Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
304.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Orijinalden alıntı: qaucho26

Beyler bugün öğrenci kartımı kaybettim,merkez kafetaryanın yakınlarında sanırım.Bulanlar nereye veriyor kartları nereye sormalıyım.Bulamazsam gazeteye ilan vericekmişim sanırım.Nereden verebilirim?Sonraki aşamalar neler önceden kaybeden varsa yardımcı olabilir mi?İlk haftadan olana bak

Kafeterya'daki kantin benzeri yere gidiyorsun. "Kimliğimi kaybettim, gazeteye ilan vermek istiyorum." diyorsun. Senin ismini not ediyor bi kenara + 5 lira ücret alıyor. Daha sonra Ziraat Bankası'na gidiyorsun. Derdini anlatıp 15 lira veriyorsun. Ertesi günü kafeteryadan gazeteyi ve 15 liralık dekontu alıp kafeteryanın 1. katındaki "öğrenci kimlik işlemleri" yazan yere gidiyorsun. Eğer bankaların oradan geliyorsan kafeteryanın en sağından giriyorsun ve direk karşıda oluyor dediğim yer. Oradaki adam 5-6 dakika içinde yeni kimliğini veriyor sana.

Çok sağol.Peki bu kartı elbet bulan olmuştur.Kayıp eşyaların toplandığı bir yer yok mu üniversitede?Bir de ziraat bankasına parayı atm den yatıramaz mıyım?

• Arkadaşlar ogrenci kartimla hangi islemleri yapmam gerek yemekhanede falan kullanmak icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Erciyes üniversitesinden ortalama ile gelecek arkadaşım, yardımcı olursanız sevinirim.Koşulları okudum sadece önlinsanslar için 1.ve 4.dönemde geçiş yapamaz diyor.
    Lisans geçişleri ile alakalı bilgiye ulaşamadım.

Şimdiden bilgili / tecrübeli arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Orijinalden alıntı: JamesDeen

Arkadaşlar ogrenci kartimla hangi islemleri yapmam gerek yemekhanede falan kullanmak icin?

Para yüklemen yeterli,merkezdeki kafeteryadan yükleyebilirsin.

not: Otobüslerde ve Yemek yerken farklı bakiyelerden parayı çeker yani ayrı ayrı parayı yükleyeceksin mesela kafeteryadan para yükledin kartına o yüklediğin para ile otobüslere binemezsin o para sadece yemek yemek için(yanlış hatırlıyorsam düzeltirsiniz)
    Kayp eşyaların toplandığı bir yer var mı bilmiyorum.
  • herkese merhaba arkadaşlar cuma günü dersim akşam saat 8'de 9-9.30 gibi biter.Benimde acil o gün istanbul'a dönmem gerekiyor.Ama gel gelelim son araba en geç 21.15'de.Bu son arabaya yetişmem imkansız.Acaba terminale gitsem aşağıdaki yolcu indirip istanbul'a devam eden otobüslere binebilirmiyim ? Metro'da çalışan birisine söylediğimde bizim araçlarımıza binersiniz.En kötü muavin koltuğunda oturursun demişti.Daha önce öyle giden oldumu acaba ?

Orijinalden alıntı: webconn

herkese merhaba arkadaşlar cuma günü dersim akşam saat 8'de 9-9.30 gibi biter.Benimde acil o gün istanbul'a dönmem gerekiyor.Ama gel gelelim son araba en geç 21.15'de.Bu son arabaya yetişmem imkansız.Acaba terminale gitsem aşağıdaki yolcu indirip istanbul'a devam eden otobüslere binebilirmiyim ? Metro'da çalışan birisine söylediğimde bizim araçlarımıza binersiniz.En kötü muavin koltuğunda oturursun demişti.Daha önce öyle giden oldumu acaba ?

Öyle gitmedim ama olabilir. İzmit'ten de saat 23'e kadar otobüs var bu arada, en olmadı aktarma yaparsın.

Sağol.Peki neresini makinaya gosterecegiz?

Arka :)

Orijinalden alıntı: gebzeinonu

Ziraat bankasının kampüsteki ATM'sinde para yatırma yok diye hatırlıyorum.
    Güvenliğe sorabilirsin kartını da.
    Kayp eşyaların toplandığı bir yer var mı bilmiyorum.

Yemekhaneye cikiyosun ya tam girisinde sag tarafta cam bolmede kayip kredi karti kimlik falan gordum bugun bir bak oraya istersen

Daha önce bi evde kalıyordum oradaki adam ile anlaşamadık,adam dediği hiç birşeyi yapmadı ve doğal olarak çıkmıştım oradan daha sonra , özgenç apart diye bir yer buldum yeni kampüs yolu üzerinde ve sabahtan yerleştim, akşam adam geldi sözleşmeyi okudu 12 ay üzerinden diyor bir de depozito alırım diyor ulan lavuk baştan niye söylemedin aylık 400 400 diyip duruyorsun bana , 5,500tl den fazla para çıkıyor , deli oldum bir dünyada eşyam vardı kaldım öyle mal gibi,dedim 1 gün idare et beni abide yeni bir yer bulayım...

Bi yardımcı olun beyler ne yapsam , bu bulduğum yer çok iyiydi ya , bir evin içinde 2 kişi , odalar ayrı, tuvalet mutfak ortaktı ama olmadı

Eğer bildiğiniz adam gibi bir yer varsa cevapsız bırakmayın şimdi gece 12 ye kadar bütün yerleri gezeceğim muhtemelen sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

BEYLER ZOR DURUMDA KALDIM Bİ YARDIMCI OLUN LÜTFEN :)

Daha önce bi evde kalıyordum oradaki adam ile anlaşamadık,adam dediği hiç birşeyi yapmadı ve doğal olarak çıkmıştım oradan daha sonra , özgenç apart diye bir yer buldum yeni kampüs yolu üzerinde ve sabahtan yerleştim, akşam adam geldi sözleşmeyi okudu 12 ay üzerinden diyor bir de depozito alırım diyor ulan lavuk baştan niye söylemedin aylık 400 400 diyip duruyorsun bana , 5,500tl den fazla para çıkıyor , deli oldum bir dünyada eşyam vardı kaldım öyle mal gibi,dedim 1 gün idare et beni abide yeni bir yer bulayım...

Bi yardımcı olun beyler ne yapsam , bu bulduğum yer çok iyiydi ya , bir evin içinde 2 kişi , odalar ayrı, tuvalet mutfak ortaktı ama olmadı

Eğer bildiğiniz adam gibi bir yer varsa cevapsız bırakmayın şimdi gece 12 ye kadar bütün yerleri gezeceğim muhtemelen sıkıntı

beyler :(

• Her yer 12 ay üzerinden sözleşme yapar dostum ya da yurtlar gibi yüksek aylık alırlar. Aparttan ziyade ev arkadaşı olarak birilerinin yanına girmeye çalış, başka türlü istediğin ekonomik seviyede yer bulman zor.

quote:

Arkadaşlar ogrenci kartimla hangi islemleri yapmam gerek yemekhanede falan kullanmak icin?

not: Otobüslerde ve Yemek yerken farklı bakiyelerden parayı çeker yani ayrı ayrı parayı yükleyeceksin mesela kafeteryadan para yükledin kartına o yüklediğin para ile otobüslere binemezsin o para sadece yemek yemek için(yanlış hatırlıyorsam düzeltirsiniz)

Yok yok gayet doğru :) Ben karta yanlışlıkla 50 lira otobüs bakiyesi yüklettim salak gibi.Tabi önce herkisi içinde kullanılır zannediyordum.Geri alabilir miyim o parayı bilmiyorum valla.Yada otobüsteki bakiyeyi yemek bakiyeme geçirme gibi bi durum varsa iyi olur aslında çünkü otobüsle bi işim yok.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Teneke1

quote:

quote:

Yok yok gayet doğru :) Ben karta yanlışlıkla 50 lira otobüs bakiyesi yüklettim salak gibi.Tabi önce herkisi içinde kullanılır zannediyordum.Geri alabilir miyim o parayı bilmiyorum valla.Yada otobüsteki bakiyeyi yemek bakiyeme geçirme gibi bi durum varsa iyi olur aslında çünkü otobüsle bi işim yok.

maalesef dostum geri verme durumu falan olamaz neyse arada bi kullanacan artık otobüsü :)

• beyler mtok nasıl sizce

Kitapları değişim kitabevinden alıyoruz değil mi?Nerede bu değişim kitabevi pasaj 2000'in altında değil mi?

Maximum Respect For TUPAC !
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.