Şimdi Ara

salaklık yaptım galiba ama niye böyle oldu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli forum arkadaşlarım uzun zamandır hoşlandığım bir kız vardı arkadaşımın sınıfında ama kızla hiç diyaloğumuz olmadı tanışmıyoruz da arkadaşımdan bizi tanıştırmasını istedim, hoşlandığını da söyleyim mi dedi bende olur dedim gitti söyledi ama hiç beklemediğim bir cevap vermiş banane demiş kızın çıktığı da yok hoşlandığı birisi de yok(sağlam kaynaklara göre ) ama arkadaşım bu kızın napacağı belli olmaz dedi senden kaynaklı birşey değil bu kız bazen beklenmedik hareketler yapıyor dedi en son da msn adresini vereyim ordan muhabbet kur dedi :) bundan sonra napmalıyım deneyimli tecrübeli arkadaşlar yol gösterin bana (bu arada lise3 öğrencisiyim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 10 Kasım 2006; 22:31:44 >

• gelsin çıkalım mı diyecek..bana ne der tabi..sen biraz daha uğraş bakalım..

arkadaşın da esaslı çocukmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 10 Kasım 2006; 22:32:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

değerli forum arkadaşlarım uzun zamandır hoşlandığım bir kız vardı arkadaşımın sınıfında ama kızla hiç diyaloğumuz olmadı tanışmıyoruz da arkadaşımdan bizi tanıştırmasını istedim, hoşlandığını da söyleyim mi dedi bende olur dedim gitti söyledi ama hiç beklemediğim bir cevap vermiş banane demiş kızın çıktığı da yok hoşlandığı birisi de yok(sağlam kaynaklara göre ) ama arkadaşım bu kızın napacağı belli olmaz dedi senden kaynaklı birşey değil bu kız bazen beklenmedik hareketler yapıyor dedi en son da msn adresini vereyim ordan muhabbet kur dedi :) bundan sonra napmalıyım deneyimli tecrübeli arkadaşlar yol gösterin bana (bu arada lise3 öğrencisiyim )

haaa...bence sen şimdilik o msn adrasini ban ver , önce ben bi konuşiyim.bakalım nasıl kız,psikolojisini anlamak için yani

• quote:

Orjinalden alıntı: almanci_ali34

quote:

değerli forum arkadaşlarım uzun zamandır hoşlandığım bir kız vardı arkadaşımın sınıfında ama kızla hiç diyaloğumuz olmadı tanışmıyoruz da arkadaşımdan bizi tanıştırmasını istedim, hoşlandığını da söyleyim mi dedi bende olur dedim gitti söyledi ama hiç beklemediğim bir cevap vermiş banane demiş kızın çıktığı da yok hoşlandığı birisi de yok(sağlam kaynaklara göre ) ama arkadaşım bu kızın napacağı belli olmaz dedi senden kaynaklı birşey değil bu kız bazen beklenmedik hareketler yapıyor dedi en son da msn adresini vereyim ordan muhabbet kur dedi :) bundan sonra napmalıyım deneyimli tecrübeli arkadaşlar yol gösterin bana (bu arada lise3 öğrencisiyim )

haaa...bence sen şimdilik o msn adrasini ban ver , önce ben bi konuşiyim.bakalım nasıl kız,psikolojisini anlamak için yani

Sizi görmeyeli cok oldu abaza bey

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

gelsin çıkalım mı diyecek..bana ne der tabi..sen biraz daha uğraş bakalım..

arkadaşın da esaslı çocukmuş

arkadaşım hakkaten esaslı arkadaş ama

ya hani ben gelsin tanışalım demesini beklerdim anlatılması mümkün olmayan bakışları vardı sanki bana karşı ne bileyim belki bende aptal gibi yanlış anlamış olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

quote:

Orjinalden alıntı: almanci_ali34

quote:

Sizi görmeyeli cok oldu abaza bey

ahh... yemediler

• Bence msn'ini ekleme, msn'ini aldığın kızın kulağına gitsin mutlaka, ama sakın ekleme, onun o "bana ne" cevabından sonra sanki kız zaten senin çokta umrunda diilmiş ayağına yat biraz. Bırak merak etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse bana ne yapmam gerekeceği konusunda tavsiye verecek arkadaşlarım siz yazın ben yarın sabah bakacağım buraya ben donanımhaber e çok güveniyorum elbet yardımcı olacaksınız
  • Benle aynı yaştasın aynı durumları bizde yaşıyoruz.

Sakın msn'e ekleme ordan kuracağın muhabbetle kendini bi b... sanacak. O yüzden geç o işi. Bi şekilde kız ile tanış ve konuşmaya başla arkadaş olun. Öyle msn'le falan olmuyor bu iş karşında görmen lazım sana karşı verdiği tepkiyi.

Geçen sene okuldan bi kızla aynı durum olmuştu nerdeyse günde 8-10 saat msn'de konuşuyorduk ama okulda çok muahbbet etmiyorduk sonuç yalan oldu bizim iş. O yüznde direk muhabbete gir yani msn'i falan salla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Benle aynı yaştasın aynı durumları bizde yaşıyoruz.

Sakın msn'e ekleme ordan kuracağın muhabbetle kendini bi b... sanacak. O yüzden geç o işi. Bi şekilde kız ile tanış ve konuşmaya başla arkadaş olun. Öyle msn'le falan olmuyor bu iş karşında görmen lazım sana karşı verdiği tepkiyi.

Geçen sene okuldan bi kızla aynı durum olmuştu nerdeyse günde 8-10 saat msn'de konuşuyorduk ama okulda çok muahbbet etmiyorduk sonuç yalan oldu bizim iş. O yüznde direk muhabbete gir yani msn'i falan salla.

+1

dostum sonuna kadar msn de konuşacak değilsin ya. bence niyetini ciddi bir şekilde belli etmelisin.keşke araya arkadaş sokmasaydın derim ben.(arkadaşların araya girdiği bir ortamdan bana şimdiye kadar ekmek çıkmadı. ama sen bilirsin.) bir de bu işler birden bire olmuyo kızın ortamına girmeni tavsiye ederim. sonra arkadaşlık falan derken gerisi gelir haliyle eğer o da seni gibi düşünüyorsa.

• eeth arkadaşların araya girdiği konularda ]bide konular önemliyse[ (@MC004 ün deyimiyle) ekmek çıkmıo
  • Yüz yüze yapılan konuşmalar daima daha etkilidir.
  • otur dersine çalış boşver kızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asean20

otur dersine çalış boşver kızı

• ya kardeşim anlamam şu tavırları, kıza arkadaşın demiş böyle böyle diye. Kızın bana ne demesi büyük ayıp, ben aynıduyguları ona karşı hissetmiyorum falan filan diye bilirdi.

yanlış anlama ama kızların böyle tavırlarından nefret ediyorum biraz mülayim olsa biraz sempatik biraz iyi niyetli yaklaşsa büyüklük taslamasa negüzel olcak değilmi. eee bizim kızlarımızın doğası böyle ne yapacaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: asean20

otur dersine çalış boşver kızı

bu saatten sonra en mantıklısı bu ama

arkadaşlar sağolun yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için hepsini dikkate alıp olayı bitirmeye çalışacam gelişmeleri yine söylerim size

@yazılımcı online; abi kızların doğası böyle hakkaten naparsın

• baştan hata yapmışsın ki önce muhabbet kursaydın, sonra kendin söyleseydin hoşlandığını.
  • birinci olarak şunu sorcam kz senle yaşıt mı? küçük mü?aynı okulda msıınız?
    eğer aynı okuldaysanız lise 3 sün otoriteni koy...hele senden küçükse hiç aşık adam olayın girme sallamıyo ayağına yat...kızlar hep bana ne der ama bi erkeğin onlardan hoşlanması onları çok mutlu eder.acayip gaza gelir salaklarneyse işte o banane demişsede seni önemsemiştir 1 şekilde....
    yani banane demesi olumlu bi cvp...boşa takma kız seni düşünsün...sen cool takıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.