Şimdi Ara

SAMSUNG 55ES6140 FHD 3D LED LCD TV aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012296/samsung_55es6140_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk
    SAMSUNG 55ES6140 FHD 3D LED LCD TV aldım 2 gözlük ve dsmart 2 ay hediye 3300 tlye aldım ürün nasıl sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu bugünkü Teknosa turuncu indirim kampanyasında bu ürün 3300 TL'ye satılıyor. Teknosa indirim bahanesiyle bizi kandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Yahu bugünkü Teknosa turuncu indirim kampanyasında bu ürün 3300 TL'ye satılıyor. Teknosa indirim bahanesiyle bizi kandırıyor.

herhalde yani ne sansın başka. hepsi aynı. vatan darty hep aynı film. sadece bir kaç üründe gerçek indirim oluyor. onlarda ya çok pahalı satılmıyo diye indiriyolar yada hiç gitmiyo diye indiriyolar.
  • yani kazık mı yedim
  • Kazık yedim diye düşünme bir çok insan internet sitesinde satılan ürünler ile mağazada satılan ürünlerin aynı fiyatta olmasını bekliyor.
    Mağazada satılan ürünler her zaman fiyat olarak biraz daha yüksektir, sonuçta çalışanı,kirası,vergisi derken bunu fiyatlarına da yansıtmak zorunda kalıyor.
    Kampanyalı fiyatların bazıları rekabet açısından da haftaiçi aynı rakama satılıyor,çünkü bir çok mağazada kampanya var ve bu yüzden indirimi gidiyorlar.
    Aldığınız ürün güzel bir ürün hayırlı olsun güle güle kullanın. Sadece teknosada satılan bir ürünü almışsınız, ben Philips 55pfl5507K'yı tercih ederdim.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Kazık yedim diye düşünme bir çok insan internet sitesinde satılan ürünler ile mağazada satılan ürünlerin aynı fiyatta olmasını bekliyor.
    Mağazada satılan ürünler her zaman fiyat olarak biraz daha yüksektir, sonuçta çalışanı,kirası,vergisi derken bunu fiyatlarına da yansıtmak zorunda kalıyor.
    Kampanyalı fiyatların bazıları rekabet açısından da haftaiçi aynı rakama satılıyor,çünkü bir çok mağazada kampanya var ve bu yüzden indirimi gidiyorlar.
    Aldığınız ürün güzel bir ürün hayırlı olsun güle güle kullanın. Sadece teknosada satılan bir ürünü almışsınız, ben Philips 55pfl5507K'yı tercih ederdim.

valla aynı hafta içinde internet sitesinde de aynı ürünü görmüştüm aynı fiyata indirimide duyunca kaçırmayalım dedik ama 55" almasaydım keşke çok büyük

• 800 hertz'lik bir Samsung'u gözüme iliştirdim ama çok pahalı. Yeni modellerin çıkması yakındır, takipteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Kazık yedim diye düşünme bir çok insan internet sitesinde satılan ürünler ile mağazada satılan ürünlerin aynı fiyatta olmasını bekliyor.

valla aynı hafta içinde internet sitesinde de aynı ürünü görmüştüm aynı fiyata indirimide duyunca kaçırmayalım dedik ama 55" almasaydım keşke çok büyük

Neden hocam pişman oldun?Herkes ısrarla 55 inç alın almışken diyor.Bende 55 almayı düşünüyorum.İzleme mesafem 3-3.5 metre.

• Güle güle kullanın. Kazıklanma diye bir durum söz konusu değil. Teknosa ürün etiketlerine uçuk bir rakam yazıp, onun üzerini çizip cihazların piyasa ortalama fiyatlarını yazıyor. Yani şu fiyattan düşürdük dedikleri fiyat sallama bir fiyat. Aslında indirdik dediği fiyat, piyasa da üç aşağı beş yukarı ürünün satıldığı fiyat. Benim nacizane önerim bir mağazaya ürün almaya gittiğinizde yanınızda internet erişimli bir cep telefonu, tablet v.s ile gidin. Ürünün fiyatını bu şekilde internet üzerinden o anda kıyaslama şansına sahip olursunuz. Şahsen ben öyle yapıyorum. Hatta bazen abartıp ppıuo an donanım habere girip o ürün hakkında ki yorumları bile kabaca okuyorum.
  • Büyük tv her zaman iyidir zamanla göünüzde alışır.
  • bu tvye hd kanallar yakışır ama soyguncu dsmart ve digi yüzünden alamıyoruz şuan turksat ile devam ediyoruz dediğin gibi göz alıştı artık
    3d mp4 film attımda filmi bulamadı sorun ne acaba mkvde çalıştıramamıştım tvde
  • quote:

bu tvye hd kanallar yakışır ama soyguncu dsmart ve digi yüzünden alamıyoruz şuan turksat ile devam ediyoruz dediğin gibi göz alıştı artık

Dsmartın internet+dsmart paketi vardı ben ondan kullanıyorum, gayette memnunum.
  • quote:

quote:

bu tvye hd kanallar yakışır ama soyguncu dsmart ve digi yüzünden alamıyoruz şuan turksat ile devam ediyoruz dediğin gibi göz alıştı artık

şuan düşünmüyorum zaten tv izlemiyorum bu aralar maç oldu mu ancak
  • quote:

quote:

beyler ben bu tvyi pcye monitör olarak kullanmak için hangi kabloyu ve nasıl yapmalıyım?sadece görüntü için
  • http://www.teknosa.com/urunler/119961586/samsung-55es6140-fhd-3d-led-lcd-tv-2-gozluk-x-box

fiyatı 3300 dende aşağıalar düşmüş tv.. kaçıran üzülür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan7563

http://www.teknosa.com/urunler/119961586/samsung-55es6140-fhd-3d-led-lcd-tv-2-gozluk-x-box

fiyatı 3300 dende aşağıalar düşmüş tv.. kaçıran üzülür :)

Ben 2 adet, tanesi 2.600'e aldım ps3 cafem için. Fena bir tv değil, beğendim. PS3 için, 1-2 hafta sürekli çalışsın, görüntü daha da iyi olur dedi arkadaş. Ne alaka anlamadım, ayarlar oturur der gibi.

EK: 1 hafta içinde nasıl düşmüş öyle fiyatı. Siz 3.300 altına düşmüş derken, Hd uydu alıcı hediyeli olanı 2,699 TL. Uydu alıcısız olanı 2,599 TL. Asıl şimdi kaçırılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 8 Eylül 2013; 19:52:25 >

• araba motorumu bu, sonradan çalışıkça ayarları yerine oturacakmış :)

maaşı alayım bir deneyeceğim almak için, bir kullan iyice kardeş. artı eksi yönlerini yazarsın bizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan7563

araba motorumu bu, sonradan çalışıkça ayarları yerine oturacakmış :)

maaşı alayım bir deneyeceğim almak için, bir kullan iyice kardeş. artı eksi yönlerini yazarsın bizede

Hani menüde, "doğal, dinamik, film" ayarları var. Oyun kısmı o bölümde yoktu, müşteriler boğuk, bulanık görüntü diyordu. Bende hata mı ettim bunu almakla acaba derken, bu kullandıkça düzelir diyen arkadaşım, settings bölümünde oyun modunu buldu ayarladı.

Sonuç muazzam. Yine Lg'nin yeni bir modelini de almıştım daha önceden 400 hz mci değerleri ile. Pes13 de, futbolcular koşarken oyuncu isimleri bulanık gibi oluyor. Ama Samsung'un bu modelinde dikkat ettim öyle bir şey yok. Gerçek 200 hz sanırım.

Sonuç itibarı ile kampanya bitmeden yine aynı televizyondan almak istiyorum cafeye üçüncü olacak bu alabilirsem. Ben ps3 için görüntüden memnun kaldım. hd sd yayın izlemediğim için onlar hakkında yorum yapamam..

Teknosa'daki arkadaşım, stoklar bitiyor eğer alacaksan diye de haber verdi. Gittiğimde 30 adet civarı vardı orada 3 tane kaldı dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.