Şimdi Ara

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOMBİNE FİYATLARI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 maçlık Şampiyonlar ligi kombinelerimizin fiyatları şu şekilde

Açık tribün 30 YTL

Kapalı tribün 60 YTL

Numaralı Tribün 120 YTL

Herkes kombine almaya!

Fiyatlar süper!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 4 Eylül 2006; 15:30:48 >

• bu arada bilgiler ultraslan dan resmi açıklama henüz yok umarım kursağımızda kalmaz
  • Fiyatlar böyleyse süper.Kaçırmayın bence GS'li arkadaşar....
  • ASY Kombinemiz geçerli olucakmı olmıcakmı halen resmi bir açıklama yok...
  • bilet fiyatları çok iyi bence...

Ben Ankara'da oturuyorum bir büyük takım gelidiği zaman ankara kulüpleri maç bileti ücretlerini en az bu fiyattan yapıyorlar...

Gerçi açık tribün yok...
  • @ozan1179 bu stadın kapasitesi o stadların kapasitesinin en az 6 katı
    bu şekilde düşünmelisin

geçen sene alisamiyendeki derbi maçlarda kale arkaları 50 ytl di. üstelik çıktıktan yarım saat sonrada tükeniyodu.
  • fırsat bu fırsat bence herkezin alması lazım Fb stadındaki bilet fiyatları dudak uçuklatır cinsten daha 2 sene önceki lyon maçı bileti 44 m idi düşünün işte ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da olsam kaçırmazdım bu fiyatlarla ama ilk 2 maça gidemiycem zaten kombine bana yaramıycak maalesef Yönetim stadı doldurmaya çalışıyo galiba
  • Asy kombinelerinin bu maçlarda kullanılması lazım çünkü alırken bize lig şampiyonlar ligi Türkiye kupası maçaları için sattılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne@rmiss

Asy kombinelerinin bu maçlarda kullanılması lazım çünkü alırken bize lig şampiyonlar ligi Türkiye kupası maçaları için sattılar

Tabiki kulanacaksanız o hakkı elinizden alamazlar ,ama bu fiyatlar resmi siteden açıklanmadan bi anlamı yok Büyük ihtimallede bu fiyatlar çevresinde olur çünkü yönetim stadı tam kapasite doldurmaya çalışıyor.Birde stada ilk kez gelecek arkadaşlar biraz paraya kıyıp Kapalı trübüne gelebilirse iyi olur bunun nedeni açık trübünlerin sahaya çok uzak olması ve en iyi akustiğin kapalıdan sahaya yansıması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genocider23 -- 3 Eylül 2006; 23:33:43 >
  • fiyatlar süperde ankaradayız be ankara da galatgasarayın maçını kaçırmıyoruzda istanbulda tüh be
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

3 maçlık Şampiyonlar ligi kombinelerimizin fiyatları şu şekilde

Açık tribün 30 YTL

Kapalı tribün 60 YTL

Numaralı Tribün 90 YTL

Herkes kombine almaya!

Fiyatlar süper!

NE YANİ 3 MAÇI NUMARALIDAN İZLEYİP TOPLAM 90 YTL Mİ VERİCEM. GS STORE'DA KOMBİNE SATIŞI VARMI ? HEMEN GİDİP ALMAM LAZIM

• ya beyler fiyatlar iyi hoşta taa ikitelliye nasıl gidip gelicem yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

ya beyler fiyatlar iyi hoşta taa ikitelliye nasıl gidip gelicem yaw.

belli yerlerden iett seferleri yapılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 4 Eylül 2006; 13:27:24 >
  • yuh artık bu fiyatlarla doldurmazsanız orayı kimse asydeki hava orda yok demesin

bizim antalya maçı kale arkası bilet 27.5 ytl
  • Geçen sene Gençlerbirliği maçı bilet fiyatı 75 ytl idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

yuh artık bu fiyatlarla doldurmazsanız orayı kimse asydeki hava orda yok demesin

bizim antalya maçı kale arkası bilet 27.5 ytl

Dostum tamamda, sizin stadınız Anadolu Yakasının Merkezinde... hadi ASY desen tamamda, Allahın Dağında napalım biz ? orası artık istanbul değil edirne sayılır...
  • ben burda ankaraspor maçına gittim 25 ytl verdim maçı da ayakta izledimbu fiyatlar kaçmaz beyler haydi herkes kombineye
  • şahsen 2-2 lik gs-fb macından sora sanırım hiçbir kuvvet beni 2 telliye götüremez.Çok iyi hatırlıyorum maç 4 deydi,aşagı yukarı 6 gibi maç bitti,benim evi varmama biri buldu,yollarda perişan olduk,hee şimdi yolları düzelttiklerini söylüyorlar ama o stada gidilmez bence.asy de "sarı,kırmızı,en büyük,cimbom" tezahüratı 7 saniye sürerken olimpiyatta 12 saniyeyi geçiyor,ses anca gidio.bu arada eğer üst kısımlarda oturacaksanız yanınıza dürbün almayı unutmayın,yanımda bir cok kişi macı dürbünle izledi,tabi biz cıplak gözle mactan pek bişey anlamadık,hatta hakanın kafasına carparak gol olan pozisyonda herkes şaşkınlık içindeydi,cünkü herşey ufacık oldugu için pek bişey göremedik.Eve gidince tv den kısa özetini izledim o bile daha iyi geldi.Hee ali sami yen de olsa maclar seve seve giderim...

• arkadaşlar bu maçlar kaçmaz.. amaç maçı izlemek değil, takımımıza destek vermek.. kapalı tribün 3 maç 60 ytl bedava! iett'de olacakmış. şampiyonlar ligi finalinde stad fulldu ama hiçbir sorun yaşanmadı. Kimse ilk zamanlardaki eziyetleri söylemesin burada.

Hadi dolduralım şu stadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.