Bildirim
Şampiyonluk Kutlamaları için bilet alamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kombine olanlar mi alabiliyor şu an sadece?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seç sende. -
öncelik kombine veya 3'lü bilet alanlarda
onlardan kalırsa genele açılacak -
yarın saat 14:30 da genele sunulacak -
ben şampiyonluğu dün doya doya kutladım zaten barbaros'ta yağmur ile çok iyi gitti :D sizce gitmek lazım mı bu kutlamaya para lazım ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloody Hell
ben şampiyonluğu dün doya doya kutladım zaten barbaros'ta yağmur ile çok iyi gitti :D sizce gitmek lazım mı bu kutlamaya para lazım ya
ben dün saat öğlen 2 den itibaren Çarşıdaydım. bunada gidicem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sadece öncelikli bilet alımı vardı. Genel satışa yarın açılacak. Fikret başgan kutlamaları bile paralı yaptı:) Yakında bu kafayla giderse borç batağından çıkarır. Sinekten yağ çıkartıyor. İyi de ediyor.
Arkadaşım yerine öncelik Hakkımı kullanarak bilet alıcım,acaba transfer oluyor mu ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba bu kutlama biletleri de anında tükenir mi osmanlı maçındaki gibi ? -
Kutlama programı hakkında bilgisi olan var mı şehir dışından geleceğim?
Şuan her kategoriden bilet bulunabiliyor yarınada kalacağını düşünüyorum ama 14:30'da herkes sitede olsun gitmek isteyenler genel satışda anında tükenebilir. -
kutlama etkinliği nde tam oalrak neeler var? hangi sanatçılar filan?
eşimi de getiriyim mi ona göre karar vericem de
kutlamanın detayını hiçbiryerde bulamıyorum -
Biletler açıldı alabilirsiniz. -
Selam, Ben aldım bilet. 5. Kategori. Doğu tribün 414 sıra 16 koltuk 10. İlk defa gidicem Vodafone Arena'ya daha once maç bileti bulamamıştım iyi oldu :) -
FB Passoligim var BJK passolig çıkartsam yani 2. bir passolig kartı çıkartsam arkadaşımla kutlamaya gidebilirmiyim ? Gişede TC numaramızı verince sizin 2. passoliginiz bulunuyor giremezsiniz diye sıkıntı çıkartırlar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sert.
FB Passoligim var BJK passolig çıkartsam yani 2. bir passolig kartı çıkartsam arkadaşımla kutlamaya gidebilirmiyim ? Gişede TC numaramızı verince sizin 2. passoliginiz bulunuyor giremezsiniz diye sıkıntı çıkartırlar mı ?
Bilet alamazsın FB passoligin olduğu için. Anca FB passoligini iptal edip BJK passoligi alırsan gidebilirsin.
Bu arada ben de 7. kategori Eski Açık Alt tribündeyim arkadaşlar. Gelecek olan arkadaşlarla haberleşip, buluşabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
kutlama etkinliği nde tam oalrak neeler var? hangi sanatçılar filan?
eşimi de getiriyim mi ona göre karar vericem de
kutlamanın detayını hiçbiryerde bulamıyorum
hala bulamadım, bana kalsa direk giderim de,
Kutlama programı lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Jacques
quote:
Orijinalden alıntı: Sert.
FB Passoligim var BJK passolig çıkartsam yani 2. bir passolig kartı çıkartsam arkadaşımla kutlamaya gidebilirmiyim ? Gişede TC numaramızı verince sizin 2. passoliginiz bulunuyor giremezsiniz diye sıkıntı çıkartırlar mı ?
Bilet alamazsın FB passoligin olduğu için. Anca FB passoligini iptal edip BJK passoligi alırsan gidebilirsin.
Passolig ile görüştüğümde 2.bir bjk passolig kartı çıkartıp giriş yapabilirsiniz dendi. Yani aynı tc numarası ile 2 adet passolig kartım olacak birisi bjk birisi fenerbahçe. Bjk olana para yükleyip bilet alabilirim sanırım ama kartım elime ulaşamıcağı için gişede tc numaramı verdiğimde sizin 2 adet passoliginiz bulunuyor giremezsiniz denir mi ? Hem para verip hemde girememek çok kötü olur diye düşünüyorum detaylı bir bilgi alabileceğimiz bir yer var mı ?
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- galatasaray ne demek
- mühendis oktay sebahattin şirin
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- beşiktaş dizi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X