Şimdi Ara

Salcano Astro 30/HB/619 Lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meter90

Bunun bir üstü (decatlhondakinin bir üstü) astroya denk gelebilir (en azından boyası daha güzel diğer özelliklerde yine eski seri astro önde)

Cosark imkananız varsa 18inch alın ve hatta 18 inch' e 26 jant üstü model bakın.

400 tl lik bisiklet ise claudbutler dı (çakma ingiliz) salcano servisli, alan pek çok kişiye ng650 ve değişik salcano bisiklet parçaları gönderildi, astro serisiyle mukayese edilecek ürün değil.

Claudbutler'in 28lik ürünü vardı yanılmıyorsam o baya iyiydi yalnız (insomnia ayarında)

bunu almayayım şimdilik öyle mi ustam? 26 üstü ve 18 inç almam lazım değil mi?

bu fiyat aralığında bir örnek verebilirseniz sevinirim. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cosark

180 boyum var beyler. geçen sene 400 liraya satılan şehir bisikletimi çaldırdım. bunu almak istiyorum. boyuma uygun mudur bu?

değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: cosark

180 boyum var beyler. geçen sene 400 liraya satılan şehir bisikletimi çaldırdım. bunu almak istiyorum. boyuma uygun mudur bu?

değil

http://www.hepsiburada.com/salcano-astro-210v-26-jant-dag-bisikleti-p-SPORSAL210V

bu uygun mudur? farkları var mı?

• siz gidin aynı donanım sedonaya 1000tl verin .bilmeden sallamayı çok seviyor yurdum insanı.
  • cosark kullanıcısına yanıt
    Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Dolardan dolayı sedona ve kron gibi markaların fiyatları uçtu salcano da uçtu ama bu kadar değil (2 marka hepsiburada vb. yerlerde yok kampanyalı bulunması zor)

Bisikletler

http://forum.donanimhaber.com/forumid_846/tt.htm

Bu konuda şehrinizi kullanma amacınızı boyunuzu vs. yazarsanız tabi bir de ortalama ve maximum bütçenizi yardımcı olurlar. (5-6 tane marka var minimum alınabilecek salcano, bianchi, kron, sedona, carraro vb.)

Kiminde 100 tl daha fazla vermek istemezsiniz kiminde sırf boyası, fiziki yapısı (estetik ve geometrik değerler) bir anda bütçeyi 100-200 tl arttırırsınız.

Bu arada sayfadaki Mr.loney 'in pisiklet konusuna bakmayın durduk yere 2-3 bin tl zarara girebilrisiniz. (kişkee benim olsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 17 Mart 2015; 21:56:58 >

• İstanbul için yaklaşık 1 buçuk aydır bisiklet bakıyorum. Çocukluktan sonra işk bisikletim olacak ve verebilecek çok param olmayacak.
    Sizce 0 bir ürün mü almam daha mantıklı yoksa 2.el mi?
    Çünkü fiyat olarak maks. 300-400'e çıkabiliyorum ve bu bantta sıfır güzel bir bisiklet çok zor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcm kitlenir maşa, 24v kaset dişli, shimano jant göbekleri gibi artıları var. boyu 170 in altında olan hevesi olan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 17 Mart 2015; 22:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Salcano'ya para verilmez

Salcano Astro 30/HB/619 Lira
  • boyum 175 bu arada hemen hemen. bisikletin ölçüleri ne olmalı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

İstanbul için yaklaşık 1 buçuk aydır bisiklet bakıyorum. Çocukluktan sonra işk bisikletim olacak ve verebilecek çok param olmayacak.
    Sizce 0 bir ürün mü almam daha mantıklı yoksa 2.el mi?
    Çünkü fiyat olarak maks. 300-400'e çıkabiliyorum ve bu bantta sıfır güzel bir bisiklet çok zor gibi.

zaten en alt limit bukadar 500... yukarda arkadaş decathlon'dan paylaştı o da olabilir.

veya burada paylaşılan bisikletlerin 2.Ellerine bakın sahibinden.com da az kullanılmış çok sayıda var. 250-400 arası rahatça bulabilirsiniz. zaten bu alt segmentte sıfır alsanda , 2.el alsanda fark olmaz.
  • Yıllardır Salcano kullanan biri olarak ben de kesinlikle tavsiye etmem.
  • Selamlar,

Yazın Carraro Force 500 Aldımhttp://www.sedabisiklet.com/-bisikletler/-dag/185-carraro_force_500
    biraz küçük geldi (186 cm boy, 85kg)

27.5 düşünüyorum. Ilgisini çeken PM atabilir. PS takas olabilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melon41

Selamlar,

Yazın Carraro Force 500 Aldımhttp://www.sedabisiklet.com/-bisikletler/-dag/185-carraro_force_500
    biraz küçük geldi (186 cm boy, 85kg)

27.5 düşünüyorum. Ilgisini çeken PM atabilir. PS takas olabilir:)

350 veririm uygunsa

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    sanırım"ammaco cs 200" den bahsediyorsunuz? evet bende almıştım ve halen severek ve milletin bakışlarına muhatap olarak kullanıyorum.
  • Sedona ya da trek bakın, paranız yetmiyorsa decathlon'daki bisikletlerden birini alın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

Neye para verilir bu fiyatlarda

Hiç unutmam bayramda biriktirdiğim parayla, bundan 12-13 sene önce bütün arkadaşlarımı toplayıp otobüsle bisiklet parçası almaya gitmiştim. Sadece iskelet vardı bende gerisini sırf bianchi topladım, süsler falan bayağı bir para harcamıştım. Eve gelip bisikleti topladım 1-2 kere bindim sonra noldu hatırlamıyorum bisiklet
  • 600 liraya Trek, scott satıyorlarda bizim mi haberimiz yok ? O fiyata Astro 30 gayet güzel bir bisiklet bence kaçırmayın. Bir yıldır Astro 50 kullanıyorum oldukça memnunum.
  • 2009 dan beri binerim.guZEL..sorunsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi fiyat teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Mart 2015; 2:03:00 >
  • Salcano neden kötülenmiş anlamadım.8 senedir kullanıyorum bir yamuğunu görmedim. Her türlü işinizi görür.
    Sanırım marka fanatikliği insanları cezbediyor.Taraf tutmaya alışkınız çünkü.O yüzden kullanmayan yorum yapmasın.
    Alacaklar da kuru laflaraa kanmasın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.