Şimdi Ara

Şampiyonlar Liginde ''0'' çeken takımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1997-1998 sezonunda Romanya ekibi Kösüce
    2001-2002 sezonunda Fenerbahçe
    2004-2005 sezonunda Belçika ekibi Anderlecht
    2005-2006 sezonunda Avusturya ekibi Rapid Vien
    2006-2007 sezonunda Bulgaristan ekini L.Sofya
    2007-2008 sezonunda Ukrayna ekibi D. Kiev
    2009-2010 sezonunda Macar ekibi Debreceni
    2009-2010 sezonunda İsrail ekibi Macabi Haifa
    2010-2011 ?

• İnşallah Bursa son maçta Uefa'ya gitmeyi garantileyen ve hiçbir iddiası olmayan Rangers önünde en az beraberlik alır ve alayınız FAIL olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

İnşallah Bursa son maçta Uefa'ya gitmeyi garantileyen ve hiçbir iddiası olmayan Rangers önünde en az beraberlik alır ve alayınız FAIL olursunuz.

Ertuğrul 1 gol atarsak çok seviniriz demiş.Sen ise puandan bahsetmişsin dostum sence fail olması gereken bizlermiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

İnşallah Bursa son maçta Uefa'ya gitmeyi garantileyen ve hiçbir iddiası olmayan Rangers önünde en az beraberlik alır ve alayınız FAIL olursunuz.

Ertuğrul 1 gol atarsak çok seviniriz demiş.Sen ise puandan bahsetmişsin dostum sence fail olması gereken bizlermiyiz?

bursa kadar olacaksınız bravo

bu konu ne diye açılır anlamıyorumki
  • Son maçta Bursa yenebilir..

Valencia ile ManU gruptan çıktı zaten..

Glasgow'da Avrupa Ligine gitmeyi garantiledi.. Formalite macı olacak ayrıca Glasgow için deplasman maçı.. Aslarını getirmez Bursa puan alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Son maçta Bursa yenebilir..

Valencia ile ManU gruptan çıktı zaten..

Glasgow'da Avrupa Ligine gitmeyi garantiledi.. Formalite macı olacak ayrıca Glasgow için deplasman maçı.. Aslarını getirmez Bursa puan alır

Bursa'nın şansı bu ama diğer taraftan bakarsak Rangers'ın gençleri de kendilerini göstermek isteyebilir.
  • bursanın yerine hangi takımımız olsa sonucun çok değişeceğini sanmıyorum.
    yalnız bursanında tsl gibi sert oynamadığı da kesin.
    bizim ligde tutmak ,formadan çekmek, tekme atmak,küfür etmek serbest.
    avrupaya çıkınca sudan çıkmış balığa dönmemiz bundandır diye düşünüyorum.
    ilk penaltı pozisyonunda ligimizde kaç hakem penaltı verirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Açtığın konu PUAN ile ilgili ama işi kıvırıp GOLe çevirme peşindesin. Burda ama "0" puan alıp tarihe geçmemekse 0.1 puan alsa bile benim için farketmez. Ama sen işi gol atmaya çevirerek açtığın konuyla çelişiyorsun.
  • tüh bea fenere kardeş çıkartamadık.
  • şampiyonlar liginde 0 çeken ilk ve tek türk takımı fenerbahçe
  • quote:

tüh bea fenere kardeş çıkartamadık.

Besiktas'a da kardes cikaramadik. Konu acilmisken ondan da bahsedelim.
  • Sanıyorum ki bir çoğunuz gerçekten yaşını başını almış insanlarsınız . Ve bir çoğunuz gerçekten hayatın belli evrelerini geçirmiş belli tecrübelere sahipsiniz . Ama şu konuştuğunuz konuya bakın . Nedir bu rakip takım düşmanlığı ? Ne yapmış Fenerbahçe size ? Bugüne kadar Beşiktaş 8 yedi veya Galatasaray Uefa'yı aldı . Galatasaray'ın Uefa'yı aldığına çok olmasa da sevindim ama Beşiktaş'ın 8 değil 18 yemesi umrumda değil . Böyle yaparak Fenerbahçe'yi değil kendinizi küçültüyorsunuz . Zira böyle Fenerbahçe 0 çekmiş Beşiktaş 8 yemiş Galatasaray 5 yemiş davalarına bakarsanız , şu bulunduğumuz konum hepinize müstehak. Buraya gene boşuna anlatıyorum . Gene bi kendini bilmez gelip saçmalayacak . Durup bir düşünün artık ne yapıyoruz biz diye?
  • Bu utanç hepimizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Bak sizi eleyen Karpaty belki fenere kardeş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

Fener'e kardes gelme ihtimali yine var da size yok gibi gozukuyor. Tek cocuk kaldiniz.

• Fener yine yalnız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

Fener'e kardes gelme ihtimali yine var da size yok gibi gozukuyor. Tek cocuk kaldiniz.

Siz ligden düşmeyin de, biz tek çocuk kalırız

• Zilina ve partizanda puan alırsa bu sezon hiç bir takım 0 çekenler klübüne üye olmayacak. Ne zaman şu listeyi görsem içim cız ediyor. Çok acıklı bir tablo. Bu arada hala 8 gol yemekden bahsedenler var. Dünyanın en başarılı takımı Real Madrid fark yedi geçen hafta sonu. Bir maçda fark yemen kötü takım oldugunu göstermez ama 6 maçda da yenilmek işte o varya tarifsiz bir acı olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Zilina ve partizanda puan alırsa bu sezon hiç bir takım 0 çekenler klübüne üye olmayacak. Ne zaman şu listeyi görsem içim cız ediyor. Çok acıklı bir tablo. Bu arada hala 8 gol yemekden bahsedenler var. Dünyanın en başarılı takımı Real Madrid fark yedi geçen hafta sonu. Bir maçda fark yemen kötü takım oldugunu göstermez ama 6 maçda da yenilmek işte o varya tarifsiz bir acı olsa gerek.

Herşeyi geçtim de senin gibi biri olmak , işte o gerçekten intihar sebebi olurdu heralde.
  • Sercan denen futbolcu kaleci ile karşı karşı atsaydı 3 puan alırdı ama olsun 1 puan 1 puandır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.