Şimdi Ara

Salcano Astro 30/HB/619 Lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gülen suratı kaldır tekrar yaz düşünücem:D

Şaka tabi uymaz 350.. Orbis var o fiyata bak derimwww.ölücüyeorbis.com
  • salcano her kalite uretim yapiyor ama turkiyede aluminyum kadroyu en ucuza satan marka.tam sicak firsatçi markasi.

ha parasi olana daha iyisi yokmu cok var h3mde.maşa sertligi hidrolik ayarlanan pisiklette var 3 bin tl verirsen.

hepsiburada decathlon ve tciboda guzel. kampanyalar oluyor bisiklette.

ama sabretmek lazim biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar, bende bu modelden almayı düşünüyorum, indirim beklesem çok büyük bir fark olurmu acaba fiyatında?

• 2. el aldığım 2011 model Astro 30 ya da 27 modelini yaklaşık 1 yıl kullandım ve oldukça da hırpalamıştım bisikleti. "Parasına göre" kalitesi iyidir. Salcano tam bir f/p bisikletidir.

Ancak herkesin dediği gibi Kron, Sedona, Carraro gibi markalardan çok değil bir tık geridedir. Kron, Sedona, Carraro da; Trek, Scott, Focus vs. gibi markalardan bir tık geridedir. Bianchi kötünün iyisidir. Ümit bisiket vs. de kötünün kötüsü. Böyle bir sıralama yapabiliriz sanırım.

http://www.velespit.com/asp/menu_items.asp?ID=30

Şurayı da bisikletlerin çeşitleri ve genel bisiklet tanımları için kaynak olarak verebiliriz. Bisiklet almadan önce bu gibi sitelerden bilgi edinmek önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 19 Mart 2015; 13:25:28 >

• Aynen salcano candır. Bu model olayı nedir ama tam çözemedim. Eski model olması ne degiştirirki. Ama 100çesit astro var, burdaki nedir nasıldır. Bilen birisi net cevap verirse itelenmiş bi model almayalım bidaha.

• Bu kadar para vermişken Ghost ve ya Sedona marka bi bisiklet almak daha mantıklı
  • Bisiklet sezonunda daha ucuza alınır.

Rekabet daha fazla artar. Bir dost.
  • Bu kadar para derkrn uygun değil mi ya zaten. Mesela çek satın alsanız 620-35=585 e geliyor. Bir de maksimumlarsanız 535

• quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

2. el aldığım 2011 model Astro 30 ya da 27 modelini yaklaşık 1 yıl kullandım ve oldukça da hırpalamıştım bisikleti. "Parasına göre" kalitesi iyidir. Salcano tam bir f/p bisikletidir.

Ancak herkesin dediği gibi Kron, Sedona, Carraro gibi markalardan çok değil bir tık geridedir. Kron, Sedona, Carraro da; Trek, Scott, Focus vs. gibi markalardan bir tık geridedir. Bianchi kötünün iyisidir. Ümit bisiket vs. de kötünün kötüsü. Böyle bir sıralama yapabiliriz sanırım.

http://www.velespit.com/asp/menu_items.asp?ID=30

Şurayı da bisikletlerin çeşitleri ve genel bisiklet tanımları için kaynak olarak verebiliriz. Bisiklet almadan önce bu gibi sitelerden bilgi edinmek önemli.

Kron, Carraro-Bianchi ve Salcanodan bence geridedir. Nette kırık çatlak çokça kron kadro gördüm. Carraro Bianchiyle aynıdır ''aynı donanımda ucuz olanı alınız'', Sedona carraro-bianchiden yarım tık öndedir. focus fuji merida ghost lapierre whistle ise yukardaki markaların üstündedir, cannondale spezialed scott trek ise zirveye yakın bir yerlerde oturmaktadırlar.

Şimdi bu markaların hepsinin belirli bir pazar fiyat skalası var tabanı ve tavanı belli fakat salcano istisna, en düşük çelik kadro çocuk bisikletinden 6kg ağırlığa sahip karbon yol yarışına kadar çokça modeli var, buna bağlı olarak ve izlediği fiyat politikası sayesinde yüksek satış adetleri yakalamaktalar bununla doğru orantılı olarak netteki şikayetlerin sayısı artmakta ve insanlarda salcano kötü imajı yaratmakta. böyle birşey yok arkadaşlar emin olun aynı satış ülkemizde trek vs de olsa onada kötü derlerdi. yanlış anlaşılmasın trek ile salcoyu aynı kefeye koymuyorum. Salcano ile ilgili benim gözlemlediğim tek şey servislerinin berbat oluşu. daha önce den bisiklet tecrübeniz yoksa elimden bişey gelmez benim diyorsanız salcanodan uzak durun. firma güzel herhangi bir sıkıntıda kadro değişimi felan yapıyorlar fakat servisler sıkıntı.

• Akıl vermek gibi Olmasın ama verdiğim örnekteki bisiklet cok eski ve cok sağlam bir üründür.

http://www.deltabisiklet.com/DAG-BISIKLETLERI,LA_108-2.html#action=productPanel&id=2884

Suanda pek indirimde değil ancak son kampanya da 521 liraya almıştım.

Cok araştırıp buna karar verdim. Gayet memnunum. Isterseniz Delta yi takip edin elbet dişinize göre birsey çıkar. Ikinci alternatif de ng650 veya 750 olur bundan sonra. Üçüncü olarak da dechathlon daki bTwin markası indirimli olanlarda güzel ürünler çıkabiliyor.

• Dün 520 TL ye Bisan XTY 5400 Modelini aldm.Bu fiyata daha ucuz ve bu donanım bisiklet bulunacağını sanmıyorum
    KADRO FRAME : BUTTED 6061 ALLOY, SIZE: 17”-19"
    ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR 26” SF13-XCT
    FURŞ TAKIMI HEAD SET : SEMI-INTEGRATED
    GİDON HANDLEBAR : 6061 BUTTED ALLOY
    REKORLU BORU STEM : 6061 3D FORGED ALLOY
    SELE BORUSU : 6061 BUTTED ALLOY
    JANT RIM : DOUBLE-WALL 6061 ALLOY
    LASTİK TIRE : CST 26x2.10 MTB
    VİTES SHIFTER : 24 VİTES – SHIMANO ALTUS FULL SET
    ZİNCİR CHAIN : KMC
    FREN BRAKE : SHIMANO V- BRAKE
    AĞIRLIK WEIGHT : 14,73 KG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 19 Mart 2015; 19:28:05 >
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen teknik özelliklerden o kadar anlamam ama burdaki astrodan iyi diyorsunuz sanırım. Nerden aldiniz ayrica

• milliadam M kullanıcısına yanıt
    Yok mu bir usta cevabı

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

bu ulkede fp olarak salcanodan otesi yok
    kimse bos bos konusmasin
    bianchi salcano ya rakip olamaz.
    bu dolar ve euro kurunda rakiplerinden de fiyat olarak cok onde.

avrupai amerikan asya bisikletleriyle de ust duzeyleri kiyaslarsiniz olur biter.

200 tlyede bisikleti var 30binede ozel yapim daha yuksek fiyatlarada.

Salcano nun tek eksisi siyasi olabilir ki yaglama yikama yapmiyor sadece belediyeden cumhurbaskanina kadar cogu bisiklet ihalesini aliyor.

bundada Tr nin en buyuk bisiklet ureticilerinden ( belkide en buyugu) olmasi olabilir.

astro kaliteli seridir kadrosu gucludur rakipleri bu fiyatta yok.

iki yildir kullaniyorum ayar disinda bakim bile yapilmadi.
    20 senedir de bisiklet kullanan birisiyim
    (9. bisikletim)

alternatif vermeden salcano ya cop diyeni bloklayin gitsin bisikletin b sinden anlamiyordur.

kesinlikle katılıyorum bende 26 sı vardı 182cm boyum 75 kg ama bana küçük geldi çok eğildiğim için onu eşime verdim aynı marka modelin 29 inçini aldım gerçekten f/p ürün yalnız benimkiler HD

• şu bu derken ürün tükenmiş bu arada. hayırlısı
  • Yok daha iyi demiyorum hocam.Ben 520 liraya aldim.N11 den bu fiyata daha iyisi bulunmaz.Suntour kilitli maşa,full altus set,gobekler shimano frenler shimano,Aliminyum kadro
  • bende böyle 500-600 liraya bisiklet aradım, aradım ama boyuma(193cm) göre bulamadım. en sonunda kendimi sedona 920 ye 1650 lira verirken buldum
  • Bende uzun zamandır iyi bir kampanya kovalayanlardanım yalnız 1.85 boyum var kadromu diyorsunuz nedir bilmiyorum kaç almalıyım sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.