Şimdi Ara

Şampuan Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu ana kadar H&S Dove Clear ... gibi birçok şampuan kullandım ama H&S hariç diğerleri saçımı mahvetti

Bana saçıma bakım yapacak ve besleyecek şampuan tavsiyelerinizi istiyorum

• sebamed ya da tresan kullan
  • HACI ŞAKİR.
     Şampuan Tavsiyesi
  • bioblas saç kremi ile sampuanı kullan gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabLo's

HACI ŞAKİR.
     Şampuan Tavsiyesi

saçlar uzunken kullanıyordum cidden iyi geliyor saç köklerini kalınlaştırıyordu saçlar daha dalgalı görünüyordu.anadolunun bağrından kopmuş gelmiş bir hatun vardı arada arkadaşıyla bize gelirde iyi kızdı böyle saçlarımı koklardı hep mis gibi hacışakir kokuyor derdi ahah

• h&s klasik kullan saçların böyle olur
     Şampuan Tavsiyesi
  • İpek mavi olanı kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Şampuan önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz1995

quote:

Orijinalden alıntı: ekog

bioblas saç kremi ile sampuanı kullan gayet iyi

aklımda bioblas var fakat onun hakkındada çok fazla olumsuz yorum var artı olarak yüzde falan kıl tüy çıkarma durumu varmış ondan korkuyorum bir saat önce carrefourda şampuanın yanında saç kremi hediye veriyorlardı

@detaxs
    Saçlarım biraz uzayınca o hali alıyor fakat bir süre sonra çok yıpranıyor bunu engellemek için şampuan arıyorum

senin sorunundan bende de vardı saçlarım uzunken yıkayınca soluyordu bioblası kullanmanı öneririm ama sen bilirisin.
  • faydalı konu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bioblas saç kremi ile sampuanı kullan gayet iyi

aklımda bioblas var fakat onun hakkındada çok fazla olumsuz yorum var artı olarak yüzde falan kıl tüy çıkarma durumu varmış ondan korkuyorum bir saat önce carrefourda şampuanın yanında saç kremi hediye veriyorlardı

@detaxs
    Saçlarım biraz uzayınca o hali alıyor fakat bir süre sonra çok yıpranıyor bunu engellemek için şampuan arıyorum

senin sorunundan bende de vardı saçlarım uzunken yıkayınca soluyordu bioblası kullanmanı öneririm ama sen bilirisin.

peki bu kaşları falan arttırma gibi bir durum olur mu

ben yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum bir zararını görmedim ginede araştırabilirsin.

• Revivogen
  •  Şampuan Tavsiyesi
  • Beyler senelerdir h&s kullanıyorum ama bu 1 senedir formülünü mü değiştirdi ne yaptıysa saçımı kup kuru kazık gibi yapıyor ve saçımı döküyor.Eskiden rüzgarla ahenk içinde dans ederdi saçlarım sizde de böyle bir sorun var mı ?
  • loreal elseve
  • dove ve syoss saçımı kabartmadı

duru nun kokusu güzel ama acayip kabartıyor
  • arkadaşlar ben bioblas kullanıyorum size tavsiye içinde amonyum laureth sülfat bulundurmayan şampuanları kullanın bu madde saçları kurutuyor nemli ve yumuşak şaçlar istiyorsanız bundan uzak durun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekir007

arkadaşlar ben bioblas kullanıyorum size tavsiye içinde amonyum laureth sülfat bulundurmayan şampuanları kullanın bu madde saçları kurutuyor nemli ve yumuşak şaçlar istiyorsanız bundan uzak durun.

MEMNUNMUSUN SAÇLARA FAYDASI VAR MI VE YÜZ ENSE GİBİ YERLERDE KIL TÜY ORANINI ARTTIRIYOR MU ÇÜNKÜ İNTERNETTE ÖYLE BİRŞEY OKUDUM

Kulanmaya başlayalı fazla olmadı o yüzden kesin birşey diyemeyeceğim üzerinde hiç bir yan etkisi olmadığıo yazıyor olsa satış izini vermezlerdi zaten saçların dökülüyorsa iyi geliyor fazla kullanmaktan olabilir belki bilmiyorum yani ama bunları bir eczaneye gidip sorabilirsin

• favori lerimden gözüme doğru bir tüğlenme var 6 aydır hs,elidor,clear,elseve şampuanları kulanıyorum nedeni bunlar sanırım?
  • marketlerde satılan şampuanlar, clear, h&s saç döküyor onları kullanacağına aktardan doğal şampuan al. şampuan: defne şampuanı. sabun: siirt bıttım sabunu
  • saçlarım kazık gibi sert olsun diyorsan kükürtlü sabun kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.