Şimdi Ara

Şampiyon silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Support a merak saldım ve yazın kendimi geliştirmeyi düşünüyorum elimden geldiğince yaza kadar şampiyonları tamamlamayı hedefledim.

İçinde epey skin sahibi supp herolarımın okduğu bi hesabım vardı. Ona eklemeler yaptım şuan 6 kadar şampiyon kaldı yanlızca. Fakat şöyle bir sıkıntım var; hesabımda supp harici şampiyonlarda var ww zed usta yi vb. Büyük bi sıkıntı değil ama hoşlanmıyorum hesabımda bulunmalarından. İade hakkım yok fkat genede ticket attım kabul edilmedi. Karşılığı olan ip yada rp yi istemiyorum dedim gene kabul edilmedi. Acaba istenmeyen şampiyonları silmenin bi yolu varmı ?

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• supprort dicektim ama kabul edilmemiş başka çaresi yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: penemue

Herkese iyi forumlar

Support a merak saldım ve yazın kendimi geliştirmeyi düşünüyorum elimden geldiğince yaza kadar şampiyonları tamamlamayı hedefledim.

İçinde epey skin sahibi supp herolarımın okduğu bi hesabım vardı. Ona eklemeler yaptım şuan 6 kadar şampiyon kaldı yanlızca. Fakat şöyle bir sıkıntım var; hesabımda supp harici şampiyonlarda var ww zed usta yi vb. Büyük bi sıkıntı değil ama hoşlanmıyorum hesabımda bulunmalarından. İade hakkım yok fkat genede ticket attım kabul edilmedi. Karşılığı olan ip yada rp yi istemiyorum dedim gene kabul edilmedi. Acaba istenmeyen şampiyonları silmenin bi yolu varmı ?

Şimdiden teşekkür ederim

bi kaç defa daha dene şansını belki bir support siler çünkü bende tier 2 kullanamdıgım rünümü karşılıksız sildirmiştim

• Yokta ne zararı var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Yokta ne zararı var :(

+1. Kalsın orada canım. Gözünü kapat görmezsin onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Yokta ne zararı var :(

Takıntıları olan biriyim arcade sona, bloodstone taric , yıkıcı nunu , çılgın lulu ve adını hatırlayamadığım soraka alistar vb skinlere kıyabilsem direk yeni hesap açardım :/

Ticketa devam ozaman madem çağresi yok

• Parasını istemiyorum dediğin halde niye silmemiş ben de onu anlamadım. KıL bir insanmış demek ki. (KıL'ı da bu vesileyle anmış olduk).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben geçen gün olafı sildirdim
  • Başka rolde oynamak durumunda kalırsan ne yapacaksın? Sup karakterler diğer rollerde de kullanılabiliyor ama zor olur açıkçası..
  • elinde başka şampiyonların olması kötü bi durum değildir ranked girdiğinde first pick olarak zed isteyen bi insan olabilir mesela o adam da senin istediğin şampiyonu seçer değişirsiniz
  • gördüğüm en saçma konu
  • Nolcaki kalsın kenarda tr'deysen zaten başka bir adam supp oynamak isticektir sende mecburen master yi almak zorunda kalırsın o yüzden biraz saçma geldi bu konu..
  • Konu saçma bende konu dışı yazayım

Niye herkesin -1 LoL mesajı var Citizen 2 gündür altını üstüne getirdi forumun zar zor giriyordum sabah ve dün.
  • kardeş yarın birgün ranked girmek isteyeceksin. o zaman sana her lane den bir hero lazım olacak. hep support sana kalmayabilir (büyük ihtimalle kalır ama) veya first pick olup support harici hero seçmen gerekebilir, en azından biriyle takaslamak için.

2. si. bir lane de çok iyi olmak için diğer laneleri bilmen lazım. 5 kere sup oynarsan arada 1 2 diğer rolleri oynaman lazım. bir kere support san adc kesin oynaman lazım.

takma böyle şeylere. edinebildiğin kadar çok hero edin.
  • quote:

Herkese iyi forumlar

Şimdiden teşekkür ederim

Bak ben hep bir farklı line champ. alıyordum bu yüzden kendimi geliştiremedim ama sonradan tek bir line yöneldim + alternatif line seçtim kendime yani mid oynuyorum alternatif mid champ. çoğu support olarak yatkın olduğu için alternatifi bot olarak tercih ettim sende öyle yapabilirsin.Top oyuncususundur alternatif jungle seçersin.Top champ. çoğu top yatkındır.

• konu saçma ise bnde soru sorim beyler tr den weste geçişler açılırmı acaba ?
  • Anladığım kadarıyla sadece Support ACC yapma derdindesin Ticket atarsan Sorunun çözülür Birkaç kere daha farklı usluplarla yaz zira çözümlenicektir.

- Daha Resmi

- Daha Samimi

- Sorunlu ; Hakkının kaşılığını alamayan Kullanıcı Profili.

Sonuç olarak Yapmayadabilirler hergangi bir zorlama olmadan Kendi, rızanla açtığın için , yada tam aksine Oyuncu memnuniyeti adına yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 29 Nisan 2013; 18:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Anladığım kadarıyla sadece Support ACC yapma derdindesin Ticket atarsan Sorunun çözülür Birkaç kere daha farklı usluplarla yaz zira çözümlenicektir.

- Daha Resmi

- Daha Samimi

- Sorunlu ; Hakkının kaşılığını alamayan Kullanıcı Profili.

Sonuç olarak Yapmayadabilirler hergangi bir zorlama olmadan Kendi, rızanla açtığın için , yada tam aksine Oyuncu memnuniyeti adına yapabilirler.

+1
  • quote:

Herkese iyi forumlar

Şimdiden teşekkür ederim

Hocam ip yada rp istemiyorsan durmasının ne zarar var ki anlamadım?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.