Şimdi Ara

Samsung 40H6470 Lag Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pc'yi tv'ye bağlayıp oyun oynamaya çalıştığımda çok fazla olmasa da bir gecikme yaşıyorum. Single player oynarken sorun olmuyor ama online oynarken sıkıntı yaşatıyor bu durum bana. TV'de oyun modu var ama aktif halde değil sanırım bu sadece konsol bağlandığında mı işe yarıyor? Bunun dışında bu gecikme oranını düşürebilecek bir ayar vs biliyor musunuz ne yapmak lazım? Yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtyrone -- 1 Ağustos 2014; 7:40:46 >

• Oyun modu sadece konsolda calismamasi lazım denemissinizdir ama yine de soruyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

Oyun modu sadece konsolda calismamasi lazım denemissinizdir ama yine de soruyum?

Oyun modu aktif değil yani oyun modunu açamıyorum o seçeneğin üstüne kumandayla geldiğimde herhangi bir işlem yapamıyorum nedense.
  • dtyrone kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu sorun, TV nin PC nizi standart bir görüntü birimi olarak algılanmasından kaynaklanıyor.

Öncelikle yapmanız gereken, HDMI portlarına bakarak HDMI(DVI) girişini bulmanız. Muhtemelen HDMI 2 dir..
    Bağlantınız bu giriş üzerinden yapınız. Daha sonra TV kumandası ile Source yani girişler kısmına geliniz.
    Bağlantı yapmış olduğunuz HDMI(DVI) yani HDMI 2 portu üzerinde iken Kumandanızın Tools kısmına basın..

Bu adım ile Hangi portun hangi amaçla hizmet etmesini istediğinizi belirler. bu işlemi "isim değiştir" ile yapnız..
    Seçenekler arasında PC diye yazar. Seçimi yaptığınız anda görüntünün değiştiğini ve gecikmenin olmadığını göreceksiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Merhaba,

Bu sorun, TV nin PC nizi standart bir görüntü birimi olarak algılanmasından kaynaklanıyor.

Öncelikle yapmanız gereken, HDMI portlarına bakarak HDMI(DVI) girişini bulmanız. Muhtemelen HDMI 2 dir..
    Bağlantınız bu giriş üzerinden yapınız. Daha sonra TV kumandası ile Source yani girişler kısmına geliniz.
    Bağlantı yapmış olduğunuz HDMI(DVI) yani HDMI 2 portu üzerinde iken Kumandanızın Tools kısmına basın..

Bu adım ile Hangi portun hangi amaçla hizmet etmesini istediğinizi belirler. bu işlemi "isim değiştir" ile yapnız..
    Seçenekler arasında PC diye yazar. Seçimi yaptığınız anda görüntünün değiştiğini ve gecikmenin olmadığını göreceksiniz..

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ancak bu dediğinizi denemiştim ve pek düzelme olmamıştı maalesef. Hatta bu dediğiniz yerde isim değiştirme kısmında '' oyun '' da yazıyor onu da yaptım fakat değişme olmadı.

Bundan ayrı olarak oyun modu da var ama onu aktif edemiyorum bunun sebebi ne olabilir hocam? Sadece konsol bağlayınca mı bu özellik aktif oluyor yoksa tv'den kaynaklı bir sorun mu bu?

Hmm. Panel modeli yada şuan üzerinde yüklü olan FW sürümünden de kaynaklı olabilir.
    Oyun modu sanıyorum ki sadece Konsol kullanımında çalışıyor. PC modunda bazı ayarlar bende de gizli..

Gelecek güncellemeler ile düzelme ihtimali olsada, size yanlış bilgi de vermek istemem..
    Gecikme durumları tamamen panelin kalitesi ile alakalı ve her TV de kronik olan bir durum.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Şu anlık yapabileceğim bir şey yok yani? 2014 model tv alıyoruz yine gecikme sorunu oluyor. Kötü oldu bu ya çünkü 2 ay sonra PS4 almayı düşünüyordum ama şimdi almamın pek mantığı olmaz çünkü çok fazla online oyun oynayan biri olduğum için bu lag çok canımı sıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL TV GÖLGELENME SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Şu konuya bir göz atın isterseniz. PS4 hakkında size fikir verebilir..

http://77.92.138.244/m_90741156/mpage_3/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.