Şimdi Ara

ŞAMPUAN TAWSİYESİ !!! (=ÇOK ÇOK ACİL=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
19.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AZ ÖNCE KAFAMI UFAKTAN BİR KAŞIDIM VE BAŞIMDAN UFAK BEYAZ PARÇACIKLARIN DÖKÜLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM. SAÇ KÖKLERİME AYNDA YAKINDAN BAKINCA DA KEPEK OLDUĞNU GÖRDÜM.

BANA BİR KEPEK ŞAMPUANI SÖYLEYİN LÜTFEN. GÜZEL KOKULU, SAÇI DÖKMEYEN VE ETKİSİNİ ÇABUK GÖSTERECEK BİR ŞAMPUAN OLSUN LÜTFEN. PARASI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ŞU KEPEKLERDEN KURTİLİM YETER BANA :(

(daha önce eczanelerde satılan selsun kullanmıştım, etkiliydi ama çok kötü kokuyordu...)

• konazol ben kullandım işe yaradı bıraktım gene kepek basladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

AZ ÖNCE KAFAMI UFAKTAN BİR KAŞIDIM VE BAŞIMDAN UFAK BEYAZ PARÇACIKLARIN DÖKÜLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM. SAÇ KÖKLERİME AYNDA YAKINDAN BAKINCA DA KEPEK OLDUĞNU GÖRDÜM.

BANA BİR KEPEK ŞAMPUANI SÖYLEYİN LÜTFEN. GÜZEL KOKULU, SAÇI DÖKMEYEN VE ETKİSİNİ ÇABUK GÖSTERECEK BİR ŞAMPUAN OLSUN LÜTFEN. PARASI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ŞU KEPEKLERDEN KURTİLİM YETER BANA :(

(daha önce eczanelerde satılan selsun kullanmıştım, etkiliydi ama çok kötü kokuyordu...)

tek tavsiyem head&shoulders

• ne kadar kötü bir şey bu kepek :( dün yoktu ama biraz önce fark ettim ve kaşınıyor da

başka markalar da verin, sadece head&shoulders la olmaz bu iş
  • dove kullanıom..
    gayet güzel..
    saçlarımı da diğerleri kadar yıpratmıyor..
    düzenli ve sürekli kullanıma da uygun
  • ben dayanamayacağım. gidip migrostan bi kaç şampuan toplayacağım dayanamıyorum tabanakuvvet.gif
  • Blendax da iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • schauma iyidir. y.dışına gittiğimde getirirdim yanımda ve keşke burada da olsa derdim. ve bir kaç yıldır Türkiye'de de var artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

schauma iyidir. y.dışına gittiğimde getirirdim yanımda ve keşke burada da olsa derdim. ve bir kaç yıldır Türkiye'de de var artık.

evet almanyadan teyzemlere getirtiyorum bende...

çok süper en iyi şampuan markası bence..
    bende tavsiye ederim çok memnunum yumuşama hissediyorsun kafada çok derecede sanki masajdan çıkmış gibi :)

tabii kokusuda ayrı bir süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fraky

quote:

schauma iyidir. y.dışına gittiğimde getirirdim yanımda ve keşke burada da olsa derdim. ve bir kaç yıldır Türkiye'de de var artık.

bende tavsiye ederim çok memnunum yumuşama hissediyorsun kafada çok derecede sanki masajdan çıkmış gibi :)

pantene e kıyaslayacak olursan ne dersin(kullandıysan)

• Hacı şakir kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

quote:

quote:

valla kardeş araştırırsan en iyi panten mi yoksa schauma karşılaştırmaların sonucunda anlayacaksın.. Ve umarım biliyorsundur ki panten her yerde mevcut schauma öyle değil bulman zor.. undergroundluk iyidir hesabı anladın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraky -- 27 Ocak 2007; 13:30:12 >

• heh geldim... head&shoulders ı denedim ve şu anda çok daha iyiyim walla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

quote:

quote:

valla kardeş araştırırsan en iyi panten mi yoksa schauma karşılaştırmaların sonucunda anlayacaksın.. Ve umarım biliyorsundur ki panten her yerde mevcut schauma öyle değil bulman zor.. undergroundluk iyidir hesabı anladın sen

pantene en berbat şampuanlardan biri.ısrarla pantene diyosun.ayrıca şöyle bir durum var kimine schauma,kimine elidor,kimine head&shoulders,kimine de hacışakir iyi gelir.o tercih herkesin saç yapısına göre değişir.en ,iyisi arkadaşım sen bikaç tane al dene bakalım.hangisi iyi geliyorsa onu kullanırsın.

• yok kardeş panteneyi ben desteklemiyorum arkadaş destekliyor hatlar karışmasın

• Dostum Bu Şampunla Olacak İş Değil...!

Sana "Kesin" Çözümü Söylüyorum Eczaneye Git

1 Adet "ZETİON" Al (Şampuan Kıvamında Bir Ürün 2 Yıkamada Tüm Kepekler Gidiyor)
  • arkadaş herbalife diye bi marka var ama mağazalarda bulamazsın göğsünde "kilonu konrol et yolunu benden öğren" rozeti olan kişilerden temin ede bilirsin birde saç kreminide alırsan çok süper oluyo saçların parlıyor ama maliyeti biraz yüksek ama tavsiye ederim
  • Dediğimi Yap Başka Bişey Gerekmezzzz...!

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Dostum Bu Şampunla Olacak İş Değil...!

Sana "Kesin" Çözümü Söylüyorum Eczaneye Git

1 Adet "ZETİON" Al (Şampuan Kıvamında Bir Ürün 2 Yıkamada Tüm Kepekler Gidiyor)

• Bi aralar böyle bi konu vardı orda herkes ketoral önermişti bende alıp kullanmıştım baya bi etkisi oldu.(Eczanelerede satılır)
  • quote:

o senin dedigin sampuan süper benim sacim bebek bitarafindan yumusak olmustu süper ya abi ama cok pahali.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.