek NU almak için bahane arasamda ne yazıkkı her araştırmamda aynı olmadığını görüyorum.

    eklediğim resimde görüleceği üzere sol üstteki NU8000, ortadakide MU8000 dir. NU 8000 renkler daha açık ve sarı tonlarında. kişi zenci olmasına ve ceketi mavi tonlarında olmasına rağmen NU8000 daha açık ve sarı tonlarında veriyor. siyah doygunluğu MU8000 e göre ciddi derecede az. bu canlı olarak yan yana koyduğunuzda çok daha net anlaşılıyor.

    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI




  • Dün Amazon indiriminde yakalayıp sipariş verdim bu televizyonu. Henüz karttan çekmedi.
    Dünden beri başşlığı okuyorum.
    Gördüğüm bazı sorunlar var ve aşılamaması üzücü.
    Altyazı patlaması yaşanıyor ve çözümü yok malesef. Seyir zevkini direk etkileyen bir durum.
    Oyunlarda ghosting probleminden bahseden arkadaşlarım olmuş, bazılarında yok ya da ayarlar ile yok edilmiş. Görüş birliği sağlayamadım.
    DTS olmaması büyük ayıp, bu konuya hiç girmiyorum.
    Onun dışında herşey iyi gözüküyor.
    Siyah dengesi ile ilgili pek birşey bulamadım. Kendim baktığımda da net bir fikir elde edememiştim.
    Karanlıkta sanki hafif gri renkler veriyor gibi yalnız bazı görüntülerde.
    Kötü yönlerinden bahsettim. Gerisi zaten çok iyi :)
    Ama kararsız kaldım. Bu fiyatlarda 55" başka cihaz da bulamadım.
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    evet malesef bu fiyata bu özelliklerde başka tv yok o yüzden mecbur bu tv ye yöneliyor herkes ve yöneldikçe fiyatı da artıyor
  • Tv geldi benim kurulum kaydı yaptık ama hemen dönüş sağlıyorlar mı? Otomatik sistem olmadan servis çağıramıyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.