Şimdi Ara

!!! Şampiyonlar Ligi Asist Kralı Alex De Souza !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıst kralımızı bırı ıstesede kaptırsak.
    yerıne daha ıyısını alsak
  • KralEXXXX belliydi zaten yavrum alex birazda hızlı olsan
  • iyi bi paraya satsak hiç fena olmaz oyun yavaşlatıyo çoğunlukta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kralex
  • kadife ayaklar boş durmuyor.

!!! Şampiyonlar Ligi Asist Kralı Alex De Souza !!!

KrAlex
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer

iyi bi paraya satsak hiç fena olmaz oyun yavaşlatıyo çoğunlukta

Allah'ını seversen bu senin kendi yorumun mu?
  • Tacı eksik kalmış.
  • Yok yok Alex büyük maçlarda oynayamıyor yok ..... Anladınız siz onu...
  • Cidden Alex'e helal olsun. Ama hareketli oyunda pek gözükmemesi Fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı. Asistlerinin %80'i genelde duran toplardan. Hareketli oyunda pek katkı sağlayamıyor takıma. Bu yönünü geliştirebilirse çok daha iyi olur. Ama pek sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Cidden Alex'e helal olsun. Ama hareketli oyunda pek gözükmemesi Fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı. Asistlerinin %80'i genelde duran toplardan. Hareketli oyunda pek katkı sağlayamıyor takıma. Bu yönünü geliştirebilirse çok daha iyi olur. Ama pek sanmıyorum.

Ben de senin Alex'i doğru düzgün izlediğini ya da objektif olduğunu sanmıyorum..
  • 2-0 PSV maçı gayet hareketliydi ve Alex döktürdü.

Kralımızı da kutlarız
  • quote:

Cidden Alex'e helal olsun. Ama hareketli oyunda pek gözükmemesi Fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı. Asistlerinin %80'i genelde duran toplardan. Hareketli oyunda pek katkı sağlayamıyor takıma. Bu yönünü geliştirebilirse çok daha iyi olur. Ama pek sanmıyorum.

sampiyonlar liginin en iyi golu secilen golün asistini interin sol bekini nasıl yatırarak yaptıgını göremediniz heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

Ben de senin Alex'i doğru düzgün izlediğini ya da objektif olduğunu sanmıyorum..

Sansan kendimden şüphe duyardım zaten. Sanmıyormuş, ne gam:)
  • senin hesabına göre clde yaptığı 6 asistin 4.8 (%80 i) duran toptan olması lazım

simdi ise alex'in yaptıgı 6 asistin dökümüne bakalım

inter maçında maxwelin belini kırıyor ve deivid e ortalıyor
    psv maçı 2. golde semihin önüne yuvarlıyor (duvar pası)
    içerdeki cska maçı 2. golümüzde uğur boralın önüne bırakıyor arapasını
    ilk sevilla maçı 3. golde yine semihin önüne veriyor topu

ilk sevilla macı 2.golde korneri kullanıyor lugano kafayla golü atıyor
    rövans macında serbest vurusu kullanıyor ve deivid golü atıyor

bu nasıl %80 ben anlamadım anlayan varsa bir zahmet anlatsın

sazanlama ve kıt kelimelerini sana iade ediyorum bu % hesabından sonra sana daha cok yakıştı eminim

• quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

senin hesabına göre clde yaptığı 6 asistin 4.8 (%80 i) duran toptan olması lazım

simdi ise alex'in yaptıgı 6 asistin dökümüne bakalım

inter maçında maxwelin belini kırıyor ve deivid e ortalıyor
    psv maçı 2. golde semihin önüne yuvarlıyor (duvar pası)
    içerdeki cska maçı 2. golümüzde uğur boralın önüne bırakıyor arapasını
    ilk sevilla maçı 3. golde yine semihin önüne veriyor topu

ilk sevilla macı 2.golde korneri kullanıyor lugano kafayla golü atıyor
    rövans macında serbest vurusu kullanıyor ve deivid golü atıyor

bu nasıl %80 ben anlamadım anlayan varsa bir zahmet anlatsın

sazanlama ve kıt kelimelerini sana iade ediyorum bu % hesabından sonra sana daha cok yakıştı eminim

+1 işte bu %100 haklısın

• alex fanatiği değilim ve bence fenerbahçe ye diego alınmalı...ama alexe hala laf söyleyenler tamamen futbol cahilidir alex büyük maçlarda yok diyenler bu sene tam tersi hep büyük maçlarda ortaya çıktı takımıı yavaşlatıyor ben buna asla katılmıyorum çünkü fbnin ortasahası zaten tuncay ve appiah gittikten sonra çok yavaşlatı zaten kezman hızlı top oynayacak oyuncu değil takımda hızlı top oynayacak 3 kişi var 3üde savunmada RC gokhan lugano alex bu ortasaha ve bu forvetle mi hızlı oynayacak allahınızı seviyorsamoz mantıklı düşünun biraz mantıklı yazın...alexin yanıına bu oyuncuları koy ondan sonra eğer takımı yavaşlatırsa o zaman konuş...

orta saha vierra keita halil nuri
    forvet seva love

bu takıma benzer bir takım yap koy alex bu takımı yavaşlatırsa o zaman konuşun mesela örnek alex tuncayı yavaşlatıyormuydu yoksa tam tersi hızlandırııyormuydu biraz düşünun bakalım alex hızlı olan arkadaşlarını daha da hızlandıryor bunu hala anlamayan varsa onları sadece allaha havale ediyorum....ama ben hala ısrarla diego nun alexin yerine alınması lazım....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.