Şimdi Ara

şampiyonluğu Hak eden Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi performans gösterdiler lig boyunca. normal sezonu şampiyon bitirdiler. yigidi öldür hakkını ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz de onca olaydan sonra dimdik ayakta durabilmeniz ve şampiyonluk iddaanızı son dk ya kadar sürdürecek olmanızla kesinlikle bir tebriği hak ediyorsunuz.
  • Şu ilk iki mesaja bakıldığı zaman bile hala umut var diyorum...
  • Vay çok centilmen başlık olmuş. Bu sezon Gsnin başarısı , bizim direnişimiz inkar edilemez zaten, edilmemeli.
  • Biz burada atar gider yapıyorken paralel evrende forum insanları bu şekil yazışıyorlar.

Arkadaş kalıcı değil, lütfen örnek almayınız.
  • Bu sene Galatasaray oyunu, Fenerbahçe ise onca haber, iftira, giden-gelen oyuncular, maddi sorunlar vs rağmen dimdik duruşu ile şampiyonluğu hak etti. Kupayı yarı yarıya mı bölsek napsak
  • bu sadece bir oyun. birbirimizi kırmaya, uzmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 -- 20 Nisan 2012; 16:43:07 >
  • Galatasaray oynadigi oyunla hak ettigini gosterdi zaten.Ama futbolda ne olacagi belli olmuyor
  • playoff-dada şampiyon oluruz korkumuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

playoff-dada şampiyon oluruz korkumuz yok

• ligi lider bitirdiler zaten, tabikide hakeden onlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

iyi performans gösterdiler lig boyunca. normal sezonu şampiyon bitirdiler. yigidi öldür hakkını ver.

Yazdıklarınıza katılıyorum.Hatta sadece performans olarak değil Gs camiasında bu sene bir şampiyonluk havası da var.
    Ama bir kere de biz haketmeden alalım kime zararı dokunur
    Gs'ye şampiyonluğu verdiğimiz 2005-2006'da 25 haftadan fazla liderlik koltuğunda kalmıştık.Aynı şekilde Bursa'ya şampiyonluğu verdiğimiz 2009-2010'da yanlış hatırlamıyorsam biz 20 hafta civarı liderken Bursa 10 hafta bile liderlik koltuğunda oturmamıştı. Son maç 40 tane şut çekip eşi görülmemiş 1-1'lik maçı yaşamıştık.Üstelik o sene takımda ve taraftarda inanılmaz kenetlenme,şampiyonluk havası vardı.Bir sefer de biz bu şekilde geriden gelip kazanıp rakibi çöküntüye uğratsak hiç fena olmayacak.Hep bize hep bize nereye kadar değil mi yani?

• Bu sene biz olalım geri kalan 5 yil gs olsun. Ben buna raziyim.
  • Son 3 ay içinde forumda açılan ''en centilmen konu'' olmuş bu. İlk 2 mesajı okuyunca gözlerim doldu
  • play offlar tamamen bu yayıncı kuruluş para kazansın diye oldu.. 34 maçlık sezonda lig 1.gs fatih terim geldi takımı toparladı ve ilerde basan hücüm futbol oynattı o şekilde aldı çatır çatır 3 puanları onlar haketti yukarda Allah var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

playoff-dada şampiyon oluruz korkumuz yok

ne oldu.? niye gülüyon.?
  • ben geldim. dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

ben geldim. dağılın

eyvah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.