Şimdi Ara

Saldırıya iyi olmuş diyenleri EGM'ye şikayet et!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saldırıyı savunanları egm'ye şikayet ediyoruz.

Bu kişilerin profillerine bakın önce ne olduklarini anlarsiniz, potansiyel işid sempatizanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malum partinin kolladığı kişiler bunlar birşey yapılacağını sanmıyorum keşke yapılsa
  • Onlar pkk ya calisiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer siyasi görüşleri nedeniyle hiçbirine dokunulmaz ise büyük konuşulabilecek daha fazla şey yok Türkiye'nin önü çok karanlık.
  • Hepsini toplayıp şikayet yağdırmalı. Beşiktaş saldırısından sonra sosyal ağlarda sevinç mesajları atan PKK'lıların toplandığı gibi bu IŞİD zihniyetleri de toplanmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri dikkate alınmaz. Boşuna şikayet edersiniz.
  •  Saldırıya iyi olmuş diyenleri EGM'ye şikayet et! Saldırıya iyi olmuş diyenleri EGM'ye şikayet et! Saldırıya iyi olmuş diyenleri EGM'ye şikayet et! Saldırıya iyi olmuş diyenleri EGM'ye şikayet et!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Saldırıya iyi olmuş diyenleri EGM'ye şikayet et!
  • Önce şikayet edelim de ilgilenip ilgilenmeme konularını sonra konuşuruz. Öyle oturduğun yerden bakmazlar demekle olmuyor bu işler

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ayni profilleri ne kadar cok kisi sikayet ederse o kadar cok etkili olur. Boyle resimleri paylasin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikayet ettim
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Almanyada oturudğum halde bugün 15 kişiyi şikayet ettim.Zaman buldukça etmeye devam edeceğim.

Bedava 100tl dağıtıyorlar desem türkiyenin yarısı sıraya girer kuyruk bekler saatlerce.
    Ama şurada 1 dakka ayırıp insanlık adına şu Kerhanede doğmuşları şikayet etmeye eriniyorlar.

Erinmeyip insanlık adına şikayet edenlere Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 1 Ocak 2017; 14:25:26 >
  • Hesapları kapatıp toz olmuşlar utanmazlar.
  • Ohalde oluyor bu saldirilar

• quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Almanyada oturudğum halde bugün 15 kişiyi şikayet ettim.Zaman buldukça etmeye devam edeceğim.

Bedava 100tl dağıtıyorlar desem türkiyenin yarısı sıraya girer kuyruk bekler saatlerce.
    Ama şurada 1 dakka ayırıp insanlık adına şu Kerhanede doğmuşları şikayet etmeye eriniyorlar.

Erinmeyip insanlık adına şikayet edenlere Teşekkürler.

Bunlar bir de devleti kurtaracak lafa gelince seni beni beğenmez bir taraflarını kaldırıp şikayet etmeye bile erinirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 1 Ocak 2017; 17:17:27 >

• Hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Hadi bakalım

Çok güzel bir girişim

• Tabii ki şikayet etmeliyiz hem provokatör olma ihtimalleri de var. Saldırıların amacı zaten ülkemiz bunun yanında saldırılar tek başına işe yaramayacağı için böyle yollara başvurmaları gerekiyor şöyle bir şeyde var zaten halk bölüneceği kadar bölündü belkide gerek duymayabilirler.
  • şiddeti öven hangi görüşten olursa olsun cinayete azmettirmekten cezalandırılmalı ki bu ülke de sivrisinek öldürecek adam bile tereddüt etsin.

Millet sosyal alemde beynini iptal edip mi yazıyor anlamadım ki.
  • Herhangi bir terör saldırısı için memnun olan herkes 3. Kategori Teröristtir. 1. Kategori Terörist eline silah alıp saldırı yapan, saldırı yapana maddi lojistik destek olan, 2. Kategori Terörist örgütün açık sempazitanlığını yapan kişilerdir (örn. biji apo biji PKK diyen kişi) 3. Kategori Terörist ise bir saldırıyı olumlu karşılayan bundan memnun olan kişidir.

1 ve 2. Kategori Teröristlerin koşulsuz temizlenmesi, 3. Kategori Teröristlerin ayıklanıp gerekli hukuki süreç başlatılmalıdır.

3. Kategori nasıl terörist olur ne var bunda derseniz bu kişilerin 2. Kategori Terörist olması için sadece gerekli örgütün varlığı söz konusu değil. Bu saldırıda iyi olmuş diyenlerin örneğine bakılırsa sadece Yılbaşı kutlamalarına saldırı gerçekleştiren bir terör örgütü olsaydı bu kişiler o örgütün 2. Kategori Teröristi olması, açık desteğini vermesi kaçınılmazdır.

Benim Terör, Terörist kavramım budur, terörle mücadele sadece 1. Kategori Teröriste karşı mücadele hiç bir zaman yeterli olmayacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.