Şimdi Ara

Samsun Manisa Arası Yolculuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Celal Bayar Üniversitesini kazandım Manisa'ya gitmem gerekiyor. Samsun Turgutlu arası 940 km arabamız 2006 model benzinli otomatik vites Ford Fusion sizce kaç lira benzin parası ile git gel yapabiliriz? Otobüsle gitsek daha mı karlı olur(4 kişiyiz)? Hangi otobüs firmalarını önerirsiniz? Metro Turizm firmasını hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • yok mu bir fikri olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: acirisli

Arkadaşlar Celal Bayar Üniversitesini kazandım Manisa'ya gitmem gerekiyor. Samsun Turgutlu arası 940 km arabamız 2006 model benzinli otomatik vites Ford Fusion sizce kaç lira benzin parası ile git gel yapabiliriz? Otobüsle gitsek daha mı karlı olur(4 kişiyiz)? Hangi otobüs firmalarını önerirsiniz? Metro Turizm firmasını hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

trenle gidin samsundan sivas sivastan ankara ankara-manisa yaparsn :) hem oralarıda gezmiş olursun. araba gelirsek yakıtı geçtim o kadar yol bitersin eger sofor degısıklıgı yapacaksn bilemem..yollar dolu olur bılmedıgın yollar sıkıntı cıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper__38

quote:

Arkadaşlar Celal Bayar Üniversitesini kazandım Manisa'ya gitmem gerekiyor. Samsun Turgutlu arası 940 km arabamız 2006 model benzinli otomatik vites Ford Fusion sizce kaç lira benzin parası ile git gel yapabiliriz? Otobüsle gitsek daha mı karlı olur(4 kişiyiz)? Hangi otobüs firmalarını önerirsiniz? Metro Turizm firmasını hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

trenle gidin samsundan sivas sivastan ankara ankara-manisa yaparsn :) hem oralarıda gezmiş olursun. araba gelirsek yakıtı geçtim o kadar yol bitersin eger sofor degısıklıgı yapacaksn bilemem..yollar dolu olur bılmedıgın yollar sıkıntı cıkmasın

2 şoför var arabada tren çok sıkıntılı gibi geldi bana o kadar aktarmalı gitmek istemiyorum tek aklımı kurcalayan kaç lira benzin masrafı olur

• quote:

quote:

quote:

2 şoför var arabada tren çok sıkıntılı gibi geldi bana o kadar aktarmalı gitmek istemiyorum tek aklımı kurcalayan kaç lira benzin masrafı olur

lpg mi dizel mi ? orta hal kullanılırsa uzun yol cok gıtmez 4 kişi için normal kişi bası 150 e filan gelir gezersenz bilemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

lpg mi dizel mi ? orta hal kullanılırsa uzun yol cok gıtmez 4 kişi için normal kişi bası 150 e filan gelir gezersenz bilemem

araba benzinli gidiş geliş toplam kaç para yapar aga belki izmire de geçeriz manisadan 1000km den hesaplarsak gidiş geliş 2000 yapar şehir içinde de gezsek biraz 2100km den hesaplar mısın aga kaç lira benzin masrafı olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araba benzinli gidiş geliş toplam kaç para yapar aga belki izmire de geçeriz manisadan 1000km den hesaplarsak gidiş geliş 2000 yapar şehir içinde de gezsek biraz 2100km den hesaplar mısın aga kaç lira benzin masrafı olur?

benzinse cok gider ben gecenlerde kayseri alanya yaptım o kadar geze geze 1336 km yaptım devrinde sürmedim hızlı gıttım o halde 280 di galiba o kadarda gezdik. arac 2014 opel astra sedandı.. tabi dizel oldugunda boylle oldu..nagivasyon gotur en kestırme yol nerden gıdebilrsn onu arastr.

• fusion 1.6 galiba benzinli olan modeli o cok yakar ..1.4 tdcı dizel olsa yarısı yakar ..ayrıca manisa neresi gecen ay ordaydım ılcesıne gıdıyorsn oyle kolay degıl merkeze gec ordan oraya sonra ızmıre geceblrsn..eger daha az yakıtlı arac varsa onu tercıh edın araba en mantıklısı bilet fiyatları yuksek gıt gel 75-80 tl 4 kişi olunca araba mantıkl..bir de rahatca gidersin istedigin yerde mola verirsin.izmire gec filan ordan da bir suru para gıder araba yerınde karar..bende 4 kişi gittim 2 sofordu ben yorulunca arkadsa verıyordm oyle oyle geze geze gittik..ıstedıgımz yerde mola verdık..otobus surundurur o kadar yolu ıstedgın yere gır yemegnı ye ..dikkatli gidersen sorun olmaz yakıt sorunu cozersn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winstonn__ -- 31 Ağustos 2015; 19:52:08 >
  • quote:

fusion 1.6 galiba benzinli olan modeli o cok yakar ..1.4 tdcı dizel olsa yarısı yakar ..ayrıca manisa neresi gecen ay ordaydım ılcesıne gıdıyorsn oyle kolay degıl merkeze gec ordan oraya sonra ızmıre geceblrsn..eger daha az yakıtlı arac varsa onu tercıh edın araba en mantıklısı bilet fiyatları yuksek gıt gel 75-80 tl 4 kişi olunca araba mantıkl..bir de rahatca gidersin istedigin yerde mola verirsin.izmire gec filan ordan da bir suru para gıder araba yerınde karar..bende 4 kişi gittim 2 sofordu ben yorulunca arkadsa verıyordm oyle oyle geze geze gittik..ıstedıgımz yerde mola verdık..otobus surundurur o kadar yolu ıstedgın yere gır yemegnı ye ..dikkatli gidersen sorun olmaz yakıt sorunu cozersn..

Turgutlu ilçesine gidiyorum aga başka araba bulmak gibi bir şansımız yok malesef

• quote:

quote:

fusion 1.6 galiba benzinli olan modeli o cok yakar ..1.4 tdcı dizel olsa yarısı yakar ..ayrıca manisa neresi gecen ay ordaydım ılcesıne gıdıyorsn oyle kolay degıl merkeze gec ordan oraya sonra ızmıre geceblrsn..eger daha az yakıtlı arac varsa onu tercıh edın araba en mantıklısı bilet fiyatları yuksek gıt gel 75-80 tl 4 kişi olunca araba mantıkl..bir de rahatca gidersin istedigin yerde mola verirsin.izmire gec filan ordan da bir suru para gıder araba yerınde karar..bende 4 kişi gittim 2 sofordu ben yorulunca arkadsa verıyordm oyle oyle geze geze gittik..ıstedıgımz yerde mola verdık..otobus surundurur o kadar yolu ıstedgın yere gır yemegnı ye ..dikkatli gidersen sorun olmaz yakıt sorunu cozersn..

Turgutlu ilçesine gidiyorum aga başka araba bulmak gibi bir şansımız yok malesef

aynen cok zor kırkagaca gıttık ordan akhısara gecıyorsn manısaya sonra ızmır araba mantıklı

• 16-17 saat yol kolay gele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.