Şimdi Ara

Samsung 2.5inc 2TB 270 Tl + Hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2tb Samsung 2.5" + 10 tl petrol ofisi hediye çeki + 2 adet cinemaximum bilet hediye + kargo bedava bkmexprese 9 taksit.

BKM 50ye20 iadesiyle 250tl söyle sen ona ;)

http://www.gold.com.tr/samsung-stshx-m201tcb-2-5inc-2tb-m3-siyah-tasinabilir-disk_u

• kaptım 1 tane:) sinema bileti de geldi. çok güzel kampanya iyi fiyat ekstraları da süper, teşekkürler
  • Petrol ofisindende 10 lira yakıt veriyor. Kimse yazmamış ama SICAK!!
  • Yarin buralar cekirdekci tayfa tarafindan dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak görmesek neyse diyeceğim bu hdd için 170tl ve altı sıcaktır gerisi teferruattır

zamanında 2tbleri bedavaya dağıtıryorlardı kimse almıyordu, ne olduysa tayland'ı su bastı fiyatlar uçtu inmek bilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 25 Mayıs 2015; 5:13:26 >
  • cmtsi kargom geldi 2 tane sinema bileti 10tl petrol ofisi çeki bkm den 20tl iade kargo parası yok

2tb 3.5 ler 230tl civarı olduğundan uygun geldi.
  • sinema bileti ilk 3000 kişiye diyor. gold'un kampanyaları hep olta tarzı oluyor. bilet gelmeyecek kota doldu diyecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    O su baskını mevzusu 2 sene önceydi. Öncesinde de 2TB 200 TL. altını görmemişti zaten. 1TB diskler kampanya ile 100 TL'ye geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

sinema bileti ilk 3000 kişiye diyor. gold'un kampanyaları hep olta tarzı oluyor. bilet gelmeyecek kota doldu diyecekler.

almadan mh arıyabilirsiniz hem net alışverişi diye iadeside kolay olsa gerek 31.08.2015e kadar istediğiniz 2 filme gidebiliyorsunuz 3d imax ve 3-5 salon hariç
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    aradım bilmiyoruz dediler
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    benim için 2 tane 1'lik te 2tb'dir kardeş. Zaten çek mek ile birleştirip 65tl'ye 1 tb(3.5" hdd) almıştım 2tb'si 130'a geliyor nerden baksan 2.5" ve 2 tb'ye de 170'ten fazla vermem açıkcası bekleyin nasılsa düşecek.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    cevap yazıcam diye adama pm attım:)

nerede var daha ucuzu söyle alalım, doların bu haliyle bir daha o rakamları 5 sene sonra 2tb disk alırsan anca öyle görürsün. Boş konuşmaya gerek yok.
    hem 3.5 kullanabilirsin sen güzel güzel;) Bekleyin düşecek ne demek sanki müneccim, doların 3ü göreceği söylentileri var seçimden sonra.
    Ayrıca 2 tane 1 tb senin için 2 tb yapabilir ama bizim en azından benim için öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkikarahan -- 25 Mayıs 2015; 13:26:37 >
  • 270 lira hocam az bir meblağ değil, 2 tb sonuçta. Bkm + nuvo iadesiyle çok daha ucuza internet satıcılarından alınabiliyor.
  • http://www.gold.com.tr/toshiba-2-5-2tb-stor-e-plus-tasinabilir-disk-usb3-0-siyah-hdtp120ek3ca_u

bu da varmış 249 tl daha sıcak değilmi? 10 tl lik yakıt için 1 tllik bişi bulmanız lazım
  • içinden çıkan disklerle ilgil bilgi varmı? :)

sata girişleri olmayan modeller varmış vs...

normal 3.5" den ucuza geliyor
  • Yahu bu harici hdd ler cok cabuk bozuluyor electro world den 169 tl ye wd 2 tb 3.5 inc elements almistim ben bir kere mermere dustu dahada acilmadi arkadas 2.5 luklar saglammidir acaba ?? Hedefim wd my pasaport metal editon 2 tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir_10 -- 26 Mayıs 2015; 0:16:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.