Şimdi Ara

Sakinleştirici Sinir Hapı kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsim geregi cok stres altindayim gunde nerden baksaniz 100 kisiyle dialoga giriyorum 30 kisisi normal geciyor 40 kisiy bana bagiriyor ben sesimi cikarmiyorum 10 kisiyle laf dalasina giriyorum kalkip gidiyorlar. Mesai bitimine yakin saatlerde gelen diger 10 kisiylede yumruk yumruga girecek duruma geliyoruz magaza muduru felan ayiriyor.

Bu yuzden bana sinir ilaci sakinlestirici lazim.. Zamanim yok psikiyatristede gidemiyorum. Varmi ilac oneren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin ne ki?
  • İletisim danismaniyim

• Atarax hem ucuzda ama uykunu getirebilır

• Yan etkisi uykuysa kötü hocam

• Iki sistem diz birseyin kalmaz hocam

saka bir yana calistigin isin sartlari zor galiba ama sureki ilac almakoa bu durumu cozmek de iyi olmayabilir yani hic takmasan sonucta isini yapiyorsun bu sekilde kendini sartlaman belki daha iyi olabilir ama ilac almadan bir psikiyatra gorunmeni tavsiye ederim

• bu ilaçlar ilk birkaç hafta hayatını kaydırıyor en hafif dozu bile.antidepresanları kastediyorum.başlarsan bunu göze almalısın.ben 1 tane kullandım çenemi dahi kontrol edemiyordum ama çok zevkliydi

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 13 Şubat 2013; 21:08:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.