Bildirim
Şampiyonlar Ligi'nde haftanın takımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güzel , vallahi o sitede bir isim bile çıkması reklam açısından çok çok önemli. -
UEFA bu işi bilmiyor beyler, bizim ergenler daha iyi biliyor Burak orada olmamalıydı, kazmayı seçmişler ilk 11'e , bize acilen sow alınmalı. -
renkdaşlar cluj maçını arşivlemek isteyen varsa bana bir pm atması yeterli -
Bu yönetim şu adamı niye aldı hala aklım almıyor. bize bitirici bir forvet lazım. kazma her maç 15 tane kaçırıyor sow bizde olsa 37 gol atmıştı şimdiye kadar, milan baros oleyyy -
Haftanın takımı Celtic.
Haftanın 11'nde Burak Yılmaz var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Haftanın takımı Celtic.
Haftanın 11'nde Burak Yılmaz var.
Haftanın takımı derken; haftanın karması / 11'i anlamında yazmıştım zaten. Konunun ana fikri Burak'ın bu kadroya seçilmesi yani. -
Celtic kalecisi çok iyiydi harbiden. -
-
keşke şunu koysalarmış foto olarak
-
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
keşke şunu koysalarmış foto olarak
BAŞLIK:
EPIC FAIL -
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Haftanın takımı Celtic.
Haftanın 11'nde Burak Yılmaz var.
Haftanın takımı derken; haftanın karması / 11'i anlamında yazmıştım zaten. Konunun ana fikri Burak'ın bu kadroya seçilmesi yani.
Bi hışımla gelip " haftanın takımı biz değil Celtic olmalı " diye yazacaktım.Meğer başlıkta anlam karmaşası varmış.
Burak Yılmaz ın haftanın 11 ine seçilmesi güzel bir olay ama 2-2 biten bir maçta PEPE nasıl olurda haftanın 11 in de olur anlamış değilim.
3-4 gol yiyen bir kaleci penaltıdan gol atsa onu bile haftanın 11 ine alacaklar.
-
Gecen hafta yazilan yorumlardan sonra boyle konulari gorunce gulmekten kendimi alamiyorum Allah'in sopasi yok. Alin size Burak Yilmaz. Bundan buyuk gurur mu olur. Koskoca Uefa sitesinde kazma'nin fotografi
Mersin İ.Y macinda dogal olarak yine gol kaciracak bu seferde Burak dusmanlari piyasaya cikar. -
'' Galatasaray back in hunt '' -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Karsi karsiya gol kacirdi ! UEFA haftanin takimina secmis. Hem de forvet hattina. Saka gibi !
Bu da UEFA'nin futboldan anlamadiginin kanitidir. Sanirim maci izlememisler. -
"Burak’s hat-trick puts Lions back in hunt for last 16" -
Helal olsun gerçekten Burağa çok iyi oynuyor şu sıralar -
Hayııııııııııııııııır onu silin sowu koyun şlde değil ama olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X