bende üsteki mesajıma ek olarak kıtır lahmacun + ayran + ezme salata üstüne tulumba tatlısı istiyorum. Ezme salata yerine soğan söğüşüde olabilir kasmayın yani.
İftardan sonra bu kadar şey dokunur. Sadece tatlı yemen yeterlidir. Üstüne birde emrenin yorumlarını okudunmu tam iyi gider.
Ben Aziz yıldırımın olmadıgı bi lig istiyorum çok mu şey istiyorum :D
İŞte galatasaraylı arkadaşlarımızı anlama kabiliyetlerince yorum yapmaya çalıştığı bir konu daha
Çocuklar inanın , inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz güneşli günler
İçim fesat benim yahu
Anladınız siz; Şampiyonluğa inananların asılma merkezi olarak algıladım bir an
Not: asılmak için girmedim
Bu sene Trabzonspor olacak inşallah şampiyon. Fenerbahçe toparlanamaz artık, beşiktaşta o futbol mantalitesiyle portekizde italyada başa oynar ama Türkiye'de gitmez o taktik. Bi Galatasaray var başa güreşecek bence bizimle. Ama biz olacağız inş
şimdilik inancım sürüyor ama bir kaç hafta daha böyle gidersek...
Melih Cevdet'e sormuşlar "evlilik nedir" diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi biraraya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna "evlenmek" denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik "katlanmaktır" demiş."
ben aziz yıldırımın biran başkanlığı bırakmasını ve bu işten elini ayağını tamamen çekmesini istiyorum....
ben fenerin bank asyada şampyion olmasını istiyom
S.ligi sampiyonu olmasini isiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
S.ligi sampiyonu olmasini isiyorum.
bu kadro iile mi ? nasıl olacak bu iş sevgili renktaşım....aziz yıldırım varken mi ??
İnananlara satılık kombinem var Maraton ÜSt A Blok ilk 5 sırada, 700ytl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme