Şimdi Ara

ŞAMPUANIMIN İÇİNE SARIMSAK KOYDUM.##pişmanlık## SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 3 4 ay önce internette şampuanınızın içine sarımsak dograyarak atın ve kullanın saçınız daha güzel olur diye gördüm.sanırım baktıgım yer kadınlarkülübüydü tamam biliyorum yanlış yaptım.e bende denedim ilk başlarda bişe yoktu ama 2 hafta sonra felan işte ben kullanmayı bıraktım cünkü sacımı dökmeye başladı meret.tahminimcede içindeki sarımsak parçaları bozulmaya baslamıstı.kokuda cok keskin dayanılmaz.şampuanım önceden böle beyaz renkliydi 3 4 ay önce bırakmıstım onu kullanmayı şimdi bi bakiyim dedim şampuan afedersiniz idrar rengine dönmüş.aldım şampuanı bir bardaga boşalttım böle bir 200 150 ml felan.şuan önümde duruyor ve bildigin idrar rengi.ss de konunun sonunda olacak.acaba içindeki SARIMSAK PARÇALARINI CIKARIP TEKRAR KULLANSAM OLURMU.AMA YOK YA HARBİ İDRAR GİBİ OLMUS BAŞIMDA SAÇ BIRAKMAZ.SİZİ SSLERLE BERABER BIRAKIYORUM.VE SİZCE DÖKMELİMİYİM?ŞAMPUANIMIN İÇİNE SARIMSAK KOYDUM.##pişmanlık## SSLİ

• bozulmuş la o ne oyle git bioxin quantum al...kimyasal reaksayona sokmuşssun..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    dediğin şampuan nekadardır?
  • Olm ne kadar cimrisin git yenisini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıksözlülüğün için teşekkürler kanka :D.gelmişken şampuan öner bari.saçlarım dalgalı ve normal.yıkadıktan 2 gün sonra yaglanıyo.kepek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

dediğin şampuan nekadardır?

20-25 tl civarı...paraya kıy al.
    tam olarak bir resmini atabilirmisin.özellikleri neler.kullanmadan önce ne sorunun vardı kullandıktan sonra hangi sorunlarını giderdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.bioxcin.com.tr/BioxcinQuantum.php
    n11 den yada eczaneden al işte..
    tamam hocam mesela kullanmadan önce ne sorunların vardı kullandıktan sonra neler değişti ne fark yarattı bir anltatta ona göre alalım?
  • quote:

tamam hocam mesela kullanmadan önce ne sorunların vardı kullandıktan sonra neler değişti ne fark yarattı bir anltatta ona göre alalım?

dökülme zaldı saç telleri daha kalın ve canlı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

dökülme zaldı saç telleri daha kalın ve canlı....

Kalın haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 18 Mart 2017; 14:18:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.