Şimdi Ara

samsung 40 ue 40f6470 kenarları karadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gun once satın almış olduğum samsung led tv de dun kenar köşelerdekı karartıları gordum. servis kurulumu yaparken yoktu ve 2 gun ıcınde meydana geldıler. sevıse dun ıtıbarıyla arıza kaydı olusturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsreklams -- 7 Kasım 2013; 19:15:08 >

• daha yeni almissin iade et. olmasi lazim
  • bıraz once televızyonu aldıgım yerle gorustum. Teknık sevisin verecegı rapora gore degısım yapılabılcegını soyluyor. aslında f serılerınde boyle arızaların cıkması az oldugu ıcın bu tv yı aldım. Şans ıste.... Bence bu bir kusur sonucta golgelenme olsa sıyahta bellı edıyor. benımkısı ıse normal renklerde bellı edıyor. neyse sevisi bekleyecegız bakalım.
  • Buyuk ihtimal degistirmicekler boyle kullanmaya hazir olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden buyuk ihtimal? Bir bildiginiz varsa soylermisiniz

• arkadaşlar bugün yetkili sevis geldi problem olmadıgını bu serıde bunun normal oldugunu söyledı. ben bu televizyonda soğdum acıkçası. iade için neler yapabilirim. henuz 1 haftalık televizyon.
  • 2 gün önce bende aynı televizyonu aldım durumunuza üzüldüm açıkcası.Bu seride bunun normal olduğu gibi salakça bir mazeret olamaz o zaman kronik sorundur bu para iadesi veye çek vermeleri lazım.Ve ya bu TV satılırken seni bilgilendirmeleri lazım ama yok satarken allandıra ballandıra anlatırlar sen satın alırsın ve bu serilerde bu normaldir derler geçiştirirler yok ya! Aldığınız mağazaya götürüp tv yi orta yere koyun değiştirsinler hocam yada paranızı geri alın.
  • Bakalim bu arada surekli firmware guncellemesi yapiliyor 10 gunde 1. Belli ki ayni sorunla karsilasan cok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsreklams -- 21 Ekim 2013; 23:34:33 >
  • Yerli markaların kıymetini bilmek gerekiyormuş. Vestel, Arçelik, Beko.

Bu serilerde bu normal gibi bir saçmalık olamaz.
  • Arkadaşlar
    Samsung genel merkez bu konuyla ılgılı gerı donus yaptı. Servis bugun televizyonu ıncelemek ıcın aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsreklams

Arkadaşlar
    Samsung genel merkez bu konuyla ılgılı gerı donus yaptı. Servis bugun televizyonu ıncelemek ıcın aldı.

gelen o servisteki elemana
    "bu seride bu sorun normal"diye imzalı yazılı kağıt vermesini söyle
    yiyosa versin..verirsin tüketici mahkemesine çatır çatır alırsın paranı
    valla varya gıcık olmaya başladım tüm servisçilere
  • Televizyonum degisime gitmistir. Samsung genel merkezine tesekkur ediyorum. Cok ilgili oldular. Umarim boyle bir tahlihsizlikle bir daha karsilasmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.