Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
304.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firè

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

quote:

Hukuk bölümünün dersleri FEN EDEBİYAT-YENİ BİNA'da olarak gözüküyor ama bu lanet olası yeni bina nerede? A, B, C blokları buldum fakat yeni bina yok.

Yok mu bilgili bi' abi, kampüste değil mi yoksa bu yeni bina?

Besyonun durağı değil diğer durakta in mesela o indiğin yerin karşısı, yada mediko falan var onun karşısı , buradan anlatsakda anlayamayabilirsin bilmediğin için

Besyo'dan sonraki dediğiniz durak sanırım merkez kafeteryanın önünde bulunan durak. Yanlış mıyım?

Yok onun gerisinde,kafeterya çok aşağıda kalıyor

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu

Şu işaretlediğim iki yerden biri sanırım. Bi' de siz kontrol ederseniz.

evet orası

• Yarın saat 15.00'da kongre merkezinde olacak toplantı ile başlayacağım hafiften eğitim hayatıma. Pazar günü gezmiştim kampüsü. Şimdilik ihtiyacım olan yerlerin yerini biliyorum.

Ring yolu yazdığına bakmayın, okulun içinden binip sadece tek güzergahı takip edebilirsiniz. Dışarıdan kampüse giren minibus ve otobüsler kapıdaki girişten itibaren son durağa kadar ücretsizdir. Giriş Kapısı, BESYO, OSYM Bürosu, Merkez Kafeterya, Fen-Edebeiyat, Bungalo Evler ve son minibus durakları şeklinde giden duraklara, daha önceki duraklardan binmek kaydı ile ücret ulaşabilirsiniz. Kampüs ten Çarşı ya doğru hareket eden araçlar ücretlidir o yüzden o bayır çı-kı-la-cak :D Özellikle kongre merkezi civarındaki arkadaşlar o yolu yürümek zorunda.

2 adet öğrenci yemekhanesi var. Birincisi merkez kafeterya üstü diğeri ise aşağıda tırsan yurtları üstünde. Aşağıdaki yemekhane kapasite olarak küçüktür, para yükleme işlemi yalnızca 11:00-12:00 arası yapılır.

Orijinalden alıntı: sinnerxx

Kampüs'de iyi bir Oryantasyon Eğitimi mi versek. Yeni gelenlere :)

Olur TEF e151 e topla milleti :D

Elektrik-Elektronik Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teneke1

Bugün oraya topladılar zaten bizi :) Sizde tefdemisiniz?

Biz yedi yıldır oradayız :D Lafın gelişi dedim ben onu :) Kapanan TEF mensuplarıyız biz, numunelik :) Sen Teknoloji Fakültesi'ndensindir.

Orijinalden alıntı: duskorc

Evet arkidişler :)

Ring yolu yazdığına bakmayın, okulun içinden binip sadece tek güzergahı takip edebilirsiniz. Dışarıdan kampüse giren minibus ve otobüsler kapıdaki girişten itibaren son durağa kadar ücretsizdir. Giriş Kapısı, BESYO, OSYM Bürosu, Merkez Kafeterya, Fen-Edebeiyat, Bungalo Evler ve son minibus durakları şeklinde giden duraklara, daha önceki duraklardan binmek kaydı ile ücret ulaşabilirsiniz. Kampüs ten Çarşı ya doğru hareket eden araçlar ücretlidir o yüzden o bayır çı-kı-la-cak :D Özellikle kongre merkezi civarındaki arkadaşlar o yolu yürümek zorunda.

2 adet öğrenci yemekhanesi var. Birincisi merkez kafeterya üstü diğeri ise aşağıda tırsan yurtları üstünde. Aşağıdaki yemekhane kapasite olarak küçüktür, para yükleme işlemi yalnızca 11:00-12:00 arası yapılır.

dostum tırsan yurdunun ordaki yemekhane tam olarak nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

Evet arkidişler :)

dostum tırsan yurdunun ordaki yemekhane tam olarak nerede ?

Valla dostum nereye göre tarif edeyim bilemedim ki :)

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu

• Serway Fizik ne kitapmış be bütün sakaryada tek bir yerde var
    Sen a3 blokdasın değil mi ? Konuşmuştuk hemen altta kayıt yaptırılan yerin karşısında. 2 gündür ordan yiyorum fazla kalabalık olmuyor tavsiye ederim göl manzarasına karsı güzel oluyor yemek yemek :)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmertM

Serway Fizik ne kitapmış be bütün sakaryada tek bir yerde var

Serway Fizik vrdı bende. Bakayım duruyorsa hallederiz.
    Bu arada ben toplu getirmiştim Eğer sınıfta alan çoksa hallederiz bir yerden.

Orijinalden alıntı: Teneke1

Sen a3 blokdasın değil mi ? Konuşmuştuk hemen altta kayıt yaptırılan yerin karşısında. 2 gündür ordan yiyorum fazla kalabalık olmuyor tavsiye ederim göl manzarasına karsı güzel oluyor yemek yemek :)

a3 deyim. bide orayı deneyelim
  • sakaryada geçirdiğim süre zarfında(2gün) herşey güzel gidiyo ünide 2 gündür kayboluyorum garip garip yerlere gidip, oturup, etrafa bakıyorum 2 derse giremedim bulamadığımdan dolayı ama umutluyum yarın ders sınıfını bulcam farkettiklerim;
    1)burda yerliler hep sarışın mavi gözlü kıskanmadım değil
    2)doğası gerçekten güzel özellikle sapanca gölü
    3)apaçi sayısı fazla(geldiğim ilk günde yurt ararken apaçilerden laf yedim,)
    4)serdivan kısmı çok güzel daha ferah geldi bana
    5)münibüsler süper oturcak yer kalmıyınca yolcu almıyo
    6)trafik yok ulaşım rahat
    daha çok gezemedim

Bir kere girerseniz, Bir daha Asla çıkamazsınız !

• quote:

Orijinalden alıntı: MmertM

Ben aldım ama algoritma programlama ve liner cebir hocaları hangi kitapları istediğini söylemedi onlar varsa sende konuşuruz
    Fizik kitabi için t9r nikli arkadaşa bi sor

reis sınıfları bulamadığımdan liner cebir matematik ve fizik derslerine giremedim hocalar birşey dedi mi kitap isteyen oldumu(bende bilgisayar müh okuyorum)

Bir kere girerseniz, Bir daha Asla çıkamazsınız !
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.