Şimdi Ara

Samsung UE40D6000 smarthub uygulamalarında sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar daha önce düzgün olarak kullanmama rağmen kendiliğinden yaptığı ufak bir güncelleme ile bazı uygulamaları sildi. en basitinden youtube uygulaması silindi ve aramalar kısmında çıkmıyor. bu konuda bilgisi olan veya sorun yaşayan var mıdır? ek olarak iptv uygulamaları da silindi.

teşekkürler

• bende de es6710 tv vardı bende de youtube uygulaması smart hub dan kaldırıldı. detaylı araştırma yaptım samsunga mail attım. sorun bizden değil google dan kaynaklanıyor dedi ama yurt dışındaki aynı tv kullanıcıları özellikle almanyadan gelen aynı model tv lerde bu uygulama yüklü ve çalışıyor. ben bu tv de en çok youtube kullanıyordum şimdi youtube yok. acaba yüklemenin yolunu bilen var mı ki?
  • samsung müşteri hizmetlerini aradım. durumdan haberleri var ama youtubeın aldığı bir karar. eski modellerin çoğundan kaldırmışlar.yapacak birşey yok dedi.
  • LG nin eski serilerinden de youtube yi çıkardılar. Tvcast yazılımı ile sadece youtube değil tüm web içeriklerini cep uygulamasıyla tv ye yansıtabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet eski televizyonlardan youtube uygulaması kaldırıldı. Youtube HTML5 sistemine tamamen geçince o eski televizyondakiler zaten çalışmayacaktı bir de vardır youtube un bir bildiği bu yüzden kaldırıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.