Şimdi Ara

Uşak-İzmir Karşıyaka arası yol tarifi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar,Uşaktan İzmir Karşıyaka tarafına gideceğim kendi arabamla.Fakat İzmirden Karşıyaka tarafına nasıl gidilecek bilmiyorum.Çevre yolu falan varmı direk izmire girmeden gidebileceğim ve son olarak bu çevre yolunda,yani karşıyakaya giderken kgs yada hgs sistemi varmı?Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Hocam çevreyolunda hgs falan varmı

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Hocam çevreyolunda hgs falan varmı

Yol ücretsiz. Istediğin gibi gir çık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Hocam sanırım en kolay kula salihli kemalpaşa yolundan izmire sonra çevre yoluna gir hgs kgs bir şey yok devam et kutsal topraklara gel (terim karşıyakalılar için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

Hocam sanırım en kolay kula salihli kemalpaşa yolundan izmire sonra çevre yoluna gir hgs kgs bir şey yok devam et kutsal topraklara gel (terim karşıyakalılar için)

BEN KULA SALİHLİ TURGUTLU ÜZERİNDEN BİLİYORUM YOLU,DEDİĞİNİZ YOL NERESİ OLUYOR VE DAHA MI KISA KM OLARAK
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

Hocam sanırım en kolay kula salihli kemalpaşa yolundan izmire sonra çevre yoluna gir hgs kgs bir şey yok devam et kutsal topraklara gel (terim karşıyakalılar için)

BEN KULA SALİHLİ TURGUTLU ÜZERİNDEN BİLİYORUM YOLU,DEDİĞİNİZ YOL NERESİ OLUYOR VE DAHA MI KISA KM OLARAK

aynı yol hocam kemalpaşaya girmeden geçiyorsunuz da büyük harfle yazma sebebiniz?
  • anladım hocam bu arada 3 saat falan sürüyor galiba hayırlı yolculuklar.
  • Kardeşim bende Uşak'lıyım. İzmir'de Belkahve'den sallandıktan sonra
    1.yol Liman - Konak yönünü takip et. Bornovaya girdiğinde yol ikiye ayrılacak ; biri Konak diğeri Karşıyaka olacak Karşıyaka'yı takip et.
    2.yol İzmir e girdiğinde Ege Üni yolunu takip et sonrasında yeşil alt renkli Karşıyaka yazısını göreceksin ordan girdiğinde yine Karşıyaka'ya çıkacaksın.
    Ama bence 1.yol daha basit ya da ben Özkanlar'da olduğum için bana öyle geliyor..
  • Uşaktan, Kula-salihli-turgutlu-İzmir bornova. Sonra tabelaları takip et Karşıyaka-çanakkale istikameti çevre yolu tabelasını görürsün, Kgs Ve Egs yok merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 8 Temmuz 2014; 12:51:08 >
  • Siz Belkahve yokuşunu geçtikten sonra düz devam edin yan yollara girmeyin altgeçit var oradan geçin ondan sonra tabelalar yeterli derecede yönlendiriyor, zaten izmirin trafiği sıkıntısızdır sadece kamyonlara, 34 ve 06 plakalara dikkat edin yeter izmir trafiğinde her şeyin başı onlar çünkü. Ayrıca dönüş yerlerine dikkat edin izmir'in içindeki 50 km üzeri akan yollarda bile dönüş yaptığınız zaman çok keskin ve dar virajlarla karşılaşma şansınız fazla dönerken hızlı girmeyin. Salihli üzerinden gelin, ayrıca radarlar da Salihli'den hemen çıkışta mersindere'ye varmadan, ahmetliye varmadan yokuşun üzerinde ve çalıların arkasında görünmez biçimde oluyor, turgutluyu geçtikten sonra sütçülere varmadan olur ya fabrikanın önünde ya da shell'in çıkışına görünmeyecek şekilde yerleştirirler sanırım ty plakalıydı kum bej clio sembol camlar siyah filmli olur ondan sonra da sütçülerin hemen çıkışına koyabilirler sütçülerden hızlı geçmeyin birde izmirin girişinde askeriyenin önünde rutin kontrol olabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

S.a arkadaşlar,Uşaktan İzmir Karşıyaka tarafına gideceğim kendi arabamla.Fakat İzmirden Karşıyaka tarafına nasıl gidilecek bilmiyorum.Çevre yolu falan varmı direk izmire girmeden gidebileceğim ve son olarak bu çevre yolunda,yani karşıyakaya giderken kgs yada hgs sistemi varmı?Şimdiden teşekkür ederim.

Karşıyaka'nın hangi bölgesine gideceksin?
    Eğer Mavişehir, Şemikler, Atakent, Bostanlı vs. ise çevre yolunu.
    Alaybey, Tersane ,İskele tarafı için ise bahsedilen ikinci rotayı takip etmelisin...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.