Şimdi Ara

Samsung 46' f8500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F8500 ve F8000 serisi arasında fark var arkadaşlar, eğitimde verdikleri bilgiye göre en önemli fark F8500 serisinde aynı ekrana bakarak farklı kanalları izliyebiliyorsunuz. Siz Atv'ye bakarken eşiniz Kanal D de dizi izleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanılıyor olmayasanız?? Demem o ki, neredeyse aylardır samsung ve sony tv leri inceliyorum..Hem internet ortamında hem de mağazalarda..Sizin bu bahsettiğiniz f8500 ler, yani görüntüyü, sizin deyiminizle 8000 serilerinden daha farklı işleyenler f8500 plazma modelleri olmasın..
    Benim de bu güne kadar öğrendiğim, tıpkı diğer arkadaşların dediği gibi f8000 ile f8500 LCD TV arasındaki fark;

--Arka kapağının metal olması,
    --Kenar çerçevesinin beyaz olması,
    --Bir de smart tv bölümünde, f8000 den farklı olarak, extra (sadece bir fazlası var) arayüze sahip olmasıdır..

Sn.Nusabem,
    Çok iddialı konuşmak istemem ama sizin dediğiniz şey oyunlar hariç hiçbir samsung üründe bulunmuyor..Aynı ekranda 2 farklı görüntü değil de, televizyondan çekilen ayrı bir hatla, o anda biri tv de herhangi bir kanalı izliyorken, bir başkası, laptopunda, tabletinde ya da cep telefonunda farklı bir kanal izleyebilmektedir..
    Bu özellik ayrıca F8000 modellerinde de vardır..Diye biliyorum..

Bakalım Sn.Andy1 ne diyecek bu konuda..Dinleyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

Sayın Andy1,

Yanılıyor olmayasanız?? Demem o ki, neredeyse aylardır samsung ve sony tv leri inceliyorum..Hem internet ortamında hem de mağazalarda..Sizin bu bahsettiğiniz f8500 ler, yani görüntüyü, sizin deyiminizle 8000 serilerinden daha farklı işleyenler f8500 plazma modelleri olmasın..
    Benim de bu güne kadar öğrendiğim, tıpkı diğer arkadaşların dediği gibi f8000 ile f8500 LCD TV arasındaki fark;

--Arka kapağının metal olması,
    --Kenar çerçevesinin beyaz olması,
    --Bir de smart tv bölümünde, f8000 den farklı olarak, extra (sadece bir fazlası var) arayüze sahip olmasıdır..

Sn.Nusabem,
    Çok iddialı konuşmak istemem ama sizin dediğiniz şey oyunlar hariç hiçbir samsung üründe bulunmuyor..Aynı ekranda 2 farklı görüntü değil de, televizyondan çekilen ayrı bir hatla, o anda biri tv de herhangi bir kanalı izliyorken, bir başkası, laptopunda, tabletinde ya da cep telefonunda farklı bir kanal izleyebilmektedir..
    Bu özellik ayrıca F8000 modellerinde de vardır..Diye biliyorum..

Bakalım Sn.Andy1 ne diyecek bu konuda..Dinleyelim..

Merhaba;

Bu konuyu bizzat Samsung'un eğitimini veren eğitmenden aldık. Hatta çok kısa zaman içersinde bu uyumu sağlayan gözlükler de satışa girecek dedi. Kulaklıklda bluetooth özelliği olduğundan dolayı farklı kanalları izlerken farklı sesleri de duyacaksınız dedi. Elimde b gözlüklerden olsa hemen denerdim ama malesef şuanda Türkiye'ye gelmedi kısa zaman içersinde girişi olacakmış.

Ben tamamen Samsung eğitmeinin vermiş olduğu eğitimden ve göstermiş olduğu sunumdan hareket ederek bu yorumu yaptım.

• Gt 50nin tadı ışıkları kapatınca çıkıyor Andy hocam.

8 serisi LcdLeed panellerde dediğim gibi ebatlara göre farklı modüle sahipler Sharp gibi !

Şunu net söylemek gerekiyor Samsung 8 Serisi LcLed panelleri tartışmasız şekilde emsallerinin tamamından kaliteli resim verebiliyor ve bunuda hd recivier kalitesine fazla gerek duymadan yapan seriler!

Kullanılan işlemcilerin tamamı şuan diğer üreticilerin önünde, bu konu gerçekten çok detaylı ve bir sürüde detay işlemci ve chipleri yazmak gerekiyor !

Bu Sürece Samsung C serileri ile başladı ve bugüne kadarda geldi 2014 senesinde çok daha farklı bir sevieyeye gelecek, bunun altında yatan gerçekte bellidir !

Japonlar her ne kadar biz çekiliyoruz deselerde ''Panasonic'' gibi altında yatan demel Samsung panellerde kullanılan resim işlemcileridir ve Japon firmalarının bu işlemcilere yetişmesi şuan için çok ama çok uzak bir ihtimal belki Sony Kore firmaları ile yarışabilir bunun sebebide Samsung ortaklığıdır ama Samsung ve LG Japonlara bu teknoloji vermesi imkansız görünüyor!

8500-9500 Amoled ve Oledlerin ilk denemeleri diyebilirim kullanılan işlemcilerden dolayı bu işlemciler Amoled ve Oledlerde temel yapılardan bir tanesi olacak!

Samsung 4K panelleri şuan Korede satışta ortalama 64 inc paneller 9.000 Dolara satılıyor !

Bu panellerdeki yenilik paneli aldığınızda şimdiki sistemide ortadan kaldırıyor yani senelere göre değişen ''xx seri'' tanıtımları tarihte kalıyor bu panellerin tamamı upgrade özelliğine sahip yani diyelimki bu paneli aldınız 2014 senesinde yeni çıkan panellere bakıp üzülmeyeceksiniz, panelinizi aynen pc sistemlerindeki gibi yükseltebileceksiniz !

Samsung ve Sony bu panellerde ortak hareket ediyor, aynı serileri her iki üreticdende almak mümkün Sony fiyatları 30.000 dolar seviyesinde olabilir, Samsung Avrupa için sipariş listesi henüz yok !

Samsung 46' f8500

Samsung 46' f8500

Sky İngiltere bu panellere uygun yayınlara başlamak üzere test yayınlarına devam ediyor, fakat bu paneller piyasalarda olsalar dahi Türkiyede izlenebilirmi bana göre çok zor, sebebi şuan yüksek çzöünürlüklü FullHd paneller bile izlenmeyecek durumda izlenmeyecek derken, Avrupalı ile Türkiyede digital yayın izleyeme kalitesi çok farklı !

Traji komik örneğide var Teledünya sözüm ona 4K test yayını yapıyor, hangi cihazla ve hangi alt yapıyla bu yüksek çözürlüğü verebileceklerini düşündüler çok merak ediyorum, bu yayın için şuanki hdmi kablolar bir yetersiz !

Monster ilk serilerini çıkardı fakat fiyatları korku filmi gibi hdmi kablolar 100 Eurodan aşağı bulmak imkansız neredeyse!

Bu sistem Avrupada belli Ülkeler için kısıtlı olur İngiltere yani BBC destekli Sky destekli dev firmlar sayesinde izlenir ama diğer Ülkelerde çok ama çok zor !

Uzak doğulular bunu çok iyi bildiklerinde Smart yayın haklarının tamamını ellerinde tutuyorlar!

Kısaca malesefki panellerle iş bitmiyor, paranızda olsa 50 Bin dolara paneli alsanız bu seferde Ya Uzak doğulu firmalardan Smart full paket üyesi olacaksınız yada İngiltere gibi Ülkelerden senelik 600Gbp veya 700 Eurolara yakın Digital yayın aboneliği alacaksınız, bununla bitmeyecek BluRayden tutun Hdmi kablo7ya Hd reciviera kadar bir birikimi ciddi bir parayı televizyon izlemeye ayırcaksınız !

SONY 3840 x 2160 çözünürlük sunan KD-84X9005 İngilterede satışta 25.000 Gbp (Sterlin) !
     Samsung 46' f8500

Panasonic WT600 Yaklaşık 6 ile 10.000 Gbp-sterlin arasında !
     Samsung 46' f8500

Samsung 46' f8500

Samsung 46' f8500

SkyHd permier lig ve 4K ultra Hd kanalları sinema eğelence v.s giderek çoğalıyor, yakında yani 2016 senesinde Türkiye Smart aboneliklerle bu içeriklere aboelikler başlar belkide daha öncede olabilir, zaten Lg,Samsung,Panasonic,sharp,Toshiba,Philps ve Apple serilerinden bir tanesini almak yeterli olacak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 5 Eylül 2013; 7:13:37 >

• Bu televizyonlardan tad alabilmek için hd yayın şart. 4k olursa inanılmaz olur herhalde. Yalnız bize 4k çok geç gelir.

Müşteri temsilcisi cevabı
    Sayın ...

Samsung Electronics Türkiye ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili cevabımız aşağıda yer almaktadır.

UE46F8500 model cihazımızın satış tarihi ve fiyatı hakkında bilgi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili bilgilerihttp://www.samsung.com/tr/ adresinden takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.