Şimdi Ara

Şampiyon silme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Parasını istemiyorum dediğin halde niye silmemiş ben de onu anlamadım. KıL bir insanmış demek ki. (KıL'ı da bu vesileyle anmış olduk).

Hesabı çalıp asıl sahibine hinlik yapıyor olduğunu düşünebilirler.
  • bence dursun belki birgün canın sıkılır zamanın olmaz first win alıp çıkman gerekir alırsın yi cat cat cat 20 dakikada bitirir gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 30 Nisan 2013; 4:42:26 >
  • İlginç bir vaka.
  • O deilde bugün gelen patch'le ARAM haritasında öyle şampiyonlar denk gelmeye başladıki benimde silesim geldi vlla allah belasını versin niye aldım ben bunları falan demeye başladım . Aram'da denk gelmemesi için şampiyon silme talepleri artabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

gördüğüm en saçma konu

Al bendende o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Konu saçma bende konu dışı yazayım

Niye herkesin -1 LoL mesajı var Citizen 2 gündür altını üstüne getirdi forumun zar zor giriyordum sabah ve dün.

Ben hiç giremiyordum Güya bakım varmış

Weste geçtim sonunda

Banada yer ayır

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Konu saçma bende konu dışı yazayım

Niye herkesin -1 LoL mesajı var Citizen 2 gündür altını üstüne getirdi forumun zar zor giriyordum sabah ve dün.

Ben hiç giremiyordum Güya bakım varmış

Weste geçtim sonunda

Banada yer ayır

bırahma beeni

• dursun kenarda lazım olur
  • Reklam a gel.... Gözüne batıyosa sana bi tavsiye kardaşım . Şimdi 4 şamp. tı demi rahatsız oldugun ... Her neyse 4*5 boyutunda 4 tane elektrik bandı (şu siyah olan lar var ya)kes veya bul. Onları o istemediğin şampiyonların üstüne yapıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: penemue

Herkese iyi forumlar

Support a merak saldım ve yazın kendimi geliştirmeyi düşünüyorum elimden geldiğince yaza kadar şampiyonları tamamlamayı hedefledim.

İçinde epey skin sahibi supp herolarımın okduğu bi hesabım vardı. Ona eklemeler yaptım şuan 6 kadar şampiyon kaldı yanlızca. Fakat şöyle bir sıkıntım var; hesabımda supp harici şampiyonlarda var ww zed usta yi vb. Büyük bi sıkıntı değil ama hoşlanmıyorum hesabımda bulunmalarından. İade hakkım yok fkat genede ticket attım kabul edilmedi. Karşılığı olan ip yada rp yi istemiyorum dedim gene kabul edilmedi. Acaba istenmeyen şampiyonları silmenin bi yolu varmı ?

Şimdiden teşekkür ederim

Usta yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.