Şimdi Ara

samsun 216

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsun 216 içmeye başladım ama çevremde garip bi sinerji var neden samsun 216 içiyosun falan,sizce bunun sebebi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsun 216: Kolay ve Hızlı Bir Kargo Çözümü

Samsun 216 kargo hizmeti, gönderilerinizi Türkiye'nin dört bir yanına hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırır.

Samsun 216 ile gönderileriniz, gece yarısına kadar 2 saat içinde teslim edilir. Bu hizmet, acil gönderileriniz veya zamanında teslim edilmesi gereken önemli evraklarınız için mükemmeldir.

Samsun 216 kargo hizmeti; bireyler, işletmeler ve e-ticaret şirketleri için uygundur. İster küçük bir paket ister hacimli bir gönderi olsun, Samsun 216 her tür gönderi için çözümler sunar.

Samsun 216 kargo hizmetinin avantajları şunlardır:

• Hızlı ve güvenilir teslimat
    • Gece yarısına kadar 2 saat içinde teslimat
    • Tüm Türkiye'ye teslimat
    • Bireyler, işletmeler ve e-ticaret şirketleri için uygun
    • Her tür gönderi için çözümler

Samsun 216 kargo hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak veya bir gönderi rezervasyonu yapmak için web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende içiyorum. neden samsun 216 içiyorsun diyene sen niye içmiyorsun cevabını veriyorum. winston,muratti,parliament gibi sigaralardan ciddi olarak daha çok beğeniyorum 216 yı. bir tek marlboro daha iyi oda pahalı geliyor.
  • Dogrusu neden sigara iciyorsunuz olacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara kullanmıyorum ama bence tam bir f/p sigarası
  • Sistem dışısın çünkü.İlla en güzel sigara pahalı olandır düşüncesi.Düşük fiyatlı bir sigaradan keyif alan insanları görmek onlara ağır gelir.
  • samsung diye okudum ulan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sigara bağımlısı değilim ama lucky strike bağımlısıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara- Elmadağ - D.K.K Tesisleri
    16 yıl önce açıldı
    12.802 afyon? muğla? ısparta?
    8 yıl önce açıldı
    Saat 03:57 Gebze ...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Sistem dışısın çünkü.İlla en güzel sigara pahalı olandır düşüncesi.Düşük fiyatlı bir sigaradan keyif alan insanları görmek onlara ağır gelir.

Haklısın sanırım üstad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

bende içiyorum. neden samsun 216 içiyorsun diyene sen niye içmiyorsun cevabını veriyorum. winston,muratti,parliament gibi sigaralardan ciddi olarak daha çok beğeniyorum 216 yı. bir tek marlboro daha iyi oda pahalı geliyor.

Aynen üstad ya uzun marlboro ya samsun216 gerisi yalan

• Fiyat/Performans olarak 216'nin ustune yok. Gayet de iyi bir sigara, benim icin Winston'dan Davidoff'tan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UselessHero

Fiyat/Performans olarak 216'nin ustune yok. Gayet de iyi bir sigara, benim icin Winston'dan Davidoff'tan iyidir.

Forumda baya 216'cı varmış,kulüp falan mı kursak :D

• ahh bende çok severim. birde normal sigaradan kısa geliyor gözüme belki öyledir bilemem. 3-4 dal parliament kaldı onları bitiriyim 216 alcam valla hatırlattığınız iyi oldu. fiyatıda ucuzdu yani diğer sigaraların zamlanmasına göre daha ucuzdu diye hatırlıyordum geçen sene kısa soft paketi 5 tl idi. şimdi olsa olsa 6 tl olmuş olması lazım diye sanıyorum doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Orijinalden alıntı: UselessHero

Fiyat/Performans olarak 216'nin ustune yok. Gayet de iyi bir sigara, benim icin Winston'dan Davidoff'tan iyidir.

Forumda baya 216'cı varmış,kulüp falan mı kursak :D

Yok dostum, ben katki maddesiz kirmizi Marlboro iciyorum ancak Samsun'a haksizlik etmemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

ahh bende çok severim. birde normal sigaradan kısa geliyor gözüme belki öyledir bilemem. 3-4 dal parliament kaldı onları bitiriyim 216 alcam valla hatırlattığınız iyi oldu. fiyatıda ucuzdu yani diğer sigaraların zamlanmasına göre daha ucuzdu diye hatırlıyordum geçen sene kısa soft paketi 5 tl idi. şimdi olsa olsa 6 tl olmuş olması lazım diye sanıyorum doğru mu?

5 tl kardeşim

Bugün dersanede sigara içiyodum , istediler uzattım yok çekince gelmiyomuş yok tadı iyi değilmiş vs,bunlar hep popüler kültür,aynı sigaranın üstünde Marlboro yazsa farklı olurdu ama. Biz emekçi sigarası 216 ile mutluyuz...

• ingiliz malı tütünümü sarar samsun 216 paketime koyarım. otlakçılar gelmiyor yanıma.
  • İçimi hafif, lezzeti yerinde ve bir zaman sonra aranızda garip bir bağ oluştuğuna inanabileceğiniz güzel sigara..Kısa Softunu (bakkallar kapaksız diye satıyor) denemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.