Şimdi Ara

LG 55UJ630V 55' vs. LG 49SJ800V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır tv araştırması yapıyorum. Bugün bir dükkanda inceleme fırsatım oldu bu iki televizyonuda tam istediğim gibi üst üste koymuşlardı.
    İki tv nin ekran paneli aynı imiş ancak birisi 100hz diğeri 50 hz. benim için 50'' olması yeter ekran boyutunda ancak 49'' te küçük geldi...
    LG 55UJ630V modelini almak üzereydim ancak iki ekran arasında renk doygunluğunda bariz gözle görülür fark var.
    Aşağıda belirttiğim Samsung modelleride akşam göreceğim vatanda. Siz ne önerirsiniz ?
    Akşam samsung modelde bakacağım. 50''- 55'' modelleri var.
    istediğim modelleri aşağıda yazıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Öncelikle tercihim renkler gerçekçi olacak- renk kaybı çok yaşamamak kaydı ile yanlardan bakıldığında bariz renk değişmeleri yaşamak istemiyorum. kalın - ince ekran farketmez benim için. Gözüde biraz yormasa iyi olur...

- LG 55UJ630V 55" fiyat: 3 295 tl

www.hepsiburada.com
    LG 55UJ630V 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-55uj630v-55-140-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV000005EL2B?magaza=KırmızıElma

- LG 49SJ800V 49'' fiyat : 3 440 tl

-SAMSUNG UE 50MU7000 50'' fiyat: 3 400 tl

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-50mu7000-50-125-cm-uhd-smart-tv.html

SAMSUNG 55MU7400 55'' : FİYAT : 3 845 TL

https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-55mu7400-140-ekran-4k-uhd-led-tv-353565683?mpch=ads&utm_source=akakce&utm_medium=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&utm_campaign=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesimi1991 -- 1 Haziran 2018; 13:41:48 >

• yalnız bu samsunglara baktım şimdi hepsi 50 hz. benim almaya karar verdiğim ancak renkleri 49s5800v ye göre sönük olan LG 55UJ630V modeli 60 HZ. ekran kalın ekran
  • Samsung 55mu7400 modelini alın tabi detaylı canlı bakıp inceleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki lg modelinin paneli ayni demissiniz ki,birini 50 digerini 100hz olarakta belirtmissiniz.

Biri 50 digeri 100 hz olan panel ayni olmaz oncelikle.

Iki markaninda hareketli sahnelerdeki performansina ozellikle dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    55mu7400 modeli bu akşam vatanda inceleme fırsatı buldum.evet görüntü canlı inan ki panel teknolojisi sayesinde.7000 ile yan yanaydılar aynı görüntüler oynuyordu ancak 7400 de daha canlı renkler var.49sj800v nin ekran görüntü renk kalitesinde gözüm kaldı ama açık konuşuyorum.bütün modelleri inceledim ve 55uj630v modelinden vazgeçtim arkadaşlar malzeme kalitesi falan görüntü netliği çok vazat sakın ha kimse elini uzatmasın bu modele
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    dediğinde haklısın birdaha inceledim bu akşam.arasında dağlar kadar fark var 2 modelinde görüntü kalitesinde.49s modeline aşık oldum ama ekran boyutu beni üzüyor..
  • Peki 55mu7400 hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55mu7400 için gitmemiştim normalde. tesadüfen dikkatimi çekti elimdeki listeden.ekranda aynı şeyler açıktı mu7000 e göre görüntü canlılığı daha iyiydi hani çok iyi demem ama alınır ki yarın son kez vatandan bakıp

burdan sipariş vermeyi düşünüyorum.sizce indirim beklemelimiyim? bu fiyat nasıl ?dolardan dolayı şu ara yüksek ama öneriniz ne bilmek isterim.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesimi1991 -- 2 Haziran 2018; 0:18:35 >

• Daha uygunu cok zor bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    bugün vatanbilgisayarda tekrar gidip inceledim ürünü.sonunda UE55MU7400 samsung tv yi almaya karar verdim arkadaşlar.Bugün alıyorum önümüzdeki hafta inceleyip değerlendirip sizinle burada yorumlarımı sunacağım arkadaşlar.

www.hepsiburada.com
    Samsung UE-55MU7400 55" 140 Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-ue-55mu7400-55-140-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV000005EL0V?magaza=Teknofish

firma teknofish.firma hakkında şikayetler yok değil internet üzerinde ama dikkatli olursanız iadesi mümkün kutusu hasarlı falan gelebiliyormuş. Artık 300 lira için bu riske gireceğim... detayları size aktaracağım. görüşmek üzere.

• nesimi1991 kullanıcısına yanıt
    son zamanlarda bu modeli alanlar çoğunda ışık sızması çıktı bilginiz olsun gelince ilk bunu kontrol edin
    sj800v modelini almamakla iyi yapmışsınız bu tv rgbw dizilim ekranda gördüğünüz renklerin hepsine beyaz katıyor yumuşatıyor belkide renkler gözünüze o yüzden güzel geldi ama o renkler gerçek doğru renkler değil
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    ışık sızmasını sordum vatandaki görevliye ekranın teknolojisi ile alakalı imiş.ama gelince karanlık ortamda deneyeceğim eğer bariz bir ışık sızması olursa servis çağırırım.teşekkürler.
    Formdaki tavsiyeler üzerine almış olduğum Samsung 50mu7000 Model televizyondan ölü piksel nedeniyle kurtulduktan sonra Lg 49sj800 aldım iyiki almışım diyorum. Webosu harman kardonu akıllı kumandası 100hz oluşu bi şahane. İstediğim açıdan izliyorum görüntüde bozulma olmuyor. Mu7400 kronik sorunlu bi tv. Bence ebat çok önemli değilse Lg 49sj800 ü Düşünmeden alın. Nanocell olduğu için RGBW Dizilim çokta önemli değil sizi üzmeyecek bir televizyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 116d -- 2 Haziran 2018; 22:35:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    lg 49sj800 modelinde çok gözüm kalmıştı ancak boyutta önemli olduğu için samsung 55mu7400 modelini satın aldım.inşallah üzülmem... şans işi bu iş bakalım
  • Evet arkadaşlar size söz verdiğim gibi televizyonu hafta sonu sipariş verdim salı kargo yapıp gönderdi, çarşamba elime ulaştı saat 3 civarında.bende samsungu aradım saat 5 te gelip kurulum yaptılar.
    Ben evde yoktum çalıştığım için yetkili servisteki arkadaşa rica ettim ölü pixel, beyaz ışık patlaması vs.. bunların hepsinin testini yapmasını ilettim sağolsun hepsini yapmış başarılı. Akşam tabi bende bazı testlere tabi tuttum

Öncelikle televizyon oldukça büyük ve büyük tv arayanlara tavsiye ediyorum. 4K Yayını uydu kanal geçişleri oldukça iyi. İnternetten donmadan film izledik akşam sıkıntı yoktu, smart tv özelliği, görüntü , ses harika. Ses sistemine bile gerek kalmayabilir...
    Asıl aklımızdaki soruna geleyim ışık sızması...... Aşağıda resim paylaştım size kare beyaz cisim ekranda.Ekranın alt kısmına bakın hafif bir tık ışık geliyor ancak buda televizyonun teknolojisinden kaynaklı birşey izlerken size bir zararı yok kesinlikle. zifiri karanlıkta denedim bunu o kadarda olacaktır.
    Televizyonu aldığıma ve bunu tercih ettiğim için çok memnunum. Yalnız negatif olarak uyarayım maç delisi arkadaşlar varsa Tv arkasında 50 - 60 hz yazıyor. tv izlerkende arada bir göz görüyor yavaşlığı. Zaten 100 hz ve bu kalitede tv olsaydı inanın 5 bin tl gözden çıkarmalıydınız.

LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800VLG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.