Şimdi Ara

Samsun le46b651 2000tl nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 46" lcd almayı düşünüyorum görüntüsü güzel olsun full hdd olsun mkv ve divx oynatabilsin internet tv olsun. böle bişi istiyorum bazı modelleri inceledim ama bir fikir edinemedim sizin değerli fikirlerinizide almak istedim saygılar sevgiler hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 25 Mart 2010; 17:15:02 >

• arkadaşlar yoksa beklemelimiyim?
  • dediğin özelliklere en uygunu samsung 46b65* serisi

kesinlikle tavsiye ederim
  • kardeş panel olarak nasıl???
  • kardeş spotcular çarşısında 2100 buldum nasıl fiyat? led panellerle çok farkı varmı?
  • 2100TL iyi gibi duruyo...
  • arkadaşlar adamla 2000'ne anlaştım nasıl fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla aldığınız fiyat süper. 40b65x mağazada 2700TL! panel olarak da bence güzel. hele bir de garanti varsa hiç kaçırmayın derim...
  • garanti vardiyor distribitör firma garantisi diyor ama hangi distribitör bilmiyorum
  • Fiyat olarak çok iyi, o fiyata 46" olarak zaten daha iyi tv bulamazsınız. B650 serisi edge led 6000/7000 serisi ile aynı performansı verebilen bir seridir.
    Aynı s-pva lcd modülü kullandıkları için kontrast/siyah performansları üst seviyelerdedir.
  • İyi paneldir. Fakat ekran parlama yapar pencere karşına koymayacaksan alınabilir.
  • umutcan hocam almı diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

kardeş spotcular çarşısında 2100 buldum nasıl fiyat? led panellerle çok farkı varmı?

HANGİ SPOTÇULAR ÇARŞISI BU YAAAA
  • spotcular çarşısında diil yanlış oldu bir pazarlamacıda cihazı bir alayım telefonunu yazacam arkadaşın :)
  • quote:

umutcan hocam almı diyorsun?

O fiyata kesinlikle al diyorum. Ama garanti olayı sıkıntı yaratabilir, eğer garanti şartları aklına yatıyorsa daha iyisini bulamazsın o fiyata emin ol.
  • tufaya düştük alamadık ürünü adama getirdem yok getirmedi
  • quote:

tufaya düştük alamadık ürünü adama getirdem yok getirmedi

Takla durumumu oldu. Arkadaşım bak ben bir bilgi verim samsung hasarlı tvleri cizik ölü pixel vs. Geri alıyor ya. O aldığı ürünleri yine satıyor ama depodan satıyor. Bu satıcılar spotçular kapış kapış alıyorlar bu mal onlardan olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.