Teğmen
19 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar, öncelikle sistem şu = intel Q8300 işlemci - gigabyte p43t es3g anakart - 2*4gb 1600 mhz ram

sorunum bilgisayar açılırken anakartın marka ve modelini gösterdiği ekranda takılı kalıyordu, reset düğmesine basınca reset atıyor ama yine aynı yerde anakartın logosunu gösterdiği ekranda takılı kalıyor, güç düğmesine basınca direk kapanıyordu... nette biraz araştırma yaptım biosu güncellemenin yararı olabileceğini okudum, bios pilini çıkardım ve bilgisayarın güç düğmesine bastım bilgisyar açılır gibi oldu sonra resete düşüyor ekrana hiç görüntü gelmiyor, sonra + ve - kutupları kısa devre yaptırıp tekrar açtım fayda etmedi yine aynı, sonra pili takıp açmayı denedim yine aynı artık anakart logosunun oldugu ekrana kadar da gelemiyor, hiçbir görüntü de gelmeden reset atıp duruyor, sorunun çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum,teşekkürler..
satılmıştır
merhaba arkadaşlar, yeni aldığımız discovery 16gb kendi kendine kapanıp açılıyor,zannedersem yazılımsal bir sorunu var,ilk andıroid tecrübemde sorunla karşılaşmak biraz soğuttu beni androidden,bu sorunun çözümünü bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum,teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık iki ay once aldıgımız daikın ftxs35j klimamız 20-30 dk da bir çalışmayı kesip, üflemeyi durduruyor..forumda biraz araştırdım buna defrost deniliyor galiba ve bu kadar sık defrosta girmesi normal değil, üstelik izmirde oturuyoruz öyle havalar çok soğukda değil..

ikinci husus 23-24 derecelere ayarlayıp çalıştırdıgımda odayı yeterince ısıtmıyor,25 derecedeyken bile ılık üflüyor ısıtmıyor gibi geldi bana,26 derece ve üstünde çalıştıgında anca verim alabiliyorum ama elektrik faturasının kabarmasını istemediğim için 24 lerde kullanmak istiyorum
yani şöyle bi örnek vereyim, salonda kullandıgımız 2006-2007 model daikın ftxs50 modeli 25 derecede agzından çıkan havanın sıcaklıgı ile yeni cihazı 25e ayarlayıp karşılaştırıyorum, sonuç yeni klima daha ılık üflüyor..

ve gelelim moralimi en çok bozan olaya,dış ünite baglantılarını genç bir eleman yaptı(18 yaşlarında)vakumlamayı çok kısa bir sure yaptı yaklaşık 4 dk kadar ve vakumlama işlemi biterken dış üniteye sivri bi alet sokup “ pıssttt “ yaptırdı yani çok ufak bir miktar gazını kaçırttı. Orta yaşlı diğer eleman balkona çıkıp pek müdahale etmedi dış unite baglanırken..İşlem bitti giderlerken içine sinmeyen bir yer var mı diye sordu,bende söyledim bu gaz kaçırma olayını,ondan birşey olmaz borudaki,içerdeki havayı ve pisliği attırmak için yapmıştır dedi yani normal karşıladı..

Şimdi ben ne yapmalıyım,klimayı aldıgım bayiye gidip mi anlatayım durumu,anlatsam gene aynı güvenemediğim elemanları mı gönderecekler yoksa daikın merkezle mi görüşüp anlatsan derdimi ve klimayı incelemeye gelirlerse nelere dikkat etmeliyim bir yol gösteren olursa minnet duyarım,teşekkürler…
Selam arkadaşlar,geçen gün nette telefon ilanlarına bakarken bir 5800gördüm 2 haftalık diyodu,hemen adamı arayıp görmek istedim telefonu,işteymiş iş yerine gittim baktım daha jilatini üstünde tertemiz çiziksiz cihaz,yeni oldugu belliydi, kutusunun garantisinin aksesuarlarının eksiksiz oldugunuda duyunca o gün satın aldım,kutusu yanında değildi yarın gel kutuyuda vereyim dedi..Ertesi gün gidip kutuyuda aldım herşeyi tam fakat faturası çıkmadı,ekstra olarak kvk veya genpa garanti kagıdı da çıkmadı..Mail attım herife telefonu kuzeninden almışta faturası orda kalmışta,gece 12ye kadar çalıştıgı için gidip alamıyomuşta vs.. (bana ayak yaptı gibi geldi)..
ama kutunun üstünde "doraaş" etiketi ve nokia.com garantisi yazıyo ayrıca kutunun üstündeki imei numarasıyla telefonumun imei numarasıda uyuşuyo
lakin kvk ve genpanın sitesinden imei sorgulattım ikisinde de cihaz bizden çıkışlı değildir yazdı
350tlye aldım diye sevinirken acaba kazıkmı yedim yav
Selam arkadaşlar,internetten alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartım ve harhangi bir bankada hesabım yok,bugüne kadarda bi bankada hesabım olsun istemiyordum ama alacagım birkaç şey var netten...Sorum şu ;
1-) Kredi kartı almasamda bi bankada hesap açtırıp bankomat kartı alsam havale/eft işlerimde kullanabilirmiyim?
2-) Bu para kartlarında da kredi kartlarında oldugu gibi yıllık ücret oluyo mu?
3-) İnternetten en masrafsız şekilde alışveriş yapmak için neler önerirsiniz
teşekkürler cevap veren vermeyen herkese..
Selam arkadaşlar,640gb-750gb yada maksimum 1 tb'lık bi harddisk alıcam...Seagate,Wd cavair green ve Samsung spintpoint f3 arasında kaldım...Seagate'in "NCQ" özelligi, wd green serisinin "INTELLİPOWER" özelliği ve samsungun "f3" performansı karar vermemi zorlaştıran etkenler,sizce hangini almalıyım??Keşke aynı fiyata bu üç özelliği barındıran bi hdd olsaydı.
selam arkadaşlar,bende snopy at-710(0266) gamepad var,driver cdsi yok ama netten bulup yükledim driverini yinede titreşim özelliğini aktif hale getiremedim.Denetim masasından oyun kumandalarına giriyorum tüm tuşlar çalışıyo fakat ordada titreşimle ilgili birşey yok,nasıl aktif edebilirim titreşimi acaba bilgisi olan varmı...
selam arkadaşlar,bende snopy at-710(0266) gamepad var,driver cdsi yok ama netten bulup yükledim driverini yinede titreşim özelliğini aktif hale getiremedim,Denetim masasından oyun kumandalarına giriyorum tüm tuşlar çalışıyo fakat ordada titreşimle ilgili birşey yok,nasıl aktif edebilirim titreşimi acaba bilgisi olan varmı...
slm ben bir kart okuyucu aldım taktıgım kartı okuyor fakat karta bişey yükleyemiyorum.disk yazmaya karşı korumalı diyor.korumayı kaldırın falan dio.yardım edecek bir babayiğit varmı oralarda?şimdiden tşkler
(yalnız ne hafıza kartında ne de kart okuyucunun köşesinde,tırnak,düğme vb. bir şey yok)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 135
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 5.869 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.