Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi'nde okuyanlar biraz anlatabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
48.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üniversite nasıl ?
    biraz bilgi verebilirmisiniz puanımın yetebileceği yerlerden birisi burdaki inşaat mühendisliği..

• Valla tek bildiğim faşist yuvası =)
  • yapma be abi

say2de 312 puan aldım burada geçen sene 313le kapatmış seçebileceğim yerlerdendi..
    daha fazla bilgi verecek olanlar varmı ya da okuyupta pişmanım diyen varmı [sm=icon_smile.gif
  • Arkadaşlar benim içinde önemli.

Bu sene büyük ihtimal sakaryadayım. Sınırdan belki kocaeli veya osmangazi de olabilir. bu arada makinadan olnlar varsa bilgilerini çok önemsiyorum. Lütfen paylaşsınlar
  • işte kampusun tam ortasında çok guzel camısı var,allah kabul etsın.dini vecıbelerını rahatlıkla yerıne getırebılıyorsun.
  • Arama Kısmından Sakarya Üniversitesi Diye Aratırsan Bilgilere Ulaşırsın. Ben Senin Yerine Arama Yaptım Link Altta. Bende Orda Okuyodum Evet Tam Bir Faşist Yuvası O Üniversite, Ülkücüden,Kürtten Geçilmiyo. Üni'ye Ulaşımda Berbat G.t Kadar Minibüslere İstiflenerek Sehir Merkezinden 20-30dk Yol Gidiyosun Geliştede Aynı Dert. Devlet Yurdu Kampüs Yolu Üzerinde Ve Çok Ters Bi Yerde. Dolmuştan İnip Yurda Girmek 10 Dk Sürüyo. Yürü Allah Yürü. Hele Kışın Tam Bir İşkence. Sonuç Olarak Ben Bıraktım Ve Seneye Uşak Üni'de Olmayı Planlıyorum. O Kadar Kötü Bi Şehir Ve Üniversite Yani.. Yinede Tercih Sizin

http://forum.donanimhaber.com/m_25646988/mpage_1/key_SAKARYA%2CUNiVERSiTESi/tm.htm

• Sakarya şehir olarak güzel,sakin bir şehirdir.Öğrencileri severler.Çark Caddesi vardır şehrin en bilinen yeri.Öğrenciler genelde sıkılıyor burada.Ama soruyorum bi kere sapancaya,acarlar longozuna,havalar ısınınca karasuya,haftasonu kahvaltı için kırkpınara vs gittiniz mi diye ? yok diyorlar gitmedik ee ne b.k yedin de afedersin sıkıldım diyosun ot gibi yaşamışın.Geceleri sıkılırsın doğruya doğruya.Gece kışları 21'den sonra hayat durur,yazın da 22'den sonra Ama her üniversite de olduğu gibi ülkücüsü de var,kürtü de, nurcusu da var.Öyle olay falan olmaz.Sakarya'nın kendi insanı öyle değildir.
    İşte Scorpion_tr vs gibi il dışından gelen insanlar üniversitenin kürt,ülkücü,faşist kesimini oluşturuyor.
    Minibüslere istiflenerek demiş de İstanbul'da metrobüse ya da başka illerde hiç toplu taşıma aracına binmemiş hep kucakta gitmiş heralde.
    Kampüs minibüslerinde genelde ayakta almıyorlar kontrol oluyor ama belediye otobüsleri için aynı şeyi söyleyemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan10 -- 15 Temmuz 2009; 18:25:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

işte kampusun tam ortasında çok guzel camısı var,allah kabul etsın.dini vecıbelerını rahatlıkla yerıne getırebılıyorsun.

Fotoğraf var mı, çok merak ettim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan10

Sakarya şehir olarak güzel,sakin bir şehirdir.Öğrencileri severler.Çark Caddesi vardır şehrin en bilinen yeri.Öğrenciler genelde sıkılıyor burada.Ama soruyorum bi kere sapancaya,acarlar longozuna,havalar ısınınca karasuya,haftasonu kahvaltı için kırkpınara vs gittiniz mi diye ? yok diyorlar gitmedik ee ne b.k yedin de afedersin sıkıldım diyosun ot gibi yaşamışın.Geceleri sıkılırsın doğruya doğruya.Gece kışları 21'den sonra hayat durur,yazın da 22'den sonra Ama her üniversite de olduğu gibi ülkücüsü de var,kürtü de, nurcusu da var.Öyle olay falan olmaz.Sakarya'nın kendi insanı öyle değildir.
    İşte Scorpion_tr vs gibi il dışından gelen insanlar üniversitenin kürt,ülkücü,faşist kesimini oluşturuyor.
    Minibüslere istiflenerek demiş de İstanbul'da metrobüse ya da başka illerde hiç toplu taşıma aracına binmemiş hep kucakta gitmiş heralde.
    Kampüs minibüslerinde genelde ayakta almıyorlar kontrol oluyor ama belediye otobüsleri için aynı şeyi söyleyemicem.

1. Bu Yazdıklarını Uygulamak İçin Para Lazım. O Sordugun Adamlara Bi Sor Bakalım Paraları Varmıymış. Senin Tuzun Kuru Tabi... Milletin Açlıktan Agzı Kokuyo Gezicek Parayı Nerden Bulsunlar..

Ben Ne Kürt'üm Ne Ülkücüyüm Ne Faşist'im. Sadece Düşüncelerimi Yazdım. Giden Görür Ne Oldugunu. Ben Kurtuldum Ona Bakarım.

Ben Deilde Sen Çok Kucakta Gitmişsin Konusmalarından Belli Oluyo

Kampüs Minibüslerine Hiç Binmemişsin. Özel Arabanla Gidip Gelmişsin Galiba. Kampüs Dolmuşlarına Bi Dikkatlice Bak Kimin ELi Kimin Cebinde Belli Deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 15 Temmuz 2009; 19:07:34 >

• quote:

Gece kışları 21'den sonra hayat durur,yazın da 22'den sonra

Yerel saat uygulamasına çok iyi uyum sağlamışlar , 1 saat ileri geri olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

Gece kışları 21'den sonra hayat durur,yazın da 22'den sonra

Yerel saat uygulamasına çok iyi uyum sağlamışlar , 1 saat ileri geri olayı

• quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Sakarya şehir olarak güzel,sakin bir şehirdir.Öğrencileri severler.Çark Caddesi vardır şehrin en bilinen yeri.Öğrenciler genelde sıkılıyor burada.Ama soruyorum bi kere sapancaya,acarlar longozuna,havalar ısınınca karasuya,haftasonu kahvaltı için kırkpınara vs gittiniz mi diye ? yok diyorlar gitmedik ee ne b.k yedin de afedersin sıkıldım diyosun ot gibi yaşamışın.Geceleri sıkılırsın doğruya doğruya.Gece kışları 21'den sonra hayat durur,yazın da 22'den sonra Ama her üniversite de olduğu gibi ülkücüsü de var,kürtü de, nurcusu da var.Öyle olay falan olmaz.Sakarya'nın kendi insanı öyle değildir.

1. Bu Yazdıklarını Uygulamak İçin Para Lazım. O Sordugun Adamlara Bi Sor Bakalım Paraları Varmıymış. Senin Tuzun Kuru Tabi... Milletin Açlıktan Agzı Kokuyo Gezicek Parayı Nerden Bulsunlar..

Ben Ne Kürt'üm Ne Ülkücüyüm Ne Faşist'im. Sadece Düşüncelerimi Yazdım. Giden Görür Ne Oldugunu. Ben Kurtuldum Ona Bakarım.

Ben Deilde Sen Çok Kucakta Gitmişsin Konusmalarından Belli Oluyo

Kampüs Minibüslerine Hiç Binmemişsin. Özel Arabanla Gidip Gelmişsin Galiba. Kampüs Dolmuşlarına Bi Dikkatlice Bak Kimin ELi Kimin Cebinde Belli Deil

O sorduğum adamlar her gece 5 ila 10 lirasını içkiye veren adamlar.Bu da aylık 150 ile 300 lira arası bi para eder.Bu para ile de pekala yukarıda saydıklarım yapılabilir.Gezicek parası olmayan da evinde oturuyor ve şehir sıkıcı, şehirde yapacak bişey yok demiyor.
    Hem kucakta gitmişsin demişin hem de özel arabanla o nasıl oluyor yahu Ne özel arabamla gittim ne de kucakta
    Öyle bir yazmışınız sanki bu sorun tek Sakarya'da varmış gibi.Evet Belediye otobüslerinde kimin eli kimin cebinde belli değil ama bu her yerde böyle.
    Minibüslerde ise yoğun saatler hariç ayakta almaları yasak, ceza yiyorlar.

Bi de Uşak Uni'ye gidecekmişin, yolun açık olsun da, oranın Sakarya'dan farklı olduğunu mu düşünüyorsun ? Bu yaşadığın problemler her yerde vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: smh_60600

Arkadaşlar benim içinde önemli.

Bu sene büyük ihtimal sakaryadayım. Sınırdan belki kocaeli veya osmangazi de olabilir. bu arada makinadan olnlar varsa bilgilerini çok önemsiyorum. Lütfen paylaşsınlar

yurtta kocaeli makinada okuyan arkadaşlarım var.
    allahım nasıl hocaları var, adamlar psikopat yetiştiriyolar öğrencileri
    biz makine mühendisiyiz biz her işi yaparız 2 sene daha okusak doktor da oluruz diyorlar ve bunu neredeyse her öğrenci böyle düşünüyo sen düşün artık

çoğu dersten geçemiyorlar, baya bi kastırıyolarr ama eğitiminin iyi olduğunun duydum, tavsiye ederim

• aman kardeş ya illallah dedirtti şimdiden
    81ilden biri gitti geriye kaldı 80 il biraz daha araştırm en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görkem !

quote:

Orjinalden alıntı: smh_60600

Arkadaşlar benim içinde önemli.

yurtta kocaeli makinada okuyan arkadaşlarım var.
    allahım nasıl hocaları var, adamlar psikopat yetiştiriyolar öğrencileri
    biz makine mühendisiyiz biz her işi yaparız 2 sene daha okusak doktor da oluruz diyorlar ve bunu neredeyse her öğrenci böyle düşünüyo sen düşün artık

çoğu dersten geçemiyorlar, baya bi kastırıyolarr ama eğitiminin iyi olduğunun duydum, tavsiye ederim

bunları bende duydum o yüzden kocaeli istiyordum ama olmayacak galiba,nasip diyelim.
    okuyan bir tanıdık var daha görüşemedim kendisiyle, ama sadece yarım dönem uzattı( yani ben öyle biliyorum).

ama arkadaşların yazdıkları biraz üzdü beni. çünkü galiba bahsettikleri olaylara katlanmak zorunda kalacam. Çünkü ne ülkücüyüm ne kürtüm nede cebimde beş kuruş param var.

yurtta kalırım diyordum. yurt ortamı nasıl kahvehaneye çevrilmiyo değilmi. odalar kaç kişilik. Uzak olması sorun değil ben yürümeyi severim

• bu küpeye,saça,başa karışılıyor mevzunu da hiç anlamıyorum.benim bir çok arkadaşım küpe ve uzun saçla çok rahat geziyorlar ortalıkta.hiç de başlarına bişe geldiğini görmedim.ortamın,arkadaşların olduğu zaman heryer güzeldir doğuda bile okusan kafa dengi arkadaşların varsa sana orası kral gelir.ki sakarya abartıldığı kadar kötü bir yer değil.eskisi gibi değil en azından.en son atla otobüse gel sapancaya al biranı fıstığını göl manzarasında götür
  • Gittim gordum gezdim, sozde tutucu gercekte ..... olan insaların yuvasi,isinamadim bu şehre,apaçilik diz boyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karbonat Erol

Gittim gordum gezdim, sozde tutucu gercekte ..... olan insaların yuvasi,isinamadim bu şehre,apaçilik diz boyu

+100
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocheL RusvoN

Ben sakaryalıyım o ünlü dedikleri caddede her köşe başında kırolar bekler...

Sakaryanın kızları kadar şımarık kızlar görmedim ben daha...

Ayrıca sakaryanın kızlarının sorsan hepsi ben senin bildiğin kızlardan değilim der ama yalnız kalınca her haltıda yerler...

Kampüste olmazda caddede falan yürürken tipini beğenmeyip(küpe takarsın,yakışıklısındır kaldıramaz kıskanırlar) kızlara artistlik yapıcam diye sana laf atıp kavga çıkarabilirler...

Varsa sorusu olan cevaplarım...

+54

Ben de Sakarya lıyım.. O sorulan sorulara cevap verirken arkandayım.

• Arkadaşlar ciddi olamazsınız. Bütün keyfim kaçtı ve sakaryadan başka gideceğim iyi yerde yok galiba. İnşallah Allah yüzüme bakarda kontenjandan felan eskişehire giderim.

Ayrıca ne küpe takarım ne saçım uzundur. nede içki ne sigara içerim. nede yakışıklıyımdır. Zaten benim bilmediğim yakışıklılığım varsada sürekli sakallı(uzun ve şekilsiz) gezdiğim için kurt adam profilindeyimdir. Ama yinede birilerinin bana karışacak olması ve apaçilerin çokluğu düşündürüyor.

ARKADAŞLAR NE OLUR İYİ BİRŞEYLERDE SÖYLEYİN. GELİRKEN MUTLU GELMEK İSTİYORUM.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.