Şimdi Ara

Samsung 46' f8500 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: applev

evet öncelikle yorum yapan tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum .

gelelim hafta sonu testlerine , evet birçok panel denedim , ki tekno marketlerin hafta sonu yoğunlukları göze alınırsa oldukça zorlu bir süreçti .

denenen paneller , görüntü kayıtları hd futbol maçı , hd aksiyon film - sd aksiyon film ...

sony 46w905(led) - samsung 46f8500 (led) - Panasonic 50stw60 (plazma) - Panasonic 50etw60(led) - lg 46la860v(led) .

hemen hemen bütün panellerde sd görüntü doyurucu değildi , w905 diğerlerine göre daha iyi bir görüntü sundu . burada stw60 yeterli görüntüyü beklenenin aksine veremedi .
    hd görüntülerde hepsi birbirine yakın görüntüler verdi , aksiyon filminde çokda farklı değillerdi .
    hd futbol maçında yine w905 daha iyi bir görüntü sundu , beklenenin haricinde stw60 yine yeterli değildi .

sıralamaya gelirsek ,

1-sony
    2-samsung
    3-panasonic led
    4-lg
    5-panasonic plazma stw60

ama henüz almış değilim ...

Bende ledlerde sony i tahmin etmiştim fakat tekno market in spotlari altinda ve rodaj görmemiş dolayısıyla renkleri oturmamis plazma kiyaslamaya alinamaz
    Plazma candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

quote:

evet öncelikle yorum yapan tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum .

gelelim hafta sonu testlerine , evet birçok panel denedim , ki tekno marketlerin hafta sonu yoğunlukları göze alınırsa oldukça zorlu bir süreçti .

denenen paneller , görüntü kayıtları hd futbol maçı , hd aksiyon film - sd aksiyon film ...

sony 46w905(led) - samsung 46f8500 (led) - Panasonic 50stw60 (plazma) - Panasonic 50etw60(led) - lg 46la860v(led) .

hemen hemen bütün panellerde sd görüntü doyurucu değildi , w905 diğerlerine göre daha iyi bir görüntü sundu . burada stw60 yeterli görüntüyü beklenenin aksine veremedi .
    hd görüntülerde hepsi birbirine yakın görüntüler verdi , aksiyon filminde çokda farklı değillerdi .
    hd futbol maçında yine w905 daha iyi bir görüntü sundu , beklenenin haricinde stw60 yine yeterli değildi .

sıralamaya gelirsek ,

1-sony
    2-samsung
    3-panasonic led
    4-lg
    5-panasonic plazma stw60

ama henüz almış değilim ...

Bende ledlerde sony i tahmin etmiştim fakat tekno market in spotlari altinda ve rodaj görmemiş dolayısıyla renkleri oturmamis plazma kiyaslamaya alinamaz
    Plazma candir

evet led panelde sony bir adım önde , ama gönlüm hala plazma olan stw60 'da .

• applev kullanıcısına yanıt
    şef bikere
    stw6 dan sony perf. beklemen yanlış olur
    birisi referans panel digeri giriş model
    böyle olmasınra ragmen magzada ayarında yakın sonuçlar alınması çok şaşırtıcı değil
    + ev ortamında stw listedeki sony hariç diğer tüm modelleri halt edecek seviyede olur (görüntü perf. anlamında)

gelelim ledlerin karşılaştırmasına
    sony - referans model
    samsg. kendi modelleri arasında üst segment (f8000-8500)
    pana 50etw60 - giriş model (dt6 wt6 ile karşılaştırman gerekirdi)
    lg 860v üst segment ama diğer üst segmentlerin ayarına gelemiyor ne yazıkki..
    yanı kısacası bu karşılaştırılan modeller arasında sony nin 1 adım öne cıkması çok normal

bunlara ilave f8500 plazma modelinede bir bakın derim
    gebze samsg. shopta 5900 lira 64inç tabi stok bitmediyse
    bugun en iyi kabul edilen 3 model panellerden birtanesidir..
    forumda kullanıcı sayfası mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

şef bikere
    böyle olmasınra ragmen magzada ayarında yakın sonuçlar alınması çok şaşırtıcı değil
    + ev ortamında stw listedeki sony hariç diğer tüm modelleri halt edecek seviyede olur (görüntü perf. anlamında)

sony - referans model
    yanı kısacası bu karşılaştırılan modeller arasında sony nin 1 adım öne cıkması çok normal

hbasaran82 , öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim .

Evet paneller farklı , ölçüt şu , fiyat seviyesi 3500,00.-TL - 4500,00.-TL arası paneller ve 46-50 inc.arası paneller şeklinde . dt6 ve wt6 gibi seriler bir çok mağazada yok belki Türkiye'de yok ,

dolayısı ile böyle bir sıkışma mevcut , evet samsung 64f8500 plazma var , ancak benim ölçülerimi çok ama çok aşıyor , 51 inc.olanı gelseydi düşünebilirdim . onunda ne zaman geleceği meçhul .

• quote:

quote:

şef bikere

sony - referans model

Evet paneller farklı , ölçüt şu , fiyat seviyesi 3500,00.-TL - 4500,00.-TL arası paneller ve 46-50 inc.arası paneller şeklinde . dt6 ve wt6 gibi seriler bir çok mağazada yok belki Türkiye'de yok ,

dolayısı ile böyle bir sıkışma mevcut , evet samsung 64f8500 plazma var , ancak benim ölçülerimi çok ama çok aşıyor , 51 inc.olanı gelseydi düşünebilirdim . onunda ne zaman geleceği meçhul .

anlıyorum
    yalnız 3500-4500 e w905 ın hangi inçini alırsın bilmiyorumda
    tercihini stw den yana kullanırsan bir boy büyünü alabilirsin sanırım?
    ki bu iki panel arasında oluşacak +/- farklar evinde seni hiç mutsuz etmez?
    46/47w 905 fiyatına 50 hatta zorlasan 55 stw plazma çok daha mantıklı olur
    ki 47-50 led model bir panelin izlendiği mesafeden 55 plazma hiç rahatsız edici olmaz yeterki panelin monte edileceği alan müsait olsun..

birde bazı yabancı kaynaklı karşılaştırma sitelerinde stw6 ile aynı puanları almış
    lg ph 670 modeli var
    50 ve 60 inçleri türkiyede satışta
    beni şaşırtan avrupa fiyatlarından her zaman pahalı olan ülkemizde bu modelinin bedavadan biraz pahalıya satılması
    50 - 1600-1700 tl
    60 - 2500-2800 tl
    bunuda araştırın derim
    özellikle 1-2 yıla kadar yaygınlaşacak olan oledler 4k ları düşünürsek
    şu geçiş süresinde tv ye çok büyük paralar vermemekte fayda var
    üstelik çok tutulan ph bu fiyatlardayken ciddi anlamda düşünülmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

şef bikere

sony - referans model

anlıyorum
    yalnız 3500-4500 e w905 ın hangi inçini alırsın bilmiyorumda
    tercihini stw den yana kullanırsan bir boy büyünü alabilirsin sanırım?
    ki bu iki panel arasında oluşacak +/- farklar evinde seni hiç mutsuz etmez?
    46/47w 905 fiyatına 50 hatta zorlasan 55 stw plazma çok daha mantıklı olur
    ki 47-50 led model bir panelin izlendiği mesafeden 55 plazma hiç rahatsız edici olmaz yeterki panelin monte edileceği alan müsait olsun..

birde bazı yabancı kaynaklı karşılaştırma sitelerinde stw6 ile aynı puanları almış
    lg ph 670 modeli var
    50 ve 60 inçleri türkiyede satışta
    beni şaşırtan avrupa fiyatlarından her zaman pahalı olan ülkemizde bu modelinin bedavadan biraz pahalıya satılması
    50 - 1600-1700 tl
    60 - 2500-2800 tl
    bunuda araştırın derim
    özellikle 1-2 yıla kadar yaygınlaşacak olan oledler 4k ları düşünürsek
    şu geçiş süresinde tv ye çok büyük paralar vermemekte fayda var
    üstelik çok tutulan ph bu fiyatlardayken ciddi anlamda düşünülmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

evet , 50stw60 . 3699,00.-TL (vatan) , 46w905 .4499,00.-TL (mediamarkt) ... 4 inc. daha büyük ancak 800,00.-TL daha ucuz ..
    aslında , devamlı tekrar oluyor ama , bu işe başladığım da aklım da 50stw60 vardı , ancak gerek satıcılar gerekse forum fikrimi değiştirmeye başlamıştı , bir süre sonra kendim test yapayım dedim , hd futbol görüntüsü başka materyallerle denedim , stw60 hayal kırıklığına yol açtı , ama tabii burada panellerin izleme mesafesi , rodaj , ekrana yarları gibi bir çok husus devreye giriyor , dolayısı ile evdeki görüntüyü mağazada alma şansı olmuyor .

en son acaba 4500,00.-tl w905 ' e vereceğime LG47860V 2 ye 3200,00.-TL verip altına da 4530 soundbar mı alsam diye düşünmüyor değilim ...

860v İLE ilgili çok şikayetler var
    özellikle mac yayınlarında hayal kırıklından bahsediliyor
    ışık sızmasıda büyük ihtimalle karşınıza çıkabilir..

bence stw yı sıkı takip edin
    bana göre 860v den çok daha iyi bir panel
    ben st nin 2011 30 modelini kullanıyorum ve bugun çevremde 2013 birçok led sahibi olan kişilerde aynı kalitede maç izlemedim

sound bar yerinede 5+1 bluray sistem düşünün çok daha zevkli olur.. arc destekli hdmı çıkışından bağladıgında panele baglı olan harici aygıtlardanda (receiver hdd pc usbflash vs.) sorunsuz ses alabileceksiniz..
    hatta bazı sık kullanılan fonsk.da tek kumanda ile kontrol etme şansınızda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 2 Aralık 2013; 10:59:25 >
  • quote:

860v İLE ilgili çok şikayetler var
    özellikle mac yayınlarında hayal kırıklından bahsediliyor
    ışık sızmasıda büyük ihtimalle karşınıza çıkabilir..

bence stw yı sıkı takip edin
    bana göre 860v den çok daha iyi bir panel
    ben st nin 2011 30 modelini kullanıyorum ve bugun çevremde 2013 birçok led sahibi olan kişilerde aynı kalitede maç izlemedim

sound bar yerinede 5+1 bluray sistem düşünün çok daha zevkli olur.. arc destekli hdmı çıkışından bağladıgında panele baglı olan harici aygıtlardanda (receiver hdd pc usbflash vs.) sorunsuz ses alabileceksiniz..
    hatta bazı sık kullanılan fonsk.da tek kumanda ile kontrol etme şansınızda var

evet 860V ile ilgili çok şikayet var , zaten tereddüte düşürende bu şikayetler . bugun başka bir mağaza'da stw60 , kendi usb belleğim ile test edeceğim , sonucu buradan paylaşırım ..

• satıcıların plazmalar ile ilgili önyargılarını anlayabiliyorum
    onların derdi bugun acaba ne kadar çok samsg. yada lg panel satarım..

forumda ise stw için fiyat hariç olumsuz pek elle tutulur yazılar okumadım
    sıkı takıp etmeme ragmen..
    mutlaka paneli default ayarlara çekin, normal ve sinema modlarında deneyin
    ama bu spot ışıkların altında, bluray diskten demo yürüten bir led panelin yanında size çok sönük renkler sunabilir :)

forumda AHMETSELCUK nicki arkadaş aktif kullanıcı
    kendisindende panel hakkında bilgi alabilirsiniz
    uzun araştırlamar sonucu almıştı..
  • quote:

mutlaka paneli default ayarlara çekin, normal ve sinema modlarında deneyin
    ama bu spot ışıkların altında, bluray diskten demo yürüten bir led panelin yanında size çok sönük renkler sunabilir :)

forumda AHMETSELCUK nicki arkadaş aktif kullanıcı
    kendisindende panel hakkında bilgi alabilirsiniz
    uzun araştırlamar sonucu almıştı..

teşekkür ediyorum , o şekilde deneyeceğim . selamlar ...
  • Gokhius G kullanıcısına yanıt
    65F8500 led internette satışı yok gibi. 12 bin liraydı bir ara sonra ne oldu haberim yok . 7-8 bin olmuştur belki .

64F8500 plazma 5.900 liraya gidiyor. http://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-ps-64f8500-fiyati,1268699.html
    hocam bu arada bendeki 64f8500sl imiş. bundan haberiniz var mı acaba?
  • teşekkür ederim hocam.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.