Şimdi Ara

Samsung 40c 6000 mi 40c6200 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    100 hz olarak 40c6000de film izleme imkanım oldu.Süper bir tv.40c6200ün ekstra dahili hd uydu alıcısı var.görüntü olarak aralarında bir fark var mıdır.Yoksa 40c6200 almak istiyorum.

Türkiyede satışının yapıldığı yerleri bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

• merhabalar...
    aradığınız ürünü istanbulbilişim den aldım. ürün 1 günde kargoyla bana teslim edildi. son derece güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. tek dezavantajı menü dili ingilizce.. türkçe seçeneği henüz yok. zamanla güncellemesi yapılacaktır. fakat böyle bi cihazı alıyosanız zaten onu kullanacak kadar ingilizcenizde var demektir :) iyi seyirler...
  • Ben de iki gun once istanbulbilişim den bu tv den(40C6200) aldım. ancak natuliens in dediği gibi değil türkçe dil desteği var. ayarlar bölümünde dil seçenekleri arasında türkçe var gayet de güzel tek sıkıntısı uydu kanallarını sıralamak çok zor. ama samsung channel editör programı ile bilgisayarda sıralayıp tekrar tv ye atabilirsiniz. TRT HD kanalındaki maçların görüntü kalitesini görünce hayret ettim daha önce izlediklerimiz görüntü değilmiş demekki HD yayın yanında muhteşem bir görüntü. herkese tavsiye ederim. birde istanbul bilişimin içine koyduğu 2-3 sayfalık kullanma kılavuzu çok dandik orjinal klavuzu tercüme ettirip koyabilirlerdi.

quote:

Orijinalden alıntı: natuliens

merhabalar...
    aradığınız ürünü istanbulbilişim den aldım. ürün 1 günde kargoyla bana teslim edildi. son derece güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. tek dezavantajı menü dili ingilizce.. türkçe seçeneği henüz yok. zamanla güncellemesi yapılacaktır. fakat böyle bi cihazı alıyosanız zaten onu kullanacak kadar ingilizcenizde var demektir :) iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avmehmet -- 8 Nisan 2011; 14:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avmehmet

Ben de iki gun once istanbulbilişim den bu tv den(40C6200) aldım. ancak natuliens in dediği gibi değil türkçe dil desteği var. ayarlar bölümünde dil seçenekleri arasında türkçe var gayet de güzel tek sıkıntısı uydu kanallarını sıralamak çok zor. ama samsung channel editör programı ile bilgisayarda sıralayıp tekrar tv ye atabilirsiniz. TRT HD kanalındaki maçların görüntü kalitesini görünce hayret ettim daha önce izlediklerimiz görüntü değilmiş demekki HD yayın yanında muhteşem bir görüntü. herkese tavsiye ederim. birde istanbul bilişimin içine koyduğu 2-3 sayfalık kullanma kılavuzu çok dandik orjinal klavuzu tercüme ettirip koyabilirlerdi.

quote:

merhabalar...

dahili uydu alıcısında trt hd ücretsiz olarak izlenebiliyormu? öleyse kaç kanal var hd?

• 40c 6200 için Samsung satışı yapılan yeri aradım. Bana , Türkiyeye satışı izinli olmayana ürün denildi.Ürünü alırsak garanti sorunu yaşar mıyız?Diğer özellikleri çok iyi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 9 Nisan 2011; 8:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

1 ay önce aldığım 40c530u satıyorum.
    100 hz olarak 40c6000de film izleme imkanım oldu.Süper bir tv.40c6200ün ekstra dahili hd uydu alıcısı var.görüntü olarak aralarında bir fark var mıdır.Yoksa 40c6200 almak istiyorum.

Türkiyede satışının yapıldığı yerleri bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

İki ürün arasında büyük farklılıklar yok , panel , tasarım , wireless gibi özellik farklılıkları var. Her iki model de stoklarımızda mevcut , telefon numaranızı özel mesaj ile göndermeniz halinde Uzman Call Center ekibinden arkadaşlar size yardımcı olacaktır veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz..
    Saygılarımızla

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-40C6200-LED-TV,16091.html
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-40C6000-LED-TV,16086.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbilisim -- 9 Nisan 2011; 13:27:59 >

• av mehmet kardeşim; tv nin yazılımını buraya yazabilir misiniz. menü-support-contaq samsung dan göreblirsin. benim 6200 deki yazılım T-val6deuc-1016.0 tarih olarak 2010/11/05 olarak gözüküyor. sadece astra uydusu var. türkçe dil seçeneği yok. sendeki yazılımı öğrenebilirsek bu sorunu çözebiliriz belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips A5.600 Mü A3.600 Mü?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40C6200 de TRT HD yayını

Samsung 40c 6000 mi 40c6200 mü?
  • Evet TRT HD ücretsiz olarak yayın yapıyor, onun dışında da başkaca HD kanal yok. turksatın 3d hd tanıtım kanalı var birde ama o da 3boyutlu ve tanıtım kanalı.

quote:

Orijinalden alıntı: legend_cem

quote:

Orijinalden alıntı: avmehmet

Ben de iki gun once istanbulbilişim den bu tv den(40C6200) aldım. ancak natuliens in dediği gibi değil türkçe dil desteği var. ayarlar bölümünde dil seçenekleri arasında türkçe var gayet de güzel tek sıkıntısı uydu kanallarını sıralamak çok zor. ama samsung channel editör programı ile bilgisayarda sıralayıp tekrar tv ye atabilirsiniz. TRT HD kanalındaki maçların görüntü kalitesini görünce hayret ettim daha önce izlediklerimiz görüntü değilmiş demekki HD yayın yanında muhteşem bir görüntü. herkese tavsiye ederim. birde istanbul bilişimin içine koyduğu 2-3 sayfalık kullanma kılavuzu çok dandik orjinal klavuzu tercüme ettirip koyabilirlerdi.

quote:

merhabalar...

dahili uydu alıcısında trt hd ücretsiz olarak izlenebiliyormu? öleyse kaç kanal var hd?

• Trt Hd ücretsiz olması çok iyi.Güzel tv.Hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.