Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Kura Çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
8.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Feyenoord'u geçen Beşiktaş'ın Play-Off Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.

8 Ağustos Cuma günü İsviçre'nin Nyon Kentindeki UEFA merkezinde yapılacak Play-Off kurasının ardından Kara Kartal'ın Devler Ligi'nde gruplara kalabilmek için karşısına çıkacak son rakip netlik kazanacak.

Kuraya seri başı olarak katılamayacak Beşiktaş'ın rakipleri İngiltere'den Arsenal, Portekiz'den Porto, Almanya'dan Bayer Leverkusen, İtalya'dan Napoli ve Rusya'dan Zenit olacak. Siyah-beyazlılar, bu takımlarından biriyle Play-Off'ta karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına katılmak için yapılacak olan ilk maçlar 19-20 Ağustos’ta, rövanşlar ise 26-27 Ağustos’ta yapılacak.

&&&

Konu sahibinin isteği üzerine eklendi:

quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Kura Çekimi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Leverkusenle zeniti rahat geçersiniz, porto zorlar,arsenali yenemezsiniz bence ama hayirlsi neyse o olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenit veya Leverkusen gelir umarım.Kura şansımızı düşünürsek Porto'ya üzülmem.Napoli gelirse söverim.Arsenal gelirse çok pis söverim
  • Ben Zenit'i istiyorum açıkçası.

Arsenal ve Napoli en büyük çekincem.

Cuma günü saat 13:00 ya da 14:00 sanırım kura.

• zenit gelsin, yolumuza bakalım.
  • Kağıt üstünde bakarsak yeni hocası ile Leverkusen dikkat çekiyor . İlk olarak 2 m euroya RedBull Salzburg dan Roger Schimdt i aldılar teknik direktör olarak savunmaya Kyriakos Papadopoulos u Schalke'den , Tin Jedvac'ı da Romadan kiraladılar-- sol bek için Wendell'i aldılar. Orta sahaya zaten bizim tanıdık Hakanı almışlardı forvete de iyi oynayan Drmic'i aldılar kağıt üstünde derin ve kaliteli bir kadro var teknik direktör olarak ta bence iyi seçim yaptılar muhtemelen Salzburgdakine benzer oynarlar önde pres yapan bir takım olurlar ki bizi çok zorlarlar.

Zenit ise bana göre en kötü TD seçimini yaptı Andre Villas Boas ile bu adamı oldum olası sevmem . Kadroları iyi ama oynadıkları oyun o derede kötü. Garayı aldılar stopere gene Cruzeiro dan Dede konuşuluyor alınabilir diye onun dışında pek transfer olarak hareketli olmadı . ŞL maçlarını izledim rakip kötü olmasına rağmen güven vermediler şuan AVB avantajı ile onları isterim ben.

Porto hakkında pek bilgim yok çok fazla oyuncu aldılar teknik direktörler U21 teknik direktörü (İspanya U21) kayıp olarak en büyük kayıpları Manchester City e giden Mangala ve Fernando . Aldıkları oyunculara kısaca baktım Adrian İndi Brahimi Fernandez (Kaleci Osasuna'dan aldılar) Kiralık olarak ta Casemiro Tello (Barcelona) Oliver Torres .

Napoli ve Arsenal ile ilgili bir şey demek boşa olur bize çıkarlarsa bu 2 takımı eleme şansımız yok.

Özetle ben Zenit/Porto ikilisinden birini istiyorum

• Porto gelsin de güzel maçlar izleyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zenit ve Leverkusen gelir inş. diğerleri zor.
  • Napoli gelecek gibi geliyor bana. Ama geceriz sikinti yok :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Napoli gelecek gibi geliyor bana. Ama geceriz sikinti yok :))

Napoli'yi 3 büyük Karması takım bile eleyemez mucize olmadığı takdirde.

• Napoli ve Arsenal'i elemek imkansız onu bir geçelim öncelikle,imkansız değil tabi ama eğer ki çıkarsa eleyemiyeceğimiz için... :) sıkıntı yo.

İnşallah Leverkusen gelir bence Bjk'nin dişine uygun tek takım.

Zenit deplasmanı zor olur,ve kadrosu da Beşiktaş'tan çok iyi,Beşiktaş asla turu geçemez bknz: Rondon,Axel Witsel,Hulk bu 3 adam yeter zaten. Defanslarındada eski Real'li Garay ve Cristico varmış.

Porto zaten Şampiyonlar Ligi ekolü olan bir takım afedersiniz ama bala ..te bir şekilde alırlar turu.

Napoli ve Arsenal'i söylemek bile istemiyorum zaten :)

Yani en makul takım Leverkusen gibi görünsede o bile çok zor aslında :)

Başarılar Beşiktaş'a umarım gruplara kalır ve bizi bu sefer başarıyla temsil eder malum biraz yüksek skorlu kötü rekoları var :(
  • zenit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porto gelecek arkadaşlar, başka bir şey beklemeyin.

Gerçi mübarek bir arkadaşın ağzından Arsenal çıktı ama hayırlısı
  • Cuma günü 13 ila 14 saatleri arasında beden temizliğine özen gösterelim arkadaşlar. Kimsenin bu takımı yakmaya hakkı yok.
  • Beşiktaşa Arsenal çıkmaz.Geçen sene Fenerbahçe'ye Arsenal çıkmıştı.Bence Porto çıkacak.
  • Çek bir zenittt
  • Napili den çekinmeyen tek benmiyim acaba

• Zenit parçalar beyler küçük görmeyin danny rondan hulk fena bunlar Bayer çıksın

• Rakip seçme lüksünüz olduğunu sanmıyorum ŞL'de bu takımlara şükredeceksiniz, ayrıca Beşiktaş bu takımların hepsini yenebilir turu kolayca vereceğini sanmıyorum.
  • porto ve zenit haric diğerleri besiktasi rahat eler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.