Şimdi Ara

Samsunda rüyalarıma giren güzergah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi sürücüyüm, Bu seneki YGS sınavına gireceğim yer 19 mayıs kampüsündeydi altımda araba var rahat rahat gidip gelirim hehe diye düşünüyordum. Aracım manuel, 2008 model peugeot 206, 1,4 Dizel HDI. Üniversiteye bir kaç yüz metre kala trafik tıkanmaya başladı milim milim ilerliyordu iyi kötü atlattık ama sıra baya bi eğimi olan ve bu şekilde yaklaşık 1.5 km devam eden bir yol vardı. Gözüm almadı arabayı park edip otobüsle çıktım.

Böyle bir trafikte onlarca kez yokuşta dur kalk yapılan durumları nasıl altından kalkıyorsunuz? Balatalar, motor harareti vs de sıkıntı çıkarabilir bir tane doblo kenara çekip kaputu kaldırmıştı duman yükseliyordu malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 29 Temmuz 2017; 11:45:38 >

• Cok sikma dert etmeyin kendinize.Zamanla alisilir ki herkes acemi idi .Trafikte baskalarinin yaptigi elestirileride o kadar kaale almayin.Bir muddet sonra sikisik trafigide kan8ksayacak alisacaksiniz hicbirsey de zor gelmeyecek.Hayatta ne dertler var en zoru bu olsun.

Saglicakla kalin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yol zaten gece bile tıkalı resmen, otoyolu arka taraftan dolaştırmadıkça zor.
  • İlk zamanlar çoğumuz bu tarz korkuları yaşamışızdır. Zamanla geçer merak etmeyin.

• alışırsın zamanla, ayağını debriyajda tutmamaya özen göster durdunmu fites boşta olsun, zaten birazdan ilerleyecekler diye bi ayağın frende bi ayağın debriyajda bekleme, mümkün mertebe öyle alış, herşeyin ilacı zaman 1-2 sene sonra sende arabanla birlikte yeni doğan bebek gibi yürümeye başlayacaksın, arada düşecen sonra koşacan😃

inşallah dilediğin üniversiteyi kazanırsın hemşerim

Sağlıcakla

• Yokuşta bence en kolayı ayak frendeyken eebriyajı çeyrek çekip gaz verip kavrama noktasında çok beklemeden komple çekmek. Ben çok yopun trafikte aracı kaldırıp hiçbir şeye basmıyorum genelde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.