Şimdi Ara

Sakaryada nereden ev tutmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
16.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sakaryalı arkadaşlar veya sakaryayı iyi bilen arkadaşlar bu sene sakarya üniversiye kaynarca myo kampüsünde olucam ama kaynarcada gördüğüm kadarı ile kiralık hiç ev yok,kiralık ev olsada klübe gibi yerler ben öğrenci adamım bana eşyalı ev lazım o yüzden benim kaynarcaya her akşam gidip gelmemde sıkıntı olmayacak bir semt söyleyin,bide evleri güzel olsun,mesela karasu düşünüyordum ama çok uzak diyorlar.

    Fikirleri alayım lütfen.



  • aynen arkadaşlar bende sakarya üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Belası olmayan bime falan yakın olan ulaşımı kolay ve öğrenci dostu cep yakmayan bir semt var mı?
  • Serdivan sakaryanın yeni yerleşim alanıdır belediyesi sakaryada çalışan sayılı belediyelerden hatta tek bile denebilir hemde okula en yakın semt(esentepe kampusu için) cafeleri olsun avmsi olsun öğrenci için en mukemmel yerdir 5 sene once buralar hep tarlaydı lafını duymak istiyorsanız burdan ev tutabilirsiniz zaten başka semti aklınızdan bile geçirmemeniz gerekir.Kaynarca kampusu biraz sıkıntılı şehire uzak kaynarca izmite daha yakın diyebilirim ilerisi karasu cebecidir oralarda pansiyon tarzı binalar cogunlukta sakaryada oturmak istiyorsan ferizliyi araştırmanı tavsiye edebilirim söğütlü ferizli tarafları daha köy gibidir kandıra zaten izmite bağlı kampusunun yakınlarında apart yurt tarzı şeyler olması lazım.
  • ogzcndyr kullanıcısına yanıt
    Serdivan kampüsünde okuyacaksan kesinlikle merkezden tut,güllük mahallesi yada ulu sokak taraflarından kampüs arabası geçer(eski terminal diye geçer buralar) merkeze 10 dk yürüyerek gidersin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuashh

    Serdivan sakaryanın yeni yerleşim alanıdır belediyesi sakaryada çalışan sayılı belediyelerden hatta tek bile denebilir hemde okula en yakın semt(esentepe kampusu için) cafeleri olsun avmsi olsun öğrenci için en mukemmel yerdir 5 sene once buralar hep tarlaydı lafını duymak istiyorsanız burdan ev tutabilirsiniz zaten başka semti aklınızdan bile geçirmemeniz gerekir.Kaynarca kampusu biraz sıkıntılı şehire uzak kaynarca izmite daha yakın diyebilirim ilerisi karasu cebecidir oralarda pansiyon tarzı binalar cogunlukta sakaryada oturmak istiyorsan ferizliyi araştırmanı tavsiye edebilirim söğütlü ferizli tarafları daha köy gibidir kandıra zaten izmite bağlı kampusunun yakınlarında apart yurt tarzı şeyler olması lazım.

    Hocam ben kaynarca kampüsünde olucam sanırım,akşamları tek araba ile gidip gelebileceğim en fazla 1 saat sürsün yol,nereyi önerirsiniz.Birazda sosyal biryer olsun ama ulaşım sıkıntısı olmasın.

    Mesela kaynarcadan karasuya yada serdivana neyle gidip gelirim ? yol ücreti günlük ne kadar tutar ve yol ne kadar tutar.




  • Batin216 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sakaryaya adapazarı denmesinin sebebi ilçelerin hala köy vaziyetinde olması bir tek merkezde sosyal hayat var karaman/ camili, korucuktan ev tutabilirsin kaynarcaya yakın şehrede aynı uzaklıkta ulaşımı tam olarak bilmıyorum ama minibus otobus bulamama imkanın yok senin için en uygunu karaman google haritasından bi goz at ilçelere
  • Valla kardeş kaynarcada okuyacaksan ve kaynarcayı beğenmediysen mecburen merkezden biryerden ev utacan. Karasuyu filan boşver yani. Kaynarcaya tek vesait gidebilirsin merkezden. Kaynarca arabaları bildiğim kadarıyla kuzey terminalinden kalkıyordu. O civarlarda ev tutarsan daha iyi olur.

    Kaynarcayla adapazarı arası 35 kilometre. Yani hergün 70 kilometre git gel yapacaksın. Bence hiç böyle bir işe girişme. Yurt filan biryer bul kaynarcada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 12 Ekim 2014; 19:22:24 >
  • Orcunsau kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.öğretimim yol sıkıntım yok,ben 22 senedir istanbulda yaşıyorum,ben evimden kadiköye 45 dakikada gidiyorum,taksime 2.5 saatte gidiyorum.Bana 1 saat yol koymaz yani.O yüzden sizden istediğim ulaşım kolaylığı olan kaynarcadan otobüs yada minibüsle kolayca git-gel yapabileceğim bir semt yada mahalle . Evleri güzel olan biryer aryorum tek korktuğum yol ondanda sizler yardımcı olun bana.fikir istiyorum.
  • Kocelide kalıyodum sakaryaya ziyarete giderdim ve genelde büyük çoğunluk karadenizlidir ama sakaryalıyım der.Orda herkes seni kollar ama en ufak hatanda affetmezler dayak yersin.Onun için sokaktaki hareketlerine dikkat et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.