Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
297.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne bileyim ya kendimi ormanda kaybolmuş gibi hissettim kampüste.Ayaklarıma karasular indi gez gez.Binayı bulamadım birine soruyorum sola git başka birine soruyorum sağa git kafam döndü bütün gün.

Alışınca geçer heralde.
  • Kayıt günü filan neden bulmadın ki? Birde ders programlarında her şey yazıyordu. M5 5110 gibisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: co3moz

Kayıt günü filan neden bulmadın ki? Birde ders programlarında her şey yazıyordu. M5 5110 gibisinden

Kayıt günü sadece kendi bölüm binamın yerini buldum,sanki her dersi orada alacakmışım gibi.Cahillik işte ne yaparsın.

Evet ders programında yazıyo onları biliyorum zaten ama binayı buldum sınıfı bulamadım zaten geç kalmıştım aradan 1 saat geçince gittim kafeteryada oturdum boş boş.
  • Okulda harbi bina bulmak zor. Özellikle kongre binasının yanındaki dik yolda yukarı çıkmak bitiriyor insanı. Yapacak bişi yok alışacaz. Bu arada ring'te dolaşan otobüs var mı? Ünilerde oluyormuş ona biniyon gerekli yerde iniyon.
  • Aynen alışınca bu anlar komik bile gelebilir insana

Sorduğun sorunun cevabını malesef bilmiyorum arkadaşlar yanıtlar belki.
  • Açıkçası ben üşenirim kafeteryaya yürümeye.. Ring otobüsü varsa binecen ring yolundan dolaşacak kafeteryada inecen ne güzel olurdu :D O zaman böyle yorulmazdık.

İyiki trende tansiyonum düşmüş. Vib'te filan rezil olurdum.. İnsana ders oldu midede bir sorun varsa asla işine devam etme..
  • Valla ben bugün 4 saat kampüste durdum 3 saatini mekanı tarayarak geçirdim çok yoruldum,bir de yükseğe çıktığımızdan mıdır nedir bi halsizlik falan geldi Allahtan hoca yarım saatte bitirdi yoksa sıkıntılıydı baya.

Şimdi sen diyince baktım sakarya üniversitesi haritasında 1.ring yolu 2.ring yolu var ama otobüsü var mı bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 23 Eylül 2013; 16:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firè

-
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firè -- 30 Nisan 2014; 13:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Ne bileyim ya kendimi ormanda kaybolmuş gibi hissettim kampüste.Ayaklarıma karasular indi gez gez.Binayı bulamadım birine soruyorum sola git başka birine soruyorum sağa git kafam döndü bütün gün.

Alışınca geçer heralde.

Alışırsın tek derdin bu olsun boşver: ) , ev aile özlemi çekmiyorsan gerisi boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

Ne bileyim ya kendimi ormanda kaybolmuş gibi hissettim kampüste.Ayaklarıma karasular indi gez gez.Binayı bulamadım birine soruyorum sola git başka birine soruyorum sağa git kafam döndü bütün gün.

Alışınca geçer heralde.

Yok Sakarya'da oturuyorum zaten o konuda sıkıntı olmuyor,başka illerden gelenlere de Allah kolaylık versin

• quote:

quote:

Hukuk bölümünün dersleri FEN EDEBİYAT-YENİ BİNA'da olarak gözüküyor ama bu lanet olası yeni bina nerede? A, B, C blokları buldum fakat yeni bina yok.

Yok mu bilgili bi' abi, kampüste değil mi yoksa bu yeni bina?

Besyonun durağı değil diğer durakta in mesela o indiğin yerin karşısı, yada mediko falan var onun karşısı , buradan anlatsakda anlayamayabilirsin bilmediğin için

• quote:

quote:

quote:

Alışınca geçer heralde.

Yok Sakarya'da oturuyorum zaten o konuda sıkıntı olmuyor,başka illerden gelenlere de Allah kolaylık versin

Ssol sana da kolaylık versin ,e rahatsın o zaman dediğim gibi tek derdin bu olsun,tadını çıkarmaya bak

• Alışırsınız beyler ilk gününüz hayırlı olsun.

• Simdiden saü neti sömürmeye basladim

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

quote:

quote:

Hukuk bölümünün dersleri FEN EDEBİYAT-YENİ BİNA'da olarak gözüküyor ama bu lanet olası yeni bina nerede? A, B, C blokları buldum fakat yeni bina yok.

Besyonun durağı değil diğer durakta in mesela o indiğin yerin karşısı, yada mediko falan var onun karşısı , buradan anlatsakda anlayamayabilirsin bilmediğin için

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firè -- 30 Nisan 2014; 13:51:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Besyo'dan sonraki dediğiniz durak sanırım merkez kafeteryanın önünde bulunan durak. Yanlış mıyım?

Yok onun gerisinde,kafeterya çok aşağıda kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

quote:

quote:

quote:

quote:

Besyo'dan sonraki dediğiniz durak sanırım merkez kafeteryanın önünde bulunan durak. Yanlış mıyım?

Yok onun gerisinde,kafeterya çok aşağıda kalıyor

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firè -- 30 Nisan 2014; 13:52:05 >

• Arkadaşlar yemekhane nerde ve yemek fiyatları ne kadar?

Bugün 10 lira attım benim karta kafeteryada.Ama adama sormak aklıma gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 23 Eylül 2013; 17:25:44 >
  • Uzaktan eğitim hakkından nerden güncel bilgi alabilirim? Saat kaçta dersleri onu bile bilmiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar yemekhane nerde ve yemek fiyatları ne kadar?

Bugün 10 lira attım benim karta kafeteryada.Ama adama sormak aklıma gelmedi.

Merkez kafetarya varya işte onun üstkatı

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.