Şimdi Ara

Şampiyonlar liginde olmazsa bile,uefa kupasını alırız diyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene çok umutluyum sizcede olurmu?

• Totem mod on :

Uefa kupasini alalim hepinizi keserim

Totem mod of :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Totem mod on :

Totem mod of :

valla çok umutluyum babaaa.kadroya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer89

quote:

Totem mod on :

Totem mod of :

Yillarca kadroya bak kadroya bak diye diye büyüdük ama bu sefer gercekten farklı, kadro ve avrupada Feneri ispatlama ruhu bize izleyemedigimiz seyler izletebilir!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer89

quote:

Totem mod on :

Totem mod of :

Bende cok umutluyuk cidden.su yabanci stoper ve hamit gelsin bicagim hazir sizi beklicem

• aga bırak ya hasan ali ne yapabilir hızlı bir kanat oyuncusu karşısında hatırlayın şampiyonlar liginde 0 (sıfır) çektiğimiz sene golleri hep sol kanattan yedik
  • UEFA Kupası'nı hedef olarak koyarsak alırız. Kazanan takımların bütçelerinin bizden fazla bir farkı yok. Yeter ki doğru bir yapılanma olsun.
    CL'yi de hedef koyarsak alabiliriz ama bu uzun bir süre gerektirir. 5-10 yıl falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geleceklerle birlikte bu kadro uefa kupasının rahat favorisi olur ama aykut hocayla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

Geleceklerle birlikte bu kadro uefa kupasının rahat favorisi olur ama aykut hocayla olmaz.

ya hala aykut hocayla olmaz diyor sen kac tane böyle sezon geçirdin kafan rahat nasılsa düzgün adam alırlar diye ne adamları getirdiler buraya sen biliyormusun he sorarım sana aragonesle mi daumlamı kimle ne yapmış bu aykut hoca size çok mrk ediyorum
  • Uefaya kalırsak cidden iddalı oluruz ama şampiyonlar ligi Uefadan çok farklı bi turnuva.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

UEFA Kupası'nı hedef olarak koyarsak alırız. Kazanan takımların bütçelerinin bizden fazla bir farkı yok. Yeter ki doğru bir yapılanma olsun.
    CL'yi de hedef koyarsak alabiliriz ama bu uzun bir süre gerektirir. 5-10 yıl falan

1) istikrar yok

2) ŞLden düşünce sanki 2.Lige düşmüşüz gibi bakıyorlar avrupa ligine. Tamam istikrar olmasada olur ama Hayal et-mi-yor-lar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

quote:

UEFA Kupası'nı hedef olarak koyarsak alırız. Kazanan takımların bütçelerinin bizden fazla bir farkı yok. Yeter ki doğru bir yapılanma olsun.

1) istikrar yok

2) ŞLden düşünce sanki 2.Lige düşmüşüz gibi bakıyorlar avrupa ligine. Tamam istikrar olmasada olur ama Hayal et-mi-yor-lar...

Lan bende diom kim bu miki rapaic.imzana bakmasam dusuncem aylarca..

Meersem bizik plasebolcaymis

• Açmayın şöyle konular abi . Beşiktaşlılarda aynısını yapmıştı dalga geçmiştik
  • bırakın feneri hiç bir türk takımı şu anki futbolda avrupada hiç bir kupa alamaz malesef..
  • 3 sene icinde hic bir takim Avrupadan kupa alamaz. Hatta yari final bile oynayamaz. Kimseyi kandirmayin

• avrupa kupaları türk takımlarına uzakta malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bırakın feneri hiç bir türk takımı şu anki futbolda avrupada hiç bir kupa alamaz malesef..

Galatasaraylı olduğum İçin Yazmak istemiyordum ama sakın öyle taraflı yazdığımı düşünme diye ilk başta fenerbahçenin türk kalitesinin kadro derinliğinin ve hatta forvet hattının galatasaraydan iyi olduğunuda kabul ediyorum.. fenerbahçe hakkında asla kötü bi düsüncem olmadan yazmak ıstedım.. tüm ligdeki macları ızledıkten sonra bence su an avrupada kupa getirecek bir kulüp varsa oda gereklı takvıyelerle galatasaray olabılır bu sene.. mantıklı düsündüğümüzde cok pozisyon bulan cok kacıran bı takımdık.. defans hattı geregınden fazla su uefa kupası ıcın bence.. ujfalusi atleticodayken onlar kupayı kaldırmıstılar ki kalelerinde muslera gıbı dunyada istatistiksel olarak 6. sırada olan bı kalecı yoktu acıkcası.. ama forvet hatlarıda ona keza cok iyiydi.. uefa günümüzde bana kalırsa basit.. ve uefayı atletıconun almasını seyrederken 60m€ luk forlan olmasaydı dedıgım oldu ıcımden.. olmasaydı ? olmasaydı bence bilbao o vasat kadro 1 yıldız forvetle ezer gecerdıler.. fenerbahçenin başına ne zaman (Sevmesenız bıle ) fatih terim gibi takım ruhunu aşılayacak biri gelir.. ozaman avrupada başarı gelır.. ( Gönülden isterim türk kulüplerimizin avrupada başarılı olmasını.. acıkcası ben fenerbahçenin yerli konusunda transferlerinde iyi oldugunu ancak bu sene itibariyle kuyt konusunda elde patlayacagını dusunuyorum.. )

Dipnot : Hoşuna gider gitmez yorum =) Aşağılayıcı olmadıktan sonra tartışırız =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

Açmayın şöyle konular abi . Beşiktaşlılarda aynısını yapmıştı dalga geçmiştik

Kusura bakma ama bur ikinci tura çıktılar kupa bizim dediler! Ne dense azdı o zamanlar.

Fenerin avrupada ins kendini ispatlama yılı olacak bu sene, tabi kupa hayal gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

quote:

1) istikrar yok

Lan bende diom kim bu miki rapaic.imzana bakmasam dusuncem aylarca..

Meersem bizik plasebolcaymis

Nickmden sıkıldım ya, farklılık olsun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bırakın feneri hiç bir türk takımı şu anki futbolda avrupada hiç bir kupa alamaz malesef..

Galatasaraylı olduğum İçin Yazmak istemiyordum ama sakın öyle taraflı yazdığımı düşünme diye ilk başta fenerbahçenin türk kalitesinin kadro derinliğinin ve hatta forvet hattının galatasaraydan iyi olduğunuda kabul ediyorum.. fenerbahçe hakkında asla kötü bi düsüncem olmadan yazmak ıstedım.. tüm ligdeki macları ızledıkten sonra bence su an avrupada kupa getirecek bir kulüp varsa oda gereklı takvıyelerle galatasaray olabılır bu sene.. mantıklı düsündüğümüzde cok pozisyon bulan cok kacıran bı takımdık.. defans hattı geregınden fazla su uefa kupası ıcın bence.. ujfalusi atleticodayken onlar kupayı kaldırmıstılar ki kalelerinde muslera gıbı dunyada istatistiksel olarak 6. sırada olan bı kalecı yoktu acıkcası.. ama forvet hatlarıda ona keza cok iyiydi.. uefa günümüzde bana kalırsa basit.. ve uefayı atletıconun almasını seyrederken 60m€ luk forlan olmasaydı dedıgım oldu ıcımden.. olmasaydı ? olmasaydı bence bilbao o vasat kadro 1 yıldız forvetle ezer gecerdıler.. fenerbahçenin başına ne zaman (Sevmesenız bıle ) fatih terim gibi takım ruhunu aşılayacak biri gelir.. ozaman avrupada başarı gelır.. ( Gönülden isterim türk kulüplerimizin avrupada başarılı olmasını.. acıkcası ben fenerbahçenin yerli konusunda transferlerinde iyi oldugunu ancak bu sene itibariyle kuyt konusunda elde patlayacagını dusunuyorum.. )

Dipnot : Hoşuna gider gitmez yorum =) Aşağılayıcı olmadıktan sonra tartışırız =)

yazı düzgün olduktan sonra sorun yok tabii ki...

ama dünyada oynana futbolu gördükçe olmaz diyorum hala bu iş..

karşına bırak manu real barça dortmund falan gelmesini, valencia atletic bilabo lille leverkusen falan gelsin yeter dağılmaya....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.