Şimdi Ara

Samsung 46F86BD - Sony 40X3500 - Loewe 32DR+ seçim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç zaman içinde evime yeni bir tv alacağım . Bu alacağım tvyi çatı katındaki yerim için kullanacağım . Şu anda evde bir samsung 32r81b var . Baya memnunum . Fakat bu vyi ailem kullanacak . Tvnin kullanım amacı uydu , dvd izleme ve en önemlisi ps3 . bilgisayar felan bağlayacağımı sanmıyorum . Şimdi kafamda bir kaç model var sizden ricam arasından hangisini seçerdiniz sebebleriye açıklarsanız sevinirim .
    1- SAMSUNG LE-46F86BD LCD TV 5000 YTL
    2- SONY BRAVIA KDL-40X3500 LCD TV 5500 YTL
    3- LOEWE INDIVIDUAL 32 DR+ Selection 5000 YTL

    Evet bu üç model arasında kaldım . İlk başlarda direk loewe diye düşünüyordum . Görüntü kalitesini gözlerimle gördüm . Lakin ps3 için birkaç arkadaş iyi değil dedi o yüzden yanına başka iki alternatif daha koydum . Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ? Özellikle elinde bu tvlerden (özellikle loewe ) olan arkadaşların beğendiği beğenmediği noktaları öğrenirsem çok sevinirim . Yalnız ricam tercihinizi söyledikten sonra sebebinide söylemeniz .







  • arkadaş 3 gün oldu 40x3500 alalı.kesinlikle bir harika.renler muhteşem.gözün kapalı al derim.6 aydır araştırdım ve doğru karar verdiğime inanıyom...
  • Peki ps3 ile kullanma imkanın oldu mu ? Ve senin için bir mahsuru yoksa ne kadara , nereden ve hangi şartlarda ( taksit - kampanya ) aldın ?
  • Bu fiyatlarla 46F86 alınır, Sony iyi güzel ama kendi kategorisindeki Samsung un 46' inden daha pahalı 40' lcd si. Ben Samsung u yakından izledim ve başından ayrılamadım, Sony güzel ama bu paraya Samsung bence
  • Aslında dediğin doğru ama görüntü kalitesi açısından da samsung boyuttaki avantajını koruyabilecek mi öylede bir sorun var? şu loewe tvyi kullanan olsa özellikle de bana ps3 performansı hakkında bilgi verebilecek biri olsa gerçekten çok rahatlıyacağım .
  • selamlar, bende yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. sonuçta fiyat performans olarak Sony 46D3500 modelini aldım. Senin yazdıklarından bir kalem daha aşağıda ama fiyatıda :) 3500 ytl ye aldım. Hafta sonu gelecek XBOX ile test edeceğim kısmetse Mayıs sonu PS3 gelecek

    soruna cevap olarakta Loewe çok kaliteli ve bir o kadar pahalı bir marka bu yüzden fiyat performans olarak bence tercih etme. Ben Sony nin X serisine bayılmıştım hatta onu almak istiyordum ama fiyat olarak beni çok aştığı için vazgeçtim. Renkler, detaylar ve görüntü kalitesi X serilerinde çok iyi. Samsung ise daha çok boyutundan dolayı tercih edilebilir.

    Eğer fiyat konusunda bir sıkıntın yoksa bence X3500 al derim. Loewe çok küçük olur, Samsung un boyu 46 süper olur ama kalitesi daha az olur. İlla kocaman ekran olasun demiyorsan X3500 al derim.

    Tabi alabiliyorsan 46X3500 al

    saygılar




  • 40x3500'nin fiyatını fazla bulmuyorsan. bence 46f86'dan daha üstün.
    paran yetiyorsa 46x3500 al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Bravia46x3500 ve 46w4000
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum eğer her türlü ihtiyacını bir lcd olarak karşılayabilmesi için bu verdiklerin içinde en iyisinin Sony olduğunu düşünüyorum. Ama sadece PS3 için yine bu verdiğin TV'lerden fiyat performans olarak Samsung düşünülebilir. Televizyon Full HD olduğu için PS3'te Sony2den aşağı kalacağını zannetmiyorum. 25.000/1 dinamik kontrastta çok iyi bir değer. Yani sadece PS3 için bence Sony'den daha mantıklı. Loewe konusunda bir yorum yapmayacağım ama Tepehome'da gördüğüm loewe'lerin görüntü kalitesi beni çok sarmamıştı. Artı diğer arkadaşların belirttiği gibi loewe fiyat olarak da pahalı gibi. Tamam Sony de çok pahalı ama "It's a Sony" Son karar senin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mece

    selamlar, bende yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. sonuçta fiyat performans olarak Sony 46D3500 modelini aldım. Senin yazdıklarından bir kalem daha aşağıda ama fiyatıda :) 3500 ytl ye aldım. Hafta sonu gelecek XBOX ile test edeceğim kısmetse Mayıs sonu PS3 gelecek

    soruna cevap olarakta Loewe çok kaliteli ve bir o kadar pahalı bir marka bu yüzden fiyat performans olarak bence tercih etme. Ben Sony nin X serisine bayılmıştım hatta onu almak istiyordum ama fiyat olarak beni çok aştığı için vazgeçtim. Renkler, detaylar ve görüntü kalitesi X serilerinde çok iyi. Samsung ise daha çok boyutundan dolayı tercih edilebilir.

    Eğer fiyat konusunda bir sıkıntın yoksa bence X3500 al derim. Loewe çok küçük olur, Samsung un boyu 46 süper olur ama kalitesi daha az olur. İlla kocaman ekran olasun demiyorsan X3500 al derim.

    Tabi alabiliyorsan 46X3500 al

    saygılar


    mece yeni tvin hayırlı olsun .
    dediğin gibi sonynin x serisinin görüntüleri çok güzel . tabi fiyatı tuzlu ama çok güzel bir tv . loeweun fiyatına gelince o kısımda değişiklik olabilir . çünkü illa ki distribütör garantili olsun fikrimi değiştirebilirim . yani istanbul bilişimde loewe bu fiyatlarının yarısına satılıyor. beğendiğim bir kaç model var onları soruyorum şimdi . samsung meselesine gelirsek dediğim gibi evde bir 32r81b var . ilk başlarda boyu normal geliyordu fakat şimdi çok küçük geliyor . bu sebele boyut konusunda iyi karar vermem gerekecek .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byatunga -- 3 Nisan 2008; 13:50:49 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ps3max

    40x3500'nin fiyatını fazla bulmuyorsan. bence 46f86'dan daha üstün.
    paran yetiyorsa 46x3500 al derim


    peki ps3max bu tvlerden birini kullandın mı ? özellikle ps3 performansı hakkında ne düşünüyorsun ?
  • arkadaşım,
    belirttiğiniz modellerde ekran büyüklüğünü değil, fiyatı dikkate almışsınız sanırım. 5000 ytl civarında ancak birbirinden çok farklı ekran boyutlarını seçmişsiniz. bence bu noktada bir kez daha düşünün .

    ps3 kablosuz kumandası sayesinde mesafe sorunu yaratmadan oynanabilen , izlenebilen bir ürün. Dolyayısıyla siz önce hangi mesafeden bu tv yi kullanacaksınız bunu ön plana almalısınız diye düşünüyorum.

    birçok kişinin hem fikir olduğu gibi sony'nin X3500 modeli , şu an itibariyle tüm marka modeller içinde en mükemmel görüntü kalitesine sahip tv durumunda
    eğer katalog değerlerine bakarak tv alırsanız bugün ve bundan sonra da alacağınız ilk tv genellikle Samsung olcaktır. Ancak gerçek şu ki , görüntü kalitesinde ortalamanın üzerine çıkmakta zorlanmaktadır. Ancak fiyat , katalog değerleri , çekici dizaynı en önemlisi de Sony ile işbirliği sayesinde tüm dünyada işi götürmektedir.

    Loewe yi ise bir kalemde geçin derim. çünkü bu marka sofistike dizaynı ile satan , görüntü kalitesinde kötü olmayan ancak şu andaki olanaklarıyla lcd dünyasında başa güreşemeyen gereksiz pahalı bir markadır.

    eğer 82 ekran ihtiyacınız olursa sony 32d3000 (forumda da çok sayıda kullanıcısı ve incelemsi var) en başarılı 82 ekran durumundadır diyebiliriz.

    ancak önce mesafe ve boyuta karar vermelisiniz. 82 kullandığınıza göre 102 yi hayal edebilirsiniz düye düşünüyorum. ancak 117 ekran 3,5 -4m gibi mesafeler gerektiriyor. karar sizin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: byatunga

    Arkadaşlar bir kaç zaman içinde evime yeni bir tv alacağım . Bu alacağım tvyi çatı katındaki yerim için kullanacağım . Şu anda evde bir samsung 32r81b var . Baya memnunum . Fakat bu vyi ailem kullanacak . Tvnin kullanım amacı uydu , dvd izleme ve en önemlisi ps3 . bilgisayar felan bağlayacağımı sanmıyorum . Şimdi kafamda bir kaç model var sizden ricam arasından hangisini seçerdiniz sebebleriye açıklarsanız sevinirim .
    1- SAMSUNG LE-46F86BD LCD TV 5000 YTL
    2- SONY BRAVIA KDL-40X3500 LCD TV 5500 YTL
    3- LOEWE INDIVIDUAL 32 DR+ Selection 5000 YTL

    Evet bu üç model arasında kaldım . İlk başlarda direk loewe diye düşünüyordum . Görüntü kalitesini gözlerimle gördüm . Lakin ps3 için birkaç arkadaş iyi değil dedi o yüzden yanına başka iki alternatif daha koydum . Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ? Özellikle elinde bu tvlerden (özellikle loewe ) olan arkadaşların beğendiği beğenmediği noktaları öğrenirsem çok sevinirim . Yalnız ricam tercihinizi söyledikten sonra sebebinide söylemeniz .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tcuneytb

    Dostum eğer her türlü ihtiyacını bir lcd olarak karşılayabilmesi için bu verdiklerin içinde en iyisinin Sony olduğunu düşünüyorum. Ama sadece PS3 için yine bu verdiğin TV'lerden fiyat performans olarak Samsung düşünülebilir. Televizyon Full HD olduğu için PS3'te Sony2den aşağı kalacağını zannetmiyorum. 25.000/1 dinamik kontrastta çok iyi bir değer. Yani sadece PS3 için bence Sony'den daha mantıklı. Loewe konusunda bir yorum yapmayacağım ama Tepehome'da gördüğüm loewe'lerin görüntü kalitesi beni çok sarmamıştı. Artı diğer arkadaşların belirttiği gibi loewe fiyat olarak da pahalı gibi. Tamam Sony de çok pahalı ama "It's a Sony" Son karar senin.



    evet bende bundan bir iki sene öncesine kadar herşeyin en iyisi sony diyordum . bu yüzden fotoğraf makinemi leica bile alabilecekken sony seçtim . telefonumu ısrarla nokiadan uzak durup sonyericsson da sabit kıldım hatta laptopumu apple alabilecekken vaio da karar kıldım . he bu ürünlerin hepsi çok iyi ürünler yalan yok . bana hala sorsalar en iyilerden biri sony derim . samsunga sempatim bu r81i aldıktan sonra oluştu . yani kısacası ben de sonyi çok seviyorum ama bu üç tvden birini kendimi tam olarak ikna edip aklımda acaba diye kuşkular kalmadan almak istiyorum . loewe meselesine gelince tepehomedaki görüntülere ben pek inanmıyorum . çünkü oradaki görüntüler tek bir cihazdan paylaştırıldığı için pek kaliteli olmuyor . eğer loeweun görüntü kalitesini görmek istiyorsan sana tavsiyem enplusa git gerçekten çok kaliteli görüntüleri var . fiyat meselesine gelince dediğim gibi illa ki distribütör garantili olsun fikrim galiba değiştireceğim . istanbul bilişimden haber bekliyorum duruma göre bu fiyat ya da bu fiyata gelebilecek model çok değişicek .
    ve son olarak " it's a sony "




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bigmaster077

    arkadaşım,
    belirttiğiniz modellerde ekran büyüklüğünü değil, fiyatı dikkate almışsınız sanırım. 5000 ytl civarında ancak birbirinden çok farklı ekran boyutlarını seçmişsiniz. bence bu noktada bir kez daha düşünün .

    ps3 kablosuz kumandası sayesinde mesafe sorunu yaratmadan oynanabilen , izlenebilen bir ürün. Dolyayısıyla siz önce hangi mesafeden bu tv yi kullanacaksınız bunu ön plana almalısınız diye düşünüyorum.

    birçok kişinin hem fikir olduğu gibi sony'nin X3500 modeli , şu an itibariyle tüm marka modeller içinde en mükemmel görüntü kalitesine sahip tv durumunda
    eğer katalog değerlerine bakarak tv alırsanız bugün ve bundan sonra da alacağınız ilk tv genellikle Samsung olcaktır. Ancak gerçek şu ki , görüntü kalitesinde ortalamanın üzerine çıkmakta zorlanmaktadır. Ancak fiyat , katalog değerleri , çekici dizaynı en önemlisi de Sony ile işbirliği sayesinde tüm dünyada işi götürmektedir.

    Loewe yi ise bir kalemde geçin derim. çünkü bu marka sofistike dizaynı ile satan , görüntü kalitesinde kötü olmayan ancak şu andaki olanaklarıyla lcd dünyasında başa güreşemeyen gereksiz pahalı bir markadır.

    eğer 82 ekran ihtiyacınız olursa sony 32d3000 (forumda da çok sayıda kullanıcısı ve incelemsi var) en başarılı 82 ekran durumundadır diyebiliriz.

    ancak önce mesafe ve boyuta karar vermelisiniz. 82 kullandığınıza göre 102 yi hayal edebilirsiniz düye düşünüyorum. ancak 117 ekran 3,5 -4m gibi mesafeler gerektiriyor. karar sizin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: byatunga

    Arkadaşlar bir kaç zaman içinde evime yeni bir tv alacağım . Bu alacağım tvyi çatı katındaki yerim için kullanacağım . Şu anda evde bir samsung 32r81b var . Baya memnunum . Fakat bu vyi ailem kullanacak . Tvnin kullanım amacı uydu , dvd izleme ve en önemlisi ps3 . bilgisayar felan bağlayacağımı sanmıyorum . Şimdi kafamda bir kaç model var sizden ricam arasından hangisini seçerdiniz sebebleriye açıklarsanız sevinirim .
    1- SAMSUNG LE-46F86BD LCD TV 5000 YTL
    2- SONY BRAVIA KDL-40X3500 LCD TV 5500 YTL
    3- LOEWE INDIVIDUAL 32 DR+ Selection 5000 YTL

    Evet bu üç model arasında kaldım . İlk başlarda direk loewe diye düşünüyordum . Görüntü kalitesini gözlerimle gördüm . Lakin ps3 için birkaç arkadaş iyi değil dedi o yüzden yanına başka iki alternatif daha koydum . Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ? Özellikle elinde bu tvlerden (özellikle loewe ) olan arkadaşların beğendiği beğenmediği noktaları öğrenirsem çok sevinirim . Yalnız ricam tercihinizi söyledikten sonra sebebinide söylemeniz .





    evet aslında dediğin doğru bunun sebebide şu sonylerde en çok beğendiğim x serisi . lakin 46x3500 benim bütçemin çok üstünde . samsungta bana göre sonynin gerisinde fakat evimdeki 32r81 ürününün görüntü kalitesi gerçekten küçümsenemeyecek düzeyde . ve bir çok kişi samsungun f serisini sonynin x serisi ile yarışabilecek klasmanda tutuyor . ve benim bütçem f serisinde bu 46 inçe imkan verdiği için o boyutu seçtim . katalog değerlerine gelince ben katalog değerlerine bakarak ürün almam . eğer böyle olsaydı burada yazacağım en son tv loewe olurdu . izleme mesafesine gelince 3 metre ile 5 metre arası olacak ( çünkü daha çatı katının ses yalıtım işleri tam olarak bitmediği için kesin mesafe veremiyorum ama dediğim gibi bu mesafe aralığından sapmaz ).
    loeweun fiyatlarına gelince dediğim gibi istanbul bilişimden cevap bekliyorum . gelen cevaba göre bu fiyat ve ya model değişecek .




  • arkadaşlar sony nin x serisi hakikaten çok iyi.para sorununuz çok yoksa gidin alın.gerçekten adamlar bu işi iyi biliyorlar.samsungla sony arasında gidip geldim samsungun renklerini beğenmedim.sony de daha gerçeğe yakın.iyi ki bu tv yi aldım...
  • Sayın byatunga,

    Loewe için sanırım sadece 32 inç olmasından ps3 ile kötü demişlerdir. Loewe hakkında muhtemelen kimseyi bulamazsınız kullanan ve bu forumlara takılan. Kullanmayan ya da iyi incelemeyenler ise tam fikir sahibi değildir Loewe hakkında. Loewe'nin tüplü TV'ler zamanında oloduğu gibi halazhalı olamasına ayrı bir özelliği var. Bir TV'yi oluşturan parçaların en iyileriyle anlaşma yapar ve toplama TV yapar, içerdeki kablolamaları vs. altın yapar, kullandığı malzemeler son derece sağlam ve güvenilirdir, ergonmik olarak optimize ederler ve en önemlisi görüntü işleme için özel softwareler kullanırlar. Ben buna inanmıyor iken tüplü TV'lerdeki kaliteye inanamamış ve diğer muadili tv'lerden 2 kat pahalı lmasına hak vermiştim. Sony'den iyi olma ihtimali çok yüksek.

    Ancak teknolojinin hızla devrini tamamlayıp yenilere yer açtığı şu dönemde en iyi opsiyon bence plazma Pioneer LCD'de ise Sony X3500.




  • abicim bi kere senin seçeneklerinde bi gariplik var, hani hangi marka daha iyi falan diye sorarsın anlarım da, biri 46 inch, öteki 40 beriki 32 (37 bile değil), ben alaka kuramadım valla, bi ton da cevap yazmışlar heral benim anlamadığım bişi olsa gerek, bunu bi açıklasan?
    bugün metrocity TEKNOSA ya gittim, F86 tek kalemde geçilecek televizyon, ama benim gördüğüm 40 inch ti.. ekranda buz devri oynatıyolardı, sahnede mavi fonları f86 kadar doğal gösteren ekran göremedim, sanki güneşli bi sabahta camdan dışarı bakıyomuşum gibi geldi inan, yanında başka samsunglarda vardı, ama onların mavisi sahte gibi geldi, biraz yeşile çalar, kimi soluk, sadece samsung değil o esnada film oyanayan tüm televizyonlar aynıydı..
    bide fiatlara dikkat etmek lazım, geçenlerde Gold bi kampanya yaptı yaklaşık 3.300 e falan bonusa 10 taksit galiba ama cesaret edip alamadıydım ben, kesin bi daha yakın kampanyalar yaparlar...
    ah bi arçelik gibi ötelemeli, taksitleri temmuzda falan başlayan kampanya yapsalar !




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fennezs

    Sayın byatunga,

    Loewe için sanırım sadece 32 inç olmasından ps3 ile kötü demişlerdir. Loewe hakkında muhtemelen kimseyi bulamazsınız kullanan ve bu forumlara takılan. Kullanmayan ya da iyi incelemeyenler ise tam fikir sahibi değildir Loewe hakkında. Loewe'nin tüplü TV'ler zamanında oloduğu gibi halazhalı olamasına ayrı bir özelliği var. Bir TV'yi oluşturan parçaların en iyileriyle anlaşma yapar ve toplama TV yapar, içerdeki kablolamaları vs. altın yapar, kullandığı malzemeler son derece sağlam ve güvenilirdir, ergonmik olarak optimize ederler ve en önemlisi görüntü işleme için özel softwareler kullanırlar. Ben buna inanmıyor iken tüplü TV'lerdeki kaliteye inanamamış ve diğer muadili tv'lerden 2 kat pahalı lmasına hak vermiştim. Sony'den iyi olma ihtimali çok yüksek.

    Ancak teknolojinin hızla devrini tamamlayıp yenilere yer açtığı şu dönemde en iyi opsiyon bence plazma Pioneer LCD'de ise Sony X3500.


    dediğiniz kısımlara katılmamak elde değil . bende loeweun kalitesinden bir an bile şüphe etmedim . lakin dediğim gibi bu 32 inç olma olayı değişebilir . istanbul bilişimden haber bekliyorum çünkü oradaki fiyat bu fiyatların yarısı (loewe için ) eğer düşündüğüm gibi bir durum olursa büyük ihtimal 46 inç olmadı 42 inç en kötü 37 için bir loewe modeli koyacağım oraya . genede verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: UFO123

    abicim bi kere senin seçeneklerinde bi gariplik var, hani hangi marka daha iyi falan diye sorarsın anlarım da, biri 46 inch, öteki 40 beriki 32 (37 bile değil), ben alaka kuramadım valla, bi ton da cevap yazmışlar heral benim anlamadığım bişi olsa gerek, bunu bi açıklasan?
    bugün metrocity TEKNOSA ya gittim, F86 tek kalemde geçilecek televizyon, ama benim gördüğüm 40 inch ti.. ekranda buz devri oynatıyolardı, sahnede mavi fonları f86 kadar doğal gösteren ekran göremedim, sanki güneşli bi sabahta camdan dışarı bakıyomuşum gibi geldi inan, yanında başka samsunglarda vardı, ama onların mavisi sahte gibi geldi, biraz yeşile çalar, kimi soluk, sadece samsung değil o esnada film oyanayan tüm televizyonlar aynıydı..
    bide fiatlara dikkat etmek lazım, geçenlerde ****i kampanya yaptı yaklaşık 3.300 e falan bonusa 10 taksit galiba ama cesaret edip alamadıydım ben, kesin bi daha yakın kampanyalar yaparlar...
    ah bi arçelik gibi ötelemeli, taksitleri temmuzda falan başlayan kampanya yapsalar !



    valla arkadaşım bunu anlaman için yapman gereken tek şey yazdığın mesajdan önceki üçüncü mesajı okuman ( senin mesajının üstündeki üçüncü mesaj ) orada dediğim gibi bu tvlerin ölçülerinin böyle olmasının yegane sebebi benim bütçemdir . ve orada söylediğim ve orada söylemekle kalmayıp hemen hemen tüm mesajlarımda yinelediğim gibi bu loewenin ekran büyüklüğü büyük ihtimal değişecek. çünkü istanbul bilişimden bu ürünü yarı fiyatına alabiliyorum. ve bu bütçeyle ortalama 37 - 46 inç arası bir loewe tv alabileceğimi umuyorum . umarım anlatabilmişimdir .
    samsung buz devri meselesine gelince valla ben evimdeki samsung r81de buz devrini izledim . görüntüsü bana harika geldi lakin tahminimce bunda animasyon olmasının etkisi küçümsenemeyecek derecede fazla




  • arkadaşım önce tv lerin inç lerine kara ver bencede arada ciddi farklar var inç büyüdükce görüntü dağılıcak ve bozulucak fakat bunu en az hissediceğin cihazda 46f86 parlak panel olduğu için sana görüntü dağılımını hissettirmez ps3 dede en iyi sonucu alıcağın cihaz bide kaç mt den izliyceksin şimdi 32 inç var diyosun 32 inç lik biyere 46 inç koyarsan gözünü rahat sız edicektir başını ağrıtıcaktır sadete geliyim bence sony
  • Nacizane Loeweye hiç değinmiyorum bile nedeni basit 32" olması
    Bende senin gibi Sony X serisi ile Samsung F serisi arasında kalmıştım geçtiğimiz hafta 46F86Bd yi alarak noktayı koydum.
    Hali hazırda 37 inch LG sahibi oldugum için 40" bir lcd almak istemedim üstüne. Biraz boyut farkı olmalı değil mi?
    Bir 46F86Bd kullanıcısı olarak eğer alabiliyorsan tartışmasız 46X3500 al derim.
    Eğer 46F86BD ile 40X3500 arasında kaldıysan 46F86BD al. Özellikle PS3 ve bluerayde 6" in inanılmaz bir farkı var.
    Eğer bütçemi ayarlayabilseydim 46X3500 alırdım.
    Bu arada DT, DVD ve PS3 performansında çok memnunum Samsung dan. Detaylı inceleme ve resimleri bu haftasonu foruma ekleyeceğim haberdar ederim.

    Selamlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.