Şimdi Ara

Samsung 40es6140 mı PHILIPS 42PFL4307 mi kesin sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır tv araştırıyorum.Artık yeter galiba son bu 2 tv arasında kaldım ilk 6140 alacaktım fakat teknosada philips indirimini görünce tv inceledin hemen hemen aynı tvler gibi geldi bana sizce hangisini tercih etmliyim. Bugün yarın gittigimde almış olarak dönücem. bu arada bütçe 1.800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skoparak -- 15 Temmuz 2012; 21:55:11 >

• bende aynı durumdayım bu ikisini gözüme kestirdim samsung un fonksiyonları fazla philips in de sd yayını iyi karar vermek zor şunuda belirteyim şuan 42 pfl7433D serisi eski lcd var ve sd yayınlar çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtenten

bende aynı durumdayım bu ikisini gözüme kestirdim samsung un fonksiyonları fazla philips in de sd yayını iyi karar vermek zor şunuda belirteyim şuan 42 pfl7433D serisi eski lcd var ve sd yayınlar çok iyi
    bir aksilik olmassa 1-2 gün içinde alıcam onun içi kesin karar vermem lazım. Samsung alan arkadaşlar 3d performansı nasıl acaba. Philips kullanıcılarının yorumuna göre 42pfl4307 iyi televizyon muş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skoparak -- 15 Temmuz 2012; 23:22:17 >
  • Samsungun 200tllik gözlükleri olmasa güzel televizyon,fakat Philips sd kalitesi ve fpr 3d için tercih edilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni durumdayim iki tv arasinda.. Pek de bilgi sahibi deilim, iki tv karsilastitildiginda birbirlerine olan ustunlukleri nelerdir dostlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: garage

Bende ayni durumdayim iki tv arasinda.. Pek de bilgi sahibi deilim, iki tv karsilastitildiginda birbirlerine olan ustunlukleri nelerdir dostlar?
    bakın kesin olarak samsung bu sorunun cevabı. siz fpr 3d nin çok yararlı bişey olduğunu sanıyorsunuz ancak sg 3d nin yanında oyuncak gibi kalır . ben 2 tv yi de kullandım aktif olarak . sd yayında philipsin üstün olduğunu kabul ediyorum ancak tek üstün yanı da bu zaten.phiipsin smart özelliği çok kullanışsız ben gidip bi kendiniz görün derim ama bana güvenin samsung doğru seçim olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ula98

bakın kesin olarak samsung bu sorunun cevabı. siz fpr 3d nin çok yararlı bişey olduğunu sanıyorsunuz ancak sg 3d nin yanında oyuncak gibi kalır . ben 2 tv yi de kullandım aktif olarak . sd yayında philipsin üstün olduğunu kabul ediyorum ancak tek üstün yanı da bu zaten.phiipsin smart özelliği çok kullanışsız ben gidip bi kendiniz görün derim ama bana güvenin samsung doğru seçim olacaktır

Alıntıları Göster
    ve ayrıca teknosadan alırsanız 2 gözlük hediye samsungda ve ek olarak almak isterseniz 2li paket 99 lira bir de gözlükler hiç ağar değil ve insanı rahatsız etmiyor isterseniz resim ekleyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ve ayrıca teknosadan alırsanız 2 gözlük hediye samsungda ve ek olarak almak isterseniz 2li paket 99 lira bir de gözlükler hiç ağar değil ve insanı rahatsız etmiyor isterseniz resim ekleyebilirim.

Alıntıları Göster
    3d benim için önemli geçen teknosada geçen panasonic bir led de ilk kez 3d izledim hayran kaldım.Fiyatı biraz yüksekti.Onun için bütçeme uygun bu iki tvyi son olarak seçtim.Ayrıca oturma odası 4x6 40 inç yeterli olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skoparak -- 16 Temmuz 2012; 13:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skoparak

3d benim için önemli geçen teknosada geçen panasonic bir led de ilk kez 3d izledim hayran kaldım.Fiyatı biraz yüksekti.Onun için bütçeme uygun bu iki tvyi son olarak seçtim.Ayrıca oturma odası 4x6 40 inç yeterli olur mu ?

Alıntıları Göster
    3d olarak gayet iyi bir televizyon benim oturma odamda var bana rahatlıkla yetiyor boyut konusunda küçük olabilir ancak donanımsal olacak philipsten çok daha üstün olduğuna dair garanti verebilirim.dediğim gibi fpr uğraşsız bir teknolojidir ve ekonomiktir ancak iyi bir 3d deneyimi sg teknolojisiyle sağlanır ben lg lm serisi de kullandım fpr dı ancak 3d konusunda samsung baya bi önde sen bilirsin ama bana güven sammy :D

• PFL4307 kullanıcısı olarak Samsung alın derim. Benim gibi pişman olmak istemiyorsanız.

• kesinlikle 40es6140 ve şuanda teknosada inanılmaz kampanya var SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük, SAMSUNG HT-E3550 3D BLURAY EV SİNEMA SİSTEMİ ile birlikte 2498TL mükemmel fırsat !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufelik

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok açık; 42PFL4307..

Akşama doğru detaylı bir şekilde yazarım haklı ve geçerli sebeplerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

Çok açık; 42PFL4307..

Alıntıları Göster
    ES6140 alın derim .
  • quote:

Çok açık; 42PFL4307..

Arkadaşa katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

quote:

Çok açık; 42PFL4307..

Arkadaşa katılıyorum.

Alıntıları Göster
    görüntü kalitesi hd uydu alıcısı ve gerçekci renkler için kesinlikle 4307k modeli sd yayında 2 tv yi yan yana koyun aradaki gerçekçilik farkını görürsünüz ve 3d konusunda ise kesinlikle fpr gözlükler ucuz ve her açıdan izleye biliyorsunuz aktif gözlükte belirli bi açıdan sonra çok fazla görüntü kaybı oluyo. yani yan koltukta oturan 3d göremiyecek gibi bişey oluyo.
    televizyonumdan çok memnunum ps3 oynayanlar için 2 kişilik oyun modu mükemmel bi özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: omar1905

görüntü kalitesi hd uydu alıcısı ve gerçekci renkler için kesinlikle 4307k modeli sd yayında 2 tv yi yan yana koyun aradaki gerçekçilik farkını görürsünüz ve 3d konusunda ise kesinlikle fpr gözlükler ucuz ve her açıdan izleye biliyorsunuz aktif gözlükte belirli bi açıdan sonra çok fazla görüntü kaybı oluyo. yani yan koltukta oturan 3d göremiyecek gibi bişey oluyo.
    televizyonumdan çok memnunum ps3 oynayanlar için 2 kişilik oyun modu mükemmel bi özellik

Alıntıları Göster
    bende 4307 yi bu kadar olumsuz yorumdan sonra kargodan aldığım gibi teknosaya gidip 6140 ile değiştirdim...bugün veya yarın servis gelip kuracak...bakalım hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: miskan

bende 4307 yi bu kadar olumsuz yorumdan sonra kargodan aldığım gibi teknosaya gidip 6140 ile değiştirdim...bugün veya yarın servis gelip kuracak...bakalım hayırlısı...

Alıntıları Göster
    devrik cümle kullanmışsınız anlayamadım tam olarak size kurulacak olan tv hangisi ?
  • quote:

devrik cümle kullanmışsınız anlayamadım tam olarak size kurulacak olan tv hangisi ?

Alıntıları Göster
    bu sorunun cevabını bende merak ediyorum,yok mu kullanan arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum,yok mu kullanan arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    Dün Teknosa'dan aldığım Samsung 40es6140 bugün geldi ve takıldı. 32 Inç'lik Philips TV den sonra yeni Samsung'un HD ve bilhassa SD yayınları maalesef hayal kırıklığı yarattı. Her ne kadar Samsung servisi TV deki SD yayındaki bulutlanmayı, küçük ekranlı TV lerin daha net gösteridiğini iddaa ederek hayal kırıklığımı gidermeye çalışsa da benim yaptığım hatayı yapmayın. SD yayın bu ülkede en çok izlenen yayın türü hala. Bunun için Philips'i tercih edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayilk

Dün Teknosa'dan aldığım Samsung 40es6140 bugün geldi ve takıldı. 32 Inç'lik Philips TV den sonra yeni Samsung'un HD ve bilhassa SD yayınları maalesef hayal kırıklığı yarattı. Her ne kadar Samsung servisi TV deki SD yayındaki bulutlanmayı, küçük ekranlı TV lerin daha net gösteridiğini iddaa ederek hayal kırıklığımı gidermeye çalışsa da benim yaptığım hatayı yapmayın. SD yayın bu ülkede en çok izlenen yayın türü hala. Bunun için Philips'i tercih edin derim.

Çok haklısın zaten HD görüntülerde de Philips iyidir ama SD yayınlarda özellikle çok daha iyidir ondan dolayı hayal kırıklığını çok iyi anlayabiliyorum, yine de güle güle kullan hayırlı olsun, buraya bunu gelip anlatarak diğerlerini uyararak aynı hataya düşmemelerini sağlaman da çok güzel bir davranış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.