Şimdi Ara

Sakatlıklar Sadece Şansa mı Bağlıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon başından beri çok şanssızız , sakatlıklardan bir türlü yakamızı kurtarıp ideal kadromuzu kuramıyoruz...diye ağlıyoruz.

Pazar günü anladık ki , bu peşimizi bırakmayan sakatlıklar şansla falan alakası yokmuş..

Skibbe resmen yatırmış takımı.Milletin adım atacak hali yok...Son haftalarda Sabri ve Arda dışında adam gibi depar atabilen kimseyi görmedim.
    Şahsen ben , Skibbe'nin geldiği günden itibaren , bir kere bile Florya'da ağır antrenman yapıldığına şahit olmadım...
    Forvetlerin durumu zaten rezalet...
    Baros yine aralarında en iyi durumda olanı.Zaman zaman bindirmeler yapıp rakip savunmayı yıpratabiliyor.Ama adamın son vuruşları yapacak takati kalmıyor..
    Nonda desen , sanki maçtan sonra valizini toplayıp gidecekmiş hissine kapılıyorsunuz...
    Ümit zaten ne yaptığını , neden sahada olduğunu bile bilmiyor...

Bence , bu takımın sakatlıklarla uğraşmaması için iyi bir kondisyoner bulup oyuncuları bir taraflarından ter gelene kadar zorlamaları lazım...
    Yoksa böyle her maç futbolcularımız çatır çutur kırılmaya devam edecek

Kısaca takımdan bir teknik direktörden çok , bir psigoloğun , bir terapistin gelip geçtiğine şahit olduk...
    Takımda dostluğu kurdu , herkesi birbirine bağladı eyvallah ama geride de çok ham bir takım bıraktı...

İnşallah Servet son büyük sakatlığımız olur.Sezon başından beri ''Galatasaray'da ................... 2 ay yok '' haberlerini duymaktan hakikaten bıktım artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.